Har du drömt om att få skippa en arbetsdag för att få spela ditt favoritspel på release? Nu har du chansen! Activision betalar 1 400 kronor till tre vinnare som vill avnjuta kommande Call of Duty: Modern Warfare III i hemmets sköna vrå. Men först måste du bevisa att du är värdig och anta utmaningen från Task Force 141.

Är du riktigt vass på Call of Duty? Då är det dags att samla polarna och sätta igång! Du kan välja att delta med två vänner och dela på priserna, eller tävla på egen hand. Lös tre kluriga gåtor som handlar om de spännande spellägena. Möt Makarov i den actionspäckade kampanjen, återupplev de mest ikoniska MW2-banorna i multiplayer och upplev den största Call of Duty Zombies-kartan någonsin.

Om du lyckas lösa samtliga tre gåtor kommer du att vara med i dragningen om prispaket, inklusive att få betalt för karensdagen när du spelar MWIII på lanseringsdagen (även om du har slut på semesterdagar) – och mycket mer.

Activision vill påminna alla som deltar att de på intet sätt uppmuntrar till olovlig frånvaro från jobbet. Underrättelsetjänster uppger dock att sjukfrånvaron världen över skjuter i höjden varje år när ett nytt Call of Duty släpps ...

Call of Duty: Modern Warfare III kommer till PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, och PC via Battle.net och Steam med start 10 november. Early Access inleds den 2 november och förbeställs här. Vinnarna presenteras den 7 november.

Till tävlingen

Sponsras av Call of Duty
Denna artikel produceras i betalt samarbete med Call of Duty. Tack vare sponsorskap och samarbeten kan FZ fortsätta erbjuda högkvalitativt innehåll utan kostnad för dig som läsare.