Ansiktsbehåring är ett vanligt inslag i spelvärlden, men självklart måste det ju finnas någon karaktär som har den objektivt bästa. För att ta reda på detta startade Panasonic en tävling för FZ:s medlemmar, där uppgiften gick ut på att med bild och text motivera varför den valda karaktären är skägghimlens starkast lysande stjärna. Nu har juryn utsett vinnaren.

Skägget inte bara växer i en naturligt sömlös takt. Du kan ha allt från slätrakat till ymniga tomteskägg eller lyxa till det med mer excentriska alternativ så som mutton chops, vaxade mustascher, skepparkrans eller olika kombinationer därav. En ytterst tilltalande spelmekanik för den modemedvetna gentlemannen! – @WonderBoy

Det är @WonderBoy som korar Read Dead Redemption 2-skurken Arthur Morgan som den bäste. Motiveringen om spelets mångsidiga skäggmekanik petar bidraget en hårsmån före konkurrensen och vinner således tävlingen. I potten ligger Panasonics påkostade rakapparat ES-LV9U (värde cirka 4 299 kronor). Stort grattis önskar FZ och Panasonic!

Sponsormeddelande

Kvalitet från Panasonic – kvalitet med stolthet

De nya rakapparaterna i Panasonics LV900-serie är utrustade med avancerade japanska skärblad, noggrant utformade för att ge en effektiv och skonsam rakning av tredagarsskägg i ett enda drag och med långvarig effekt. Klarar även tuff och svåråtkomlig skäggväxt kring halsen och på hakan.

Panasonic ES-LV9U levererar:

  • 5 avancerade japanska skärblad

  • Ultrasnabb motor ger en skonsam rakning

  • Sensorer gör rakningen mer personanpassad

  • Unikt, flexibelt 20D-rakhuvud

  • Automatiskt rengörings- och laddningssystem

  • Mattsvart finish och ergonomisk design

Läs mer om Panasonic ES-LV9U

Sponsras av Panasonic
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Panasonic. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.