Precis som [n=30675 utlovat] kan #Warhammer 40,000: Dawn of War II från och med i dag betatestas av alla som så önskar. Genom att logga in på Steam (eller skaffa, om du av någon anledning saknar programmet) får du möjlighet att tanka hem och jaga buggar i spelets multiplayerdel.

Det första #Dawn of War släpptes 2004 och det har fått mycket uppskattning. Också tvåan utvecklas av #Relic Entertainment och den ska finnas i butik den 20 februari.

Har spelat några timmar nu. 3on3 var gode roligt så länge man spelade med kompisar. 1on1 var väl okej, lite segare än 3on3 IMO. Kommer inte ihåg så mkt hur DoW1 var då det var nåågra månader sen man körde det. Dock så är windows live och server browsern... 01/02 Varför dissar alla Windows Live? Vad är problemet? BDU? 31/01 Synd bara att Windows live är så totalt värdelöst på att hantera konton. Får testa igen ikväll. 31/01 Om ni är trött på intro filmerna: Steam ---> Games ---> Dow 2 --> properties ---> Set launch options ---> och lägg till -nomovies 30/01 Högerklicka på spelet --> egenskaper --> lokala filer --> verifiera int spelcache 30/01 Ok, så jag tankade hem betan igår fast när jag försöker starta det blir det såhär: http://img.photobucket.com/albums/v372/Wingu/a.jpg http://img.photobucket.com/albums/v372/Wingu/aa.jpg Någon som har en idé? 29/01 Spelade just en match. Jag fattade inte så mycket av vad jag höll på med och det laggade kontinuerligt. Så hårt att spelet stannade och jag fick sitta och vänta stup i kvarten. Det var irriterande. Annars så verkade spelet riktigt kul. Betydligt mer fok... 29/01 Varför windows live OCH steam? Sjukt värdelöst det där windows live, låt xboxnördarna syssla med sånt... Försöker göra konto, går verkligen inte att använda det sen. Tänkte köpa spelet, då jag gillade orginalet, men pga windows live så spar man dom peng... 29/01 kan inte ens launcha spelet från steam utan att det krashar direkt. någon annan som har det problemet? 29/01 Spelar tabletop och det finns långt mer i DoW2 som stör än vad det finns i ettan. Allt från sqaudstorlekar till att de inte har med tex Tyranideras mest profilerade trupper. Och varför kan man inte attacha en commander till en trupp? Eller har jag bara... 29/01
Skicka en rättelse