Milde tid, det är spelhelg den här helgen också! FZ-redaktionen blickar både framåt och bakåt. Framåt mot morgondagens spel då Steam Next Fest levererar ett härligt demokalas, och bakåt hela vägen till Pokémon-spelens gryning. Sedan vaknar Daniel naken på en strand – som vanligt.

Helldivers 2, Bannerlord och Persona 3 står också på helgmenyn. Vad spelar du?

Daniel Sjöholm
Känner mig inte klar med Palworld, men suget att testa något nytt börjar bli för stort. Det blir nog till att vakna naken på en strand i Enshrouded.

Robin Andersson
Allt snack om Palworld har gjort mig sugen på att återbesöka en av mina barndomdsfavoriter. Denna gången behöver jag inte vänta på att gatlamporna lyser upp min Game Boy i bilen när klassikern Pokémon Röd nu kommer spelas på min 3DS istället.

Tomas Helenius
Tror jag ska ge Helldivers 2 en chans, om inte Automobilista 2 stjäl all tid.

Jonas Vågström
Jag kommer att fördela min tid mellan världsrymden och de sju haven i Helldivers II (recension kommer) och betan av Skull & Bones!

Joel Olsson Svanfeldt
Från nedflyttningstippad till kvalplats. Nu ska vi se om andra halvan av säsongen med Gernika går lika bra, eller om korthuset rasar. Football Manager 24 bara växer i mina ögon. Och känner jag mig själv rätt lär jag skapa en ny karaktär i BG3 som jag sedan spelar med i typ en kvart...

Johan Olander
Datorn har gett sig igen, så det blir Palworld och Bannerlord på Steamdecken. Kanske lite Dave the Diver också.

Jonny Myrén
Det blir en riktig demo(n)helg signerad Steam Next Fest. Pacific Drive och Star Trucker har imponerat hittills, så jag hoppas vaska fram några fler guldkorn.

Fredrik Eriksson
Att upptäcka en ny serie kittlar. Har visserligen snuddat vid den för massa år sedan (Persona 1), men detta (Persona 3 Reload) är en annan slags best.

Mikael Berg
Den här helgen ska jag hinna med lite Dominions 6 i alla fall. Kanske till och med Football Manager!

Mike Stranéus
Blir slagsmål i retroform när det vankas Marvel vs. Capcom 2 samt Street Fighter III på Dreamcast.

Joakim Kilman
Jag är i återhämtningsläge, så det kanske blir att ligga och spela något slappt på Steam Deck. Kanske ge Lunark eller Legends of Amberland 2 en chans.