En av 50 000 numrerade konsoler kan bli din.

Världen har köpt över 500 miljoner Playstation-spelmaskiner sedan den allra första Playstation-konsolen släpptes 1994. Det firar Sony med en exklusiv PS4 Pro-maskin som släpps i begränsad upplaga. En sån kan du vinna av FZ!

500 Million Limited Edition PS4 Pro heter den numrerade konsolen, som släpps i 50 000 exemplar totalt. Den har 2 TB lagring och skeppas med en gamepad, Playstation-kamera och ett ställ så att du kan ha den på högkant. Färgen är mörkblå och skalet lätt transparent. Mer om konsolen på playstation.se

För att vara med och tävla gör du så här:

 • Skapa någonting på temat Playstation. Det kan vara i stort sett vad som helst - en teckning, en vass motivering nedskriven på papper, en virkad Sack Boy, en dikt om första Tomb Raider, Kratos som marsipantårta, en konsol-replika täljd i trä, hela din bostad ombyggd till ett Ken Kutaragi-altare... Okej, kanske inte det sista, men du fattar – var påhittig!

 • Dokumentera din skapelse (filma, fota) och dela den med oss: lägg upp ditt bidrag på t.ex. Youtube, Instagram eller Flickr, och lägg en länk till det i denna nyhets kommentarstråd.

 • Kom ihåg att märka ditt bidrag så att vi ser att det hör till den här tävlingen, t.ex. genom en lapp med texten "FZ" synlig i bild.

Tävlingen pågår till och med fredag den 31 augusti 2018. Vinnaren utses av FZ-redaktionen och meddelas kort därpå.

1:a pris

 • 1 st Playstation 4 Pro - 500 Million Limited Edition

Lycka till!

Uppdatering:

Ett vinnande bidrag är korat.

---

Visa tävlingsvillkor

Generella villkor

 • Det tas inte ut några som helst avgifter för att delta i FZ:s tävlingar. Det enda som behövs är ett gratis medlemsskap.

 • De specifika tävlingsreglerna är angivna i tävlingsartikeln. Kontakta FZ vid frågor eller andra synpunkter.

 • Alla bidrag ska lämnas in på svenska om inget annat anges.

 • FZ:s medarbetare samt arrangör(er) får inte ställa upp i tävlingar.

 • Genom att skicka in ett bidrag överlåter du rättigheterna för verket till FZ.

 • FZ kan avbryta, upphäva samt redigera tävlingar och villkor utan förvarning.

Vinnare

 • Vinnare kontaktas via forumets interna system för meddelanden (PM) och har tre dagar på sig att svara på meddelandet, annars utses en ny vinnare.

 • Vinnare publiceras i en nyhetsartikel på FZ senast någon dag efter tävlingens avslut.

 • I de fall där vinnare utses av en jury består denna av representanter från FZ och/eller medarrangör(er).

 • Juryns beslut är slutgiltigt och kan inte överklagas.

Missbruk

FZ förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som bryter mot reglerna eller på annat sätt anses vara opassande. Fusk, sabotage, upphovsrättsbrott, osportsligt beteende eller andra överträdelser kan resultera i att användarkontot stängs av. Vid grova förseelser gör vi en anmälan till användarens internetleverantör och/eller vidtar rättsliga åtgärder. Vi reserverar oss rättigheten att avslöja användarens identitet (och all övrig information vi har om användaren) om vi anser det vara befogat.

Personuppgifter

Tävlingarnas administration kräver viss behandling av personuppgifter, som namn, adress och telefonnummer till vinnare. Dessa uppgifter kan delges samarbetspartners för att möjliggöra fysisk distribution av vinster.

Vinstskatt

Eventuell skatt på vinsten betalas av vinnaren. Mer information finns hos Skatteverket, telefon 0771 567 567. FZ svarar inte på frågor om skatteregler.

@Bennii: De e ju gamestops ps2spel på hur man driver en virtuell gamestop butik (Eller need for speed underground 2) 01/09 @bondmaster: Jag gillar den i mitten av högen. "Ask the staff for more information Gamestop" Vad är det för spel? :) 01/09 Med inspiration från Telias reklamfilm :) https://youtu.be/QK6bqWsAh7k (https://youtu.be/QK6bqWsAh7k) 31/08 Här är mitt bidrag till tävlingen: https://youtu.be/402oIgc0Zk0 Jag hade en kortare låtsnutt på g så jag slängde ihop en liten video bestående av intron och menyer från de fyra PS-konsollerna. Några av ljuden kanske ni känner igen ifrån nämnda intron/me... 31/08 Hej! Mitt bidrag. https://i.imgur.com/uLXYtBl.jpg Den är gjord i Blender, Octane och Photoshop. 31/08 http://forumbilder.se/H7R9H/2ce88211-cb13-445b-8845-013a405d4a98.jpeg 31/08 Här är mitt bidrag. https://youtu.be/iMM2FtM52n0 Alltid tyckt att PS4:an sett ut som nått rymdskepp, så jag gjorde en video på den ideén, mycket inspiration från Neill Blomkamps saker. Gjort i Unity3d och musiken i Reason. 31/08 Mitt bidrag: https://imgur.com/OqKP5YD. Bilderna som bilden består av har hittats via google bilder med sökalternativet "får användas och ändras men inte kommersiellt". Länge leve releasehästen!! 31/08 Här kommer mitt bidrag. Tack för en rolig tävling blev lite av en pysselfredag, önskar bara att slutresultat blivit bättre men inte alla som kan skryta över att ha ett altare i garderoben. https://flic.kr/p/Nv2Q9E https://farm2.staticflickr.com/1899/443... 31/08 Mitt bidrag: https://instagram.com/p/BnJmyatl2rnkuVh1ce3Lv9MZ6lIRpujozsy9Ek0/ 31/08
Skicka en rättelse