Nu tar vi spelhelg!

Kanske har du sommarlov? Semester? Förhoppningsvis har du åtminstone en skön spelhelg.

Vad ska du spela? Jag recensionsspelar något. Tror inte jag får säga vad...? Eller jo, det fick jag visst göra från och med nu. Jag recensionsspelar Ghost of Tsushima. Kul? Bra? Det får jag däremot inte säga förrän 16 juli, när recensionen går live. Nåväl. Några goda vänner kommer hit för häng och Moving Out. Vi älskade att köra Overcooked tillsammans, så hoppas på något liknande.

Sedan har jag blicken sedan ett tag fäst på Command & Conquer-remastrarna. Suget är starkt. Kanske något att spela för årets FZ Community Summer Challenge, som står i full blom.

Skicka en rättelse
Va det var ju rätt ballt vill jag minnas. Old school/retro samtidigt som risken för att bli uppäten var överhängande. Lite samma känsla i TLoU Part 2 när man står vid bordet och moddar sina vapen vilket jag senast igår fick veta av ^^. 06/07 The Last of Us: Part II <3 06/07 Har själv spelat igenom det två gånger, en gång på PS4 och en gång på PC. Tyckte även jag att det var bättre andra gången, kan även ha att göra med hur PC-versionen var betydligt mer finslipad i min mening. Skulle även tro att många gick in med andra... 06/07 Kunde inte låta mitt kall att upptäcka rymden vara och "kastar" bort 70 speltimmar på Andromeda med att börja om spelet igen. Fann till min förvåning att jag gillade det betydligt mer nu än när det kom. Utöver det leker jag med GTAV, Battletech, Hearths... 05/07 Last of Us 2 förstås! 05/07 Blir dessa fyra som man inhandlat under steam rean : )) DOOM Eternal Bulletstorm Full Clip Edition Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Metal Gear Solid V: Ground Zeroes 05/07 Min sommarledighet har börjat, officiellt semester nu på måndag och fram tilll 10:e augusti. Har dock inte satt mig ner och spelat något ännu! Har lagt en massa tid på att modifiera min kanot för ensampaddling (installerat ett skönt säte i mitten av kan... 05/07 Efter att ha spelat mig mätt på Fifa 20 så är jag igång med Far Cry 5 igen. Mest för att jag gillar miljöerna i det... Innan semestern är slut ska jag även ha betat av Hitman 2. 05/07 Det förlegade sparsystemet förstörde spelupplevelsen för mig. Gav upp 2/3 in i storyn, dlc:na är riktigt bra, speciellt crew expendable. 04/07 Haha nej. Jag spelade fram tills det nya från "Royal" och tog en paus : ) 04/07