Artiklar av PeterE

9

Unstoppable Gorg filmat, får släppdatum

Gängse konventioner till trots behöver tower defense-spel inte vara synonyma med fasta kanontornsplaceringar, landgångar och trånga raviner.

16

Dead Island får DLC, första bilderna ute

Nya äventyr med rostiga machetes i händerna och solvarm sand under fötterna när Techland släpper nedladdningsbart extrainnehåll till fjolårets zombieskjutare - se de första bilderna hos FZ.

5

Nytt material från Silent Hill: Downpour i bildarkivet

Att den förrymda fången Murphy Pendleton sannolikt borde ha packat tyngre hårdvara i sitt handbagage står klart efter ett besök i FZ:s bildarkiv där en binge nya skärmdumpar från Silent Hill: Downpour inväntar åskådare.

22

Soulcalibur V filmat, Ezio i blickfånget

Med en knapp månad till butikspremiären visar Namco med all tydlighet att den femte delen i företagets fightingserie Soulcalibur är mer än ett raggarslagsmål på en korvmoj.

10

Law & Order: Legacies avbildat

Telltale Games vidgar sin repertoar när man tar steget från talande kaniner, tidsmaskiner och dinosaurier till pressveck, strama kostymer och rättegångsdrama - fotobevis i FZ:s bildarkiv.

14

Ilomilo

2011 års första kandidat i kategorierna "gulligast speldesign" och "minst traditionsbundna pusselspel" är här. Läs FZ:s recension av Ilomilo.

2

A World of Keflings

Trött på att vara den ingen lyssnar på? Drömt om att vara sju meter lång monark med en rad beundrare i ständigt följe? A World of Keflings erbjuder lösningen på båda problemen.

0

Raskulls

8

Blood Drive

Ett bilspel med zombier som levande refuger och explosiva harpunprojektiler - kan det vara något? FZ kör upp under osedvanligt kladdiga former när vi testar slafsracern Blood Drive.

12

Crazy Taxi

Slå dig ned i baksätet och häng med ner på byn, FZ ger den senaste nyutgåvan av Segas vansinnesracer Crazy Taxi konstgjord andning.

1

Comic Jumper

Comic Jumper är plattformsspelet som gör allting baklänges. Genrens sedvanliga inslag - stenhård hjälte och en jättearsenal vapen - lyser nästan helt med med sin frånvaro - på gott och ont.

0

Prison Break: The Conspiracy

I FZ:s artikelserie "Rätt och fel i fängelset - en guide för förstagångsförbrytare" har turen kommit till ett besök i pannrummet, en titt på vårens tatueringsnyheter och ett porträtt av Tom Paxton - den kylskåpsformade regeringshunken som inte räds att visa sina anabolstinna överarmar.

10

The Misadventures of PB Winterbottom

När tvåmannaföretaget The Odd Gentlemen släpper sitt första spel är tongångarna närmast surrealistiska och snarare inslag i en abstrakt pjäs än ett problembaserat plattformsspel. Följ med FZ på en resa mellan pajer, klocktor och viktoriansk fauxkonst.

20

Alien Breed Evolution

Ack, du ljuva 90-tal - tjutande modem, söndertrasade jeans, flottiga grungefrisyrer och Alien Breed. FZ återupplever gamla minnen när Team 17 nylanserar sitt skötebarn i 3D-kostym.