Killmove+

Den här modden ger nya animationer när du dödar en fiende. Dessutom förbättras kameravinklar så att du tydligare kan se dina killmoves. Modden är ett måste om du gillar att se dina fiender bli ägda av ditt närstridsvapen eller om du helt enkelt vill ha lite mer krydda i striderna.

FZ varnar: De nya kameravinklarna kan innebära risk för blodstänk på skärmen.

Måste ha-faktor: Medelhög. Mer varierade strider.

Fall of the Space Core, Vol. 1

För att fira lanseringen av Steam Workshop för Skyrim gjorde #Valve och Bethesda en mod för alla #Portal 2-fans. Om du vill ha med dig den ettriga Space Core-roboten från Portal på dina äventyr i Skyrim bör du kika in denna mod.

Spaaaaaaaacce!

Måste ha-faktor: Onödig men kul.

Lightweight Potions and Poisons

Liten men naggande god. Den här modden gör så att potions väger 0,1 istället för 0,5. Potionsamlare behöver inte längre kasta ut andra saker i brist på utrymme med denna mod.

En liten potion väger lika mycket som en stor stark från The Bannered Mare. Hur tänkte Bethesda där?

Måste ha-faktor: Användbar mod. Nu går det att spara de där potions som man annars hade sålt eller sparat hemma i huset.

Open Cities Skyrim

De där jobbiga laddningstiderna när du går in i städer är ett minne blott med denna mod. Städerna blir istället en del av den öppna världen. Om du är en flitig Skyrim-spelare sparar du många minuter eller till och med timmar på detta. Observera att du inte ska installera eller avinstallera den här modden om du befinner dig i en stad. Gå ut ur staden, spara, stäng av spelet och installera modden.

Fin utsikt. Utan laddningstider.

Måste ha-faktor: Sparar tid. Tid är pengar. Ingen vill betala för onödiga laddningstider.