Banana stand från Arrested Development
Kultserien Arrested Development (eller “Firma Ruffel & Båg” som någon på TV4 i ett vansinnigt ögonblick valde att översätta den till) sätter avtryck i staden med Bluth's Banana stand. Om det alltid finns pengar att hämta i byggnaden framgår inte, men utvecklaren lovar att en segway-prop är under tillverkning.

Ammu-nation och Cluckin' Bell från GTA
Som en av de populäraste spelserierna någonsin bör det inte komma som någon överraskning att ett par byggnader från Los Santos hittat in i Steam Workshop. Vapenaffären Ammu-nation kan numera pryda dina affärsdistrikt, kanske bredvid snabbmatskedjan Cluckin' Bell?

Sim City-byggnader
Att Cities: Skylines slagit genreveteranen Simcity på fingrarna har vi redan konstaterat. Men gammal kärlek rostar aldrig, och de som fortfarande hyser starka känslor för den anrika stadsbyggaren kan helt enkelt importera byggnader därifrån till Cities istället. Kaftverk, parker och butiker står till förfogande.

Moe's Tavern från The Simspons
Dina invånare behöver någonstans att varva ner efter en hård dag på kärnkraftverket. Moe’s Tavern från The Simpsons låter dem “dränka sina problem och bli feta”, som utvecklaren själv uttrycker det.

Statue of Talos
Jag var en borgmästare som du, sen tog jag en pil i knäet. Så nu sitter jag mest och beundrar Statue of Talos från Skyrim som du kan placera vart du vill, förslagsvis nära någon fin park där Dragonborn-aspiranter kan ränna runt och bröla FUS RO DAH!