När Microsofts marknadschef Richard Teversham redogör för sin syn på den närmaste framtiden drar han inte på orden. I ett uttalande för holländska Fok!Games "garanterar" Teversham att spelen till företagets konsol [[Xbox 360]] kommer att se bättre ut än spelen till konkurrenten [[Playstation 3]]. Påståendet - som säkert kommer att väcka ont blod på sina håll - sägs bottna i att spelutvecklarna redan har erfarenhet av 360-programmering. Teversham hävdar att man kommer att bibehålla sitt övertag i "två till tre år".

Huruvida Tevershams ord kan sägas vara representativa för hans arbetsgivare eller inte förblir en gissning - klart är dock att Teversham inte räds kontroversiella spekulationer när han därtill ifrågasätter tillgången på Playstation 3 i Europa:

"- Jag räknar med att Playstation 3 lanseras i mars, fast hur många konsoler kommer man verkligen att släppa? Kommer Sony att lansera konsoler i Europa om man gör succé på den japanska marknaden?".

?

Vad tycker du? Sitter Microsoft verkligen på de vinnande korten eller är Teversham helt ute och cyklar? Skulle Sony ha råd att lämna Europa åt sitt eget öde för den japanska hemmamarknadens skull? Sjung ut dina åsikter och teorier i FZ:s forum!