De allra flesta av oss ställs inför ett antal dilemman varje gång en ny gamingskärm ska införskaffas. Finns det plats på skrivbordet för en ultrabred bjässe? Vore det riktigt klokt att nalla ur semesterkassan för att sänka responstiden? Pallar det gamla grafikkortet att driva en skärm med extra allt? Kort och gott är det nödvändigt att kompromissa.

Nu undrar därför AOC, som ligger bakom de spelinriktade skärmserierna AOC Gaming, AGON och AGON Pro, hur FZ resonerar i valet av gamingskärm. Finns det några egenskaper som kan betraktas som objektivt viktigare än andra eller handlar allt om personliga preferenser? Kryssa i de egenskaper som du alltid kollar efter först och diskutera vidare i forumet!

Sponsormeddelande

AOC Agon Q27G4X – för den inbitne PC-spelaren

FreeSync och G-Sync, en imponerande färgrymd och låga eftersläpningar skapar ett intressant alternativ för såväl e-sportare som vardagsspelare. SweClockers testpilot har satt gamingskärmen AOC AGON Q27G4X på prov och synat den i sömmarna. Läs mer.

Sponsras av AOC

Denna artikel produceras i samarbete med AOC. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för läsaren.