Inlägg av Prime

Inlägg som Prime har skrivit i forumet

Är spelet värt 600kr?
I dagsläget nej.
Jag har öst ner 20h senaste dagarna och det blir väldigt repetitivt väldigt fort.
Just nu är det andra spelare som skapar content men ibland dröjer det länge innan du ser ett annat skepp.
Beroende på vad Rage skepper ut närmaste månaderna som gratis uppdateringar kommer avgöra hur länge spelet kommer hålla.
Kör du med 4st kompisar som någorlunda fungerar tillsammans är det sjukligt roligt stundtals men mesta delen av tiden åker du från plats A till B och därefter börjar du om igen

Men jag sitter ändå varje kväll och väntar in mitt crew så vi kan segla igång igen. Gillar man grind så kommer timmarna flyga iväg men efter ca 2-4h har du sett allt som finns att se.

Just nu är spelet ett sandbox spel med alldeles för lite sand

Ge mig q2dm1 så blir det preorder direkt

https://www.youtube.com/watch?v=eYNCCu0y-Is
Trailerna för "Legion"
Bland det läckaste jag sett !!!

Saxat från mmo-c :

The gunship model was very detailed. 7 million faces, 3000 of the 4000x4000 texture maps, raytracing. It takes 4-6 hours to render each frame.

Varian takes 4-6 hours per frame and 20-30 GB of memory to render.

Gillart!

Lägg gärna in timestamps för vilka rubriker ni pratar om

Skrivet av Gen:

Värst vad stort Stormwind har blivit

Det Stormwind vi besöker idag i WoW är den staden som byggdes efter att den gamla förstördes.
Därav storleken samt att vissa byggnader är på andra platser

Men sluta nu! Jag gillar inte EA direkt heller men att som recensent "hitta" på saker som det inte finns några belägg för och sedan spy så mycket galla det är bara löjligt.

Självklart kommer det att komma både DLC och expansioner men att ge ett spel minus innan man ens vet vad som ingår i kommande dlc/expansioner känns lite märkligt. Diablo3 fick inte minus för att PVP saknades vid släpp.

Jag har spelat betan i 2 omgångar och JA städerna är lite för små. Anledning till det är enligt Maxis att dom vill att alla kunna spela spelet och det ska inte krävas en monster rigg för att spela. Dom har bekräftat att dom kommer släppa större stadskartor men inte om det blir patch eller DLC.

Skrivet av MG92:

Hallå!

Jag har under kvällen försökt att komma åt multiplayern i BC2 men jag stöter på vissa problem, logga in är inga problem, men den ber hela tiden om mitt serial number, så när jag slår in det står det att mitt serial är i bruk redan, och visst, jag registrerade det, men det var med kontot jag försöker logga in med, några tankar kring detta ?

du är tyvärr inte ensam. om man läser på diverse forum är det väldigt många som har samma problem. de flesta har dock köpt det via steam.

mitt bc2 funkar utmärkt men dice har något att jobba med dessa dagar då väldigt många har allvarliga problem

Skrivet av sirdavva:

Hej

Jag hade förbeställt BC2 till idag, gick förväntansfullt och hämtade ut det på webhallen. Installerade det och blev förbannad.

SÅ HÄR ser spelet ut när jag försöker köra det.

Jag har dom nyaste drivrutinerna på grafikkortet och jag det ska inte vara några problem med prestandan.

Någon som har nå tips på vad jag kan göra?

jag har en polare med samma problem och läser man på http://forum.ea.com/eaforum/forums/show/3827.page så är det väldigt många med liknande problem. vet ej vad det kan bero på eftersom det skiljer sig väldigt mkt mellan deras datorer os m.m

bara hoppas på att dice får tummen ur röver å släppet en patch lite fort

Skrivet av Sundance83:

Herregud vilket jävla whine.
De kostar pengar o göra spel så ni vet de.
O datorspelare specielt kör ju piratkopior o då försvinner en del av inkomsten för spel va?
O kan de inte va så att de e lite vårt eget fel att de har blivit såhär?
Som man bäddar får man ligga.

O ni kommer snart upp er o får jobb ni med o tjänar egna pengar o då e inte en hundralapp för nåt man verkligen tycker om så himla farligt.

men då är frågan om man känner att det är värt att ge dom 100 pix till. Jag själv tvekar. Just på pc känns det ibland halvt omöjligt att spela. Man flyger in och ut på serverar och när man väl kommer in är det bara hosten som har vettig ping medans resten av spelarna laggar runt. Det känns som man spenderar mer tid i en lobby än på en bana. Sen kan jag för allt i världen inte förstå varför man inte kan få välja bana innan man letar games. Vissa banor får man spela max 1gång om dagen medans skidrow dyker up hela tiden.

Nej om herrarna som hackade spelat och fixade så att man kan köra dedikerade servrar slutar fuska så kan det vara värt att hacka sitt eget spel

Jag tror att IW medvetet "läckte" videon när man skjuter civila bara för att få bort allt negativt med match making systemet, istället för dedikerade servrar.

Skrivet av vampyrer_suger:

Fedor mot shamrock, hade pröjsat hela månadslönen för att få se den matchen.

läskig bild btw, ser ju ut som ett foto

haha jadu det hade inte vart värt pengarna. Båda bröderna shamrock är helt slut.

Däremot Fedor mot Brock,säga vad man vill om han men han är sjukt stor och lär sig mer för varje fight.

Anderson Silva mot GSP är kanske nått man kan hoppas på iaf

jag har spelet wow tillochfrån sedan closed beta och så här hypad har jag inte vart sedan dom släppte retail. TBC var ett fiasko i mina ögon och wotlk är bättre men inte lika bra som vanilla.

Men Deathwing, Grim Batol, Gillneas och kanske Queen Azshara med lite tur så är detta guld för lite mera lore.

Cataclysm kan bli den bästa expansionen om resten blir lika lovande. bara att invänta betan

Var väll ett helt ok demo, land striderna var lite anorlunda mot tidigare TW spel. Lite för kort bara, dom kanske borde kalla det för teaser istället för demo

Nej nya kampanjkartan ser jag mest fram emot och framförallt ta över världen med karolinerna

Jag hoppas bara att de behåller det underbara sandbox läget, har nog spenderat mer tid där att skapa olika uppdrag än spelat sp/mp

hon heter gina carano och är en en mma fighter

http://www.youtube.com/watch?v=CXlyQyzGl3M

dvs ingen "snäll" tjej

alltså nu vet jag inte hur många som har gjort lumpen eller bara sett på film och sedan klagar på att vapnen jammar(eldavbrott)och säger att det är ovärkligt.
själv hade jag ksp90b(m249/saw/para i cs) i lumpen och sket jag i vapenvården under övning eller liknande så får man eldavbrott simple as that, men att alla vapen som FI har skulle vara så helt fatalt dåliga känns lite långsökt

bra idée av Ubisoft men de är en av få i FC2

Ingen höjdare som jag hoppats på men helt ok tidsfördriv.
Det som jag blir helt galen på är att alla FI är som Terminator, tål sjukt mkt och ibland har odm ett sjukt aim.

men angående FIs liv så äre helt sjukt, man står inte up om man blivit skjuten med te.x AK47 med 7.62 helmantlat utgångs hålet blir stort som ett äpple.nu kanske de inte skulle vara samma spelglädje(för alla) om det var helt realitiskt men att gubbarna knappt känner av att man satt 3 bulor i kroppen känns lite konstigt

däremot stort plus för all eld och explosionerna från granaterna/granatkasterna och soluppgången

Edit: Glömde klaga på att respwanen på vägspärarna m.m är helt fubar.

Ok kan någon förklara följande för mej. så fort det dyker up en nyhet om wow så är det runt 5-10 pers som alltid skriver wow suger eller något liknande. men om man tittar på andra spelnyheter så ser man inte samma trend, varför?

De första spelen i Rainbow Six spelen var taktiska shooter där man fokuserade mer på planering, i vissa aspekter mer realistiskt.

De nya har ett mer action betonat och mindre trovärdigt, men oändliga mänger fiender m.m.

Nej mer strategiska shooters så som SWAT och de gammla R6 spelen