Den som längtar efter vårens stora spelnyheter får en riktig helkväll att se fram emot när Bethesda och Xbox direktsänder Developer_Direct, som presenteras av utvecklarna själva. Bland annat utlovas mer gameplay och spännande detaljer:

The Elder Scrolls Online: Studiodirektören Matt Firor avslöjar årets stora kapiteluppdatering, inklusive nya spelbara regioner i Tamriel, samt en ny betydelsefull funktion som tillkommer. Omedelbart efter Developer_Direct drar dessutom Zenimax igång en egen fristående livestream: ESO Global Reveal Event.

Den som tittar på ESO Global Reveal kan hämta emoten Ritual Casting som en gratis Twitch Drop, om kontot länkats innan sändningen startar.

Forza Motorsport: Teamet på Turn 10 Studios arbetar på att ge fansen nästa generation av Forza Motorsport, som byggs från grunden för att dra nytta av prestandan i Xbox Series X och S. På menyn står gameplay och massvis av ögongodis.

Redfall: Arkane Austin, som bland annat är kända för Dishonored och Prey, kommer att visa gameplay från deras kommande FPS. Den bildsköna ön Redfall i Massachusetts belägras av blodtörstiga varelser och förväntansfulla vampyrjägare kan se fram emot fler detaljer om den öppna spelvärlden: vapen, strider, fiender och mer därtill.

Minecraft Legends: Mojang visar upp PvP-upplevelsen i Minecraft Legends – det kommande actionstrategispelet från skaparna av Minecraft, som utvecklas i samarbete med Blackbird Interactive och släpps senare i vår.

Samtidigt förtydligas att en djupdykning i Starfield inte är med på kvällens agenda, utan att detta istället planeras till ett senare tillfälle.

Developer_Direct drar igång klockan 21:00 svensk tid och går att se på Youtube alternativt Twitch. Häng med!