Den saftiga Halo: Reach-prislappen på uppåt 700 kronor är motiverad, säger Microsoft.

Köper du Games on Demand-versionen av #Halo: Reach får du betala 6240 Microsoft-poäng, vilket motsvarar ungefär det dubbla eller mer av vad spelet säljs för i fysiska butiker. Den höga prislappen är motiverad, säger #Microsoft.

– Ingen återförsäljare har den lägsta prislappen för varje produkt och vårt tjänst handlar om att ge folk 24/7-service och valmöjlighet när de shoppar Xbox 360-spel, förklarar en Microsoft-talesperson.

– Vi är otroligt uppspelta över vad Games on Demand innebär för digital distribution och kommer fortsätta utvärdera och utveckla tjänsten för att möta marknadens och konsumenternas krav.

Tycker det är bra att det finns valmöjligheter men att rättfärdiga priset med sådant skitsnack som 24/7 support osv är bara äckligt! Tänk er den vansinniga marginalen de får på spelen (inga mellanhänder, frakter eller paketeringar). Det enda positiva... 23/03 "valmöjligheter"..... 21/03 de flesta on demand-spel brukar dock kosta 300 spänn... 20/03 Precis när det släpps är det ju dyrt överallt. Men vänta en månad eller två så har du samma priser som med preorder eller lägre i butiker. Inte alla som konkurrerar med låga spelpriser, men dom är tillräckligt många tycker jag. Har köpt dom flesta spele... 20/03 har typ ett beg Halo: Reach för 299 på jobbet 20/03 Ja men då kommer jhu spelen typ 100år efter dom har släpts i den fysisk i butik och har sådana hycklar priser endå :( 20/03 Resonemanget bygger ju på principen att ett enda försäljningställe skulle gagna konsumenten. Det blir listpriser som gäller, därför dyrt. Så NEJ, jag skulle aldrig understödja on demand från consol-tillverkarna själva i alla fall. Tvärtom borde on deman... 20/03 Pc versionen har jag sett på Game för 99kr, så du tjänade en liten slant. För övrigt så föredrar nog alla en fysisk form av Halo Reach för minst halva priset...löjligt och skrattretande att se den dyra prislappen 20/03 Her de rea liknande steam? Själv handlar jag (nästan) bara på rea nuförtiden. Kan säkert köpa närmare fem gånger fler spel än när man köper direkt vid release. Jag menar... Mass effect för 20 kronor på steam... :D (vad var fullpriset? 400 till 600kr?) 19/03 lol deras priser får ju steam att verka billiga med deras nya releaser :D fyfan hoppas man slipper köpa några spel på deras on demand tjänst.. 19/03
Skicka en rättelse