I 30 dagar listar vi saker vi tror och hoppas få se på E3-mässan. Dagens tips är att Ubisoft lyfter på locket till nästa actionsandlåda.

För vissa av nätets spelsiare står saken klar – #Far Cry 3 avtäcks officiellt på E3-mässan nästa månad. Redan för ett par år sedan "bekräftade" en av #Ubisofts författare att han skrev på en fortsättning på den omsusade open world-serien. Sen blev det tyst.

Men på sistone har allt fler tecken på spelets existens dykt upp, och inte minst Twitter-blodhunden Superannuation har släpat fram dem i ljuset. Exempel: en stuntman med Far Cry 3 på meritlistan, en programmerare som knackar Ubisoft-kod till ett "oannonserat projekt till PS3 och 360" och en animatör/AI-kodare som gör ett "oannonserat AAA-actionspel till PS3 och 360".

Vi kan inte annat än tro att Far Cry 3 är i görningen, och att det blir offentligt inom en snar framtid. Vår gissning faller på presentation under E3 – håller du med oss?

Och vad tycker du Far Cry och Far Cry 2 har gemensamt? Du skojar nog? 30/05 Blir ett köp! har alltid tyckt om far cry spelen! 16/05 Skulle vilja höra vad du tycker om dessa: http://www.splashdamage.com/content/wolfenstein-enemy-territory-barracks?s=5058c30a4601240fb3cfc473c097107a och http://www.truecombatelite.com/ 13/05 Jag älskade Far Cry 2, ett av de bästa spelen jag kört tack vare stämningen, ljuden och de afrikanska dialekterna. Ok att de pratade jäkligt snabbt allihop, antar att utvecklaren inte ville att nån skulle bli uttråkad av dialogerna, men nu kändes det... 12/05 Säga vad man vill om Far Cry 2, men det tvingade i alla fall spelaren att anpassa sig efter spelet och inte tvärtom. När man väl kom in i att det bara var att köra rakt igenom guardposts och strunta i att dem, lärde sig använda rätt vapen för rätt uppgi... 12/05 Far cry 2 var det sämsta spelet hittils, Multiplayermässigt. Detta uttalande kom djupt inifrån hjärtat. Om 3an kan bli något bra kommer att märkas direkt. Ser jag för många likheter till 2an kommer jag aldrig mer få upp nyfikenhet till ubisoft.. 12/05 FarCry 3: Revenge of the outpost 11/05 personligen så fanns det en del i tvåan som jag inte tyckte om turbospawn på motståndet som stod i varje korsning ,tex. men jag tackar inte nej till en 3a 11/05 FC2 var kul i början men det bjöd inte på några överaskningar. Det var alltid samma grejer och det enda som uppmuntrade en till lite off-road var att det fanns diamanter här och var. Jag längtade hela tiden efter fiender som patrullerade skogarna och... 11/05 Ska man dra paralleller till Assassins Creed som utvecklats av samma studio innan Far Cry 2 så kan man ju se en trend on man tittar på kedjan AC, FC2, AC2 och AC: Brotherhood. Storyn får mer och mer plats och enformighet och repetition har minskats för... 11/05
Skicka en rättelse