Mattias Nilsson (Mercenaries)

Typiskt svensk bakgrund:
Mattias föddes i Arvidsjaur runt 1978, men går inte att hitta i officiella svenska papper. En (underlig) teori kring anledningen till detta är att han sprängde upp sina officiella papper som barn, medan han experimenterade med dynamit. Han gick inte i skolan så mycket, men anslöt sig till flottan vid 17 års ålder. Där sprängde han så mycket att han tvingades gå med i Lapplands jägarregemente istället, och väl där råkade han orsaka en skada på en kamrat – vilket ledde till att han gick med i MC-gänget Brödraskapet istället, begick brott, fångades, flydde från Sverige och började försörja sig som vansinnig legosoldat.

Typiskt svenskt beteende:
Att spränga allt. Allt, allt, allt!

Typiskt svenskt uttalande:
"This is an emergency! A viking emergency!”

Olof Linderoth (Power Instinct: Matrimelee-serien)

Typiskt svensk bakgrund:
Olof är 29 år gammal och har, av någon anledning, länge arbetat som livvakt åt en prinsessa som kallar sig ”Princess Sissy”. Till vardags misshandlar han allsköns folk och fä i någon slags turnering samt skrattar mycket.

Typiskt svenskt beteende:
Acid Rain (Olof sparkar rakt upp på ett dödligt vis, varpå hans fot far ner och slår motståndaren i marken), Rotting Fist (Olof tar ett steg bakåt och slår sedan motståndaren med sin skadade arm för massiv skada) och Crazy Plague (Olof kastar upp sina solglasögon i luften, springer fram till sin motståndare, sparkar honom flertalet gånger, teleporterar fram och tillbaka mellan motståndarens rygg och framsida och avslutar med sista spark innan han fångar solglasögonen på väg ner).

Typiskt svenskt uttalande:
”Ooh, hoo, hoo. The one last standing is the winner.”

Typiskt svensk bakgrund:
Jesper är blond, stor samt stark – och har aldrig gjort någonting annat än att spela bordtennis.

Typiskt svenskt beteende:
Att vinna över människor från andra länder i bordtennis så många gånger att de går ut på Internet och gråter: “Jesper is the single biggest piece of shit to ever grace the virtual world, he's so fucking overpowered it's not even funny”, med mera.

Typiskt svenskt uttalande:
En triumfatoriskt knuten näve säger allt Jesper behöver säga.