Tester

Här hittar du våra senaste tester inom spel, hårdvara och tillbehör!

7

Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games

Inga guldmedaljer för Mario i år.

5

Dreamfall Chapters Book Five: Redux

Dreamfall Chapters sätter punkt för spelserien på ett värdigt vis och är på många sätt precis som tidigare delar och spel. På gott och ont.

8

Steamworld Heist

Den robotfyllda ångvärlden är tillbaka i ny rymdtappning. Vi kan inte annat än jubla.

0

Hearts of Iron IV

Sedan 1998 har den svenska utgivaren och utvecklaren Paradox Interactive fått självutnämnda strateginestorers hjärnor att närma sig härdsmälta. Avancerade strategispel är deras expertisområde, men de har också gjort sig ökända för branta inlärningskurvor och halvfärdiga spel. Realtidsstrategispelet Hearts of Iron IV passar in på åtminstone en punkt.

13

Mirror's Edge: Catalyst

En öppen spelvärld i en stad av glas blir den ultimata sandlådan för parkour-fantaster – synd att någon hällt sten där i.

22

Hitman: Episode 3 – Marrakesh

Det är dags att rädda världen från en svensk yuppie.

27

Nvidia Geforce GTX 1070 Founders Edition

Geforce GTX 1070 är dyrare än föregångaren GTX 970, men vem klagar? Nvidias nya grafikkort mäter sig med förra generationens toppkort – till och med 10 000-kronorskortet Titan X får se upp.

54

The Witcher 3: Blood and Wine

Hur följer man upp ett av tidernas bästa spel? Genom att göra världens bästa expansion, så klart. Blood and Wine är Witcher 3-finalen du aldrig vill ska ta slut.

98

Overwatch

Superstudion Blizzards ingång i hjälteskjutargenren erbjuder både djup och själ med ett rejält stänk av stans bästa poleringsmedel. Men är det verkligen värt pengarna?

14

Gigabyte P55

En bärbar spelmaskin med bekanta komponenter innanför skalet. Den imponerar, men lanseras vid sämsta möjliga tillfälle.