Om du inte köpte in dig i den slutna Diablo IV-betatestningen förra helgen så kommer en ny chans denna helg, gratis dessutom. Klockan 17 rullar den öppna betan igång (tips: förladda) och det är bara att hålla tummarna för att servrarna klarar trycket.

Som uppladdning bjussar vi i redaktionen som tog oss in förra helgen på korta intryck och åsikter om betan. De flesta tycks rörande överens om att Blizzard har något bra gång. Är det 6 juni snart?

Daniel Sjöholm
Jomen det här var ju lovande. Kändes väldigt mycket... Diablo helt enkelt. Var dock på tok för enkelt, även när man höjde svårighetsgraden. Men tydligen var sorceress owepowered om man ska tro vad fler betatestare sagt. Ser fram emot komma längre än lvl 25 och grotta ner mig i skillträdet!

Mikael Berg
Min tid i betan har varit begränsad, men intrycket är positivt. Online-hubbar är jag inget fan av, men i övrigt har hypen bara växt. Ser fram emot det öppna testet – då med mer fritid och alla klasser tillgängliga!

Robin Andersson
World of Diablo, som vi har väntat. En härlig blandning mellan Diablo 2 och 3 där man tagit det bästa från båda spelen och gjort ett onlinespel av det, på gott och ont.

Johan Eklund
Helvetets portar har åter öppnats och ut kom en oslipad diamant. Jag ser fram emot att spendera 500+ timmar i detta mästerverk.

Tomas Helenius
Bra Diablo-känsla och sköna små finputsningar som att kunna markera skräp och sälja allt med ett knapptryck. Och överraskande välfungerande efter de första timmarnas obligatoriska stök!

Johan Lorentzon
Att dra åt helvete har fått en ny mening för mig – en positiv sådan. Det var länge sedan jag kände sådan pepp att få hänga med demoner och annat otyg i Sanctory. Diablo IV känns djävulskt lovande!

Johan Olander
Har inte fått spela, men satan va taggad jag är.

---

Tider, plattformar och allt annat om Diablo IV-betan läser du här.