Efter att med heroiskt mod ha tagit sig igenom The Callisto Protocol för att kunna berätta för oss andra exakt hur jäkla läskigt det är, tar Johan igen sig med mildare spel. Det har han förtjänat. Vi andra har en blandad kompott spel inplanerade för helgen. Fast Callisto lyser med sin frånvaro - är det bara Johan på redaktionen som har nerver värda namnet...?

Vad spelar DU i helgen?

Jonny Myrén
WH40K: Darktide har släppts skarpt, så det blir mer av den varan. Överväger att skapa en Ogryn-karaktär så att jag förutom att hamna på efterkälken även kan stå i vägen för teamet när de försöker skjuta.

Mike Stranéus
Fortsätter min resa i mästerverket Final Fantasy IX och varvar rollspelslugn med att köra i 200 knyck i Need For Speed: Unbound.

Johan Lorentzon
Efter The Callisto Protocol (recension!) behövs det något lugnade för nerverna så kommer nog köra Mario eller något annat gulligt Nintendolir medan jag väntar på att tvättmaskinen sköter underklädestvätten.

Fredrik Eriksson
Åka tåg, åka tåg (loser baby, har inget körkort). Det blir pussel och bärbart: Murder by Numbers till Switch.

Robin Andersson
Här ska det kopplas ihop datorer och leva helgen som i tonåren: med energidryck och lan! Efter finalen av den långlivade tv-serien The Walking Dead fick jag och en vän suget att försöka överleva zombieapokalypsen i staden Villedor. Första Dying Light var superkul, så jag hoppas vi har lika roligt denna gång i Dying Light 2. Vi ses på lan!

Joakim Kilman
Jag behöver lugna mina stressade nerver med lite DOS-retro, tror jag bestämt. Kanske en omgång Master of Magic, eller varför inte spela om Gabriel Knight för jag vet inte vilken gång i ordningen?

Jonas Vågström
Kommer att befinna mig på resande fot så jag gissar att det blir rätt många partier av mobilspelet Marvel Snap. Väldigt underhållande och otroligt beroendeframkallande för en gammal Marvel-fantast. Eventuellt får Switchen också följa med, lite Nintendo-magi är aldrig fel.

Tomas Helenius
Barnens kusiner kommer på besök på lördag. Flera timmars häng med fem lördagsgodisdopade kids... Det får bli nåt lugnt. Och ljudlöst! Tips på bra schackspel, någon?

Johan Olander
Råkade köpa nya skogsexpansionen till Farming Simulator 22 för att kunna köra Volvo BM. Det gjorde jag rätt i.