Debattens vågor slår hårt varje gång diskussionen om på vilken spelplattform en viss genre gör sig bäst drar igång. Gällande bilspel sägs det ofta att simulatorer ska köras på dator och arkadliren på konsol, men det två år gamla #Forza Motorsport bevisade att också [[Xbox]] kan hantera realism.

<center><img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Forza_Motorsport_2/pitpass4410.thumb.jpg" width="128" height="72" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img><img src="http://www.fz.se/bildarkiv/images/Forza_Motorsport_2/CorvetteC6R_02.thumb.jpg" width="128" height="72" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img></center>

I början av juni är det dags för #Forza Motorsport 2 och att säga att förväntningarna skruvats upp är en stadig underdrift. Vi fick chansen att testa en nästan färdig version av denna [[Xbox 360]]-exklusiva fortsättning. Dessutom har vi snackat med Dan Greenawalt från #Microsoft Game Studios, som förklarar hur de resonerat vid utvecklingen av ett av de mest efterlängtade spelen till 360:n.