Inlägg av anon10014

Inlägg som anon10014 har skrivit i forumet

Kramar loss som bara den... o tänder en cigg o går o lägger mig...

Jag köpte ett "Creative SB X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Professional" för ett tag sedan och jag ångrar mig inte särskilt mycket... Jag kör med hörlurar när jag kickar spel och jag kan säga att ljudkortet leverarar mycket noggrann "information" i t.ex CS och BF. Annars kör jag musik genom datorn till mina 1000W Cerwin-Vega högtalare med en Thule-förstärkare. Det är där jag märkt den, i mitt fall, mest positiva egenskapen. Man kan spela så j*vla mycket högre nu. Tur man har en uthållig styrelse i sin förening. Jag kan spela så %"#¤ högt OCH RENT ur mina kraftpaket genom datorn nu så att halva malmös polisstyrka är fullt sysselsatta med mig. rekommenderas. skickar med länken på det jag köpte.
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=326870

bärbart grafikproblem?!

jag har precis köpt en Acer aspire 9411 begagnad, knappt använd.
den har exakt samma spec som 9422´n
( http://www.prisjakt.nu/produkt.php?e=152734 )
förutom att det inte sitter ett geforce kort i, där sitter intel media accelerator 950 istället, detta duger dock inte att spela spel på...

min fråga är om någon vet om det är möjligt för mig att köppa ett geforce go 7600 tex och sätta i det själv...?
det borde ju gå eftersom i alla modeller runt om den jag har sitter där geforce kort... vad jag läst mig till på intels sida så finns det en pci-e -16 plats på moderkortet

och om det nu finns nån duktigt som kan svara på detta så undrar jag även var jag kan få tag i ett sådant grafikkort, hittar det inte nånstans och var man än söker så är det hela datorer som kommer upp som resultat....

Tack på förhand ) hoppas det inte är en för hård nöt att knäcka

Öronpluggar samt riktiga hörselskydd ovanpå.

Håller med Jimbo här ovan... Dock rekommenderar jag Razer Diamondback istället då den skippar mindre tack vare optisk istället för laser. Men formen är ju densamma. Riktigt nice mus.

Blir ett köp när man kommer hem.

vad skönt... slipper man alla dessa smileys och dom jobbiga människorna...

Oj... Vista.... Oj... Wow... Trimsats.... Inte ens om jag satt en 1000cc från yamaha med kompressor kommer jag köpa Vista... Inte förrän jag köpt en ny dator (om ett-två år) med 26000Gb i ramminne och en quadprolle på 300Ghz på ett moderkort från NASA. Min miniräknare är snabbare än Vista.

Skrivet av Solidus:

vafan, försökte 1.19b till 1.2 versionen
"DU HAR REDAN EN NYARE VERSION INSTALLERAD!"

... Får väl bli full installern då

Vad gör det? Det tar en halv minut...

FZ-redaktionen! HALLÅ?!

Dom som använder sig av såna "fusk" program har jag svårt att förstå mig på. Stackare. Spelar inte själv skitet men hade jag gjort det så hade jag nog SPELAT.

Letar mig tokig...

Kan någon länka till testet här på FZ om headset testet... jag är.... okapabel.... till att leta just nu...
edit.... toppad....

Edit: Nu är man hur nykter som helst och kan fortfarande inte hitta testet på olika headset som dom gjorde här på FZ för inte alls längesedan.. Håller på att bli tokig. Var kan man hitta alla tester?

Verkar nice...

Det är iofs låga o fina temperaturer måste jag säga... aldrig haft så låga sen jag bytte håll på sido-fläkten.. Dock så blåser ju alla inåt.. Får se om det sjunker ytterligare litegrann om jag byter håll på den bakre...

Ja, då va de klart.. Vände på fläkten bara (nu är cpu:n 5 grader kallare i full load).. Fattar inte hur dom tänkt när dom byggt datorn. Där finns tre chassifläktar: En 120mm i fronten, en 80mm i sidan och en 120mm där bak. Den där fram blåser IN luft precis som den ska, den på sidan blåste UT luft innan jag bytte håll på den precis, den där bak blåser IN luft (???). Ska byta håll på den med vid nåt tillfälle.. Hur tänker dom?

Tänker vänta ett år...

Fläkten... ehrm..

Hej hopp i lingonskogen.. Har en lagom dum fråga men det man inte kan är såklart svårt. Har en chassifläkt på sidan på min dator och den blåser ut luft från datorn. Men det måste ju vara bättre om den blåser inåt. Hur byter man håll på en fläkt i molex-kontakt? Snurrar man på den bara (kontakten)?

Skrivet av Hwergelmer:

vad klagar ni på, med den här utvecklingen finns det ju snart anledning att rikta in sig på såna här nätagg!

Jisses kors... Trodde inte det fanns så billiga nätdelar... Lika bra att köpa ett dussin innan dom kanske höjer priserna.. Kaffepengar...

funkar perfekt... tackar....

Fläktuttag

Har ett halvt brådskande problem. Jag har köpt ny fläkt (zalman vf900) till mitt grafikkort (7950GT) och kontakten på fläkten är inte samma som den på grafikkortet. Den hade dock passat i ett uttag på moerkortet. Kan man sätta den i ett sådant? Eller bättre förslag? Jag vill inte gärna ta fram avbitartången.