Skolstart, jobbstart, slack-start! Nu är det dags att på allvar veva igång maskineriet igen, och olja våra gnisslande kugghjul. Då behöver man ju såklart Spelhelg extra mycket, så redaktionen tipsar här om vad den kommer att lira de närmsta dagarna. Spretigt, är ordet som ska in på rad fem!

Vi vill såklart också höra vad just du ska spela – skriv av dig i kommentarstråden!

Johan Olander
Det blir Regiments och allan den här helgen.

Mike Stranéus
Cuphead: The Delicious Last Course, och jag vet redan nu att jag kommer uppfinna minst tio nya svordomar.

Johan Lorentzon
Kommer nog fortsätta köra överlevnadsspelet "Covid-19" från sängen, men annars kör jag nog lite Mario Galaxy om jag orkar.

Fredrik Eriksson
The Last of Us Part One, nio år efter PS3-originalet. Remastern skippade jag, återstår att se vad remaken gör för mig.

Tomas Helenius
Jag kan nog inte ducka Minecraft Java-kulan. 10-åringen, som väldigt gärna spelar med pappa, har hört att den är “mycket bättre” än Bedrock. Och han har nu upptäckt att vi har båda. Inga tack till Duno.

Jocke Bennet
Min sista officiella Spelhelg innan avslutet viger jag åt att testa spelet Johan tipsade om ovan - Regiments. “En mer användarvänlig version av Wargame-spelen” är precis vad jag behöver just nu.

Daniel Sjöholm
Fortsätter att leda min sekt i Cult of the Lamb. Kul blandning av flera genrer och svårt att sluta spela, det finns alltid något att göra... Sen måste jag ju fortsätta med spelet som beskriver sig som "Inventory management rougelike": Backpack Hero. Konstig idé som är förvånansvärt underhållande.