Tester

Här hittar du våra senaste tester inom spel, hårdvara och tillbehör!

0

Berättelsen om Narnia: Häxan och lejonet

Ok, jag ska erkänna, jag har aldrig läst böckerna om Narnia. Jag har heller inte sett nångon av filmerna. Det blev spelet baserat på den aktuella biofilmen som fick äran att ta min Narniaoskuld. Ytterligare ett spel i kölvattnet av en populär storfilm, tänkte jag med stor skepticism. Nåja, det är värt att testa.

0

Condemned: Criminal Origins

Av alla lanseringstitlar till Xbox 360 är Condemned: Criminal Origins en av de allra minst marknadsförda. Väldigt mycket ljus har riktats mot Perfect Dark Zero, Project Gotham Racing 3 med flera. Frågan är om Microsoft inte borde ha dragit mer nytta av Monoliths spel som verkligen bjuder på en skräckupplevelse utöver det vanliga.

0

Prince of Persia: The Two Thrones

1989 satt en Yale-student och spelade in sin brors rörelser med videokamera. Dennes hopp, löpsteg och klättrande transkriberades sedan med manisk envishet till en viss digital prins. 16 år och åtskilliga miljoner sålda spel senare skärskådar vi Prince of Persia: The Two Thrones. Rör sig Jordan Mechners arabiske son gracilt nog att blidka dagens krävande spelare?

0

Starship Troopers

För fem år sedan försökte Blue Tongue Software skapa ett spel baserat på den omtalade filmen Starship Troopers. Resultatet blev ett halvdant strategispel som de flesta glömde bort på ett par månader. Med spel som Crazy Taxi och Virtua Tennis på sin meritlista släpper nu de brittiska utvecklarna Strangelite en förstapersonsskjutare med Starship Troopers-tema.

0

Microsoft Notebook Optical 3000

Storleken har betydelse, tycker Microsofts mustillverkare och skissar ihop en mikroskopisk skapelse. Men eftersom gemene pekdonsanvändare är bortskämd med snitsiga funktioner ser man till att allt extra ingår. Som en vanlig mus, alltså. Fast mindre. Och sämre?

0

Kameo: Elements of Power

Vad vore väl en konsolrelease utan ett äventyrsspel? Vi har tagit oss en titt på Kameo: Elements of Power för att se om det fanns något spelvärt i den lummiga djungeln.

0

Dragonshard

På det glada 80-talet var Dungeons & Dragons detsamma som glättade guldboxar med instruktionsböcker i bibelstorlek. Nära 20 år senare kan man lugnt konstatera att saker och ting har förändrats en hel del. Och kanske inte alltid till det bättre.

0

Perfect Dark Zero

Rare har en mängd klassiska spel på sitt samvete. En av deras mer moderna klassiker är Perfect Dark som släpptes till Nintendo 64. Till releasen av Xbox 360 har nu de brittiska utvecklarna äntligen blivit klara med uppföljaren som mer eller mindre frivilligt fått rollen som flagskepp för den Microsofts nya konsol. Mycket att leva upp till med andra ord, klarar spelet verkligen av att leverera?

0

Call of Duty 2: Big Red One

Trender kommer och går men när det gäller andra världskriget väger arvet efter det fyra år gamla Medal of Honor: Allied Assault tungt. Var och varannan shooter avhandlar händelser vi matats med sedan barnsben. Orsaken är egentligen ganska enkel; en massiv konflikt med tydliga hjältar/skurkar och okomplicerad utrustning lämpar sig väl som spel. Men gäller samma sak som för godis - ät för mycket och du spyr?

0

Project Gotham Racing 3

Det är ingen ovanlighet att racingspel har en stor roll att spela när en ny konsol släpps. Det är ofta de som visar vad den nya maskinen går för när det gäller grafik och ljud. Så det var knappast någon som blev förvånad när Microsoft tillkännagav Project Gotham Racing 3 som en av de titlar som ska lanseras med Xbox 360. Men kan Bizarre Creations verkligen lyckas leverera ett tillräckligt bra spel för att locka nya köpare, det är frågan.