Inlägg av Onomonom

Inlägg som Onomonom har skrivit i forumet

Skrivet av emiaff96:

Försökte ladda ner med Fick bara upp Failed förra Stress-Test. Någon som vet varför??

Hade samma problem , men hitta i deras forum att om man hade det problemet så var man tvungen att göra en genväg av deras client och köra genvägen som administratör, och då funkade det. så ifall du får tag på en beta nu så är det såhär du fixar problemet

Skrivet av spamb0t:
Skrivet av moberg:

nice, vart kan man få fram sån informartion, spamb0t?

www.steamdb.info - Fantastisk sajt som listar allt i Steams databas och inte bara sånt som syns i affären.

Edit: Fast du borde räkna i Euro Tier 1, inte i dollar som jag råkat göra här. Räknar jag i dollar (vilket jag inte betalat i) är kontot värt ca 50.000 SEK. Räknar jag med Euro Tier 1 (som vi använder när vi i Sverige handlar) så är det värt ca 60.000 SEK. Så det senare är alltså det korrekta.

Dock så såg ja att några spel man köpt på vissa reor inte hade räknas ut i rätt pris, till exempel humbel bundel, Fick med serious sam i ett bundel för 5$ men står att ja betalt 39 £ haha xD

Skrivet av Komured:
Skrivet av Xstioph:

Baaah.. Hade hoppats på att de plockades bort för att göra plats för HD remakes med vettigt interface, kanske (även) mobila versioner. Ber om ursäkt om jag hädar. Men jag vill verkligen uppleva de första Fallout-spelen och tycker de verkar ypperliga att spela i mobilen.

Tror dessvärre att de skulle bli aningen för stora för att ladda ner och spara på en mobil. Visst det går ju men det är ju inte spel på 10mb vi talar om

Men det finns ju mobilspel som ligger på 1-2 gb nu och vad är storleken på de gamla fallout ? Man kan ju liksom spela Starwars Knights of the old republic och Gta San andreas på mobilen.

Star Wars: Attack Squadrons är avtäckt!

Coolt , alltid kul med starwars

Detta ser mycket lovade ut

Älskar dead space serien och detta ser väldigt sköj ut att kunna köra det tillsammans med en annan, längtar

Grattis till Vinnarna

satan va tråkigt att man inte fick nån:(

NU får man hoppas man får delta bara

Ser ju riktigt sköj ut

Skrivet av DeKvittar:
Skrivet av Onomonom:

Vad menas med eventuell vinstskatt betalas av vinnaren?

Gardering de gånger det skulle kunna bli vinstskatt från tävlingsanordnarens sida då de inte orkar kolla upp varenda lilla grej varje gång vad det är som gäller. Eventuell betyder alltså de gånger skatteverket kommer och knackar på axeln, sällan relevant om inte det är dyra hårdvaruvinster, bilar, resor och rena kontantvinster.

Ok blev lite fundersam om va det betydde men man tackar för informationen

Vad menas med eventuell vinstskatt betalas av vinnaren?

Någon som vet hur man kan bli med i den öppna betan?

Det känns ju riktigt bra hittills och är i lvl 21 . har aldrig haft så här kul förut när jag har questat, hc questarna tycker ja är fantastikt roligt att göra tillsammans med andra

Skrivet av Gagoff:
Skrivet av daskedennis:
Skrivet av Zakkkke:

Rätt billigt om man ser till kr/timme.

Hahahahaha, rolig du är!

Du använder för svåra ord, uppenbarligen, för jag förstår inte vad ditt argument är.

Menar du att det är billigt att spela det för att man kommer lägga så många timmar på det , eller att du tycker spelet ser billigt ut och det då är dyrt att betala ?

Skrivet av WhiteHorse:

Skulle vara intressant att delta, dock bara för att se alla crasher som sker i detta spel.
Kul att höra vad dom har för ursäkter!

Mitt BF3 funkade bra när det kom, sen kom det ngt som kallas patch och sen mera patcher... förstörde mer än vad det gjorde nytta!

Enligt mig har det bara blivit bättre efter varje patch , innan den patch som kom förra veckan så kraschade mitt bf3 varje gång ja starta den första banan för dafen och det kunde nån gång hända att banan bara la av. Fast nu så händer det inget sådant för mig , så det verkar väll som det är olika från person till person

Skrivet av LoyalCrystalean:
Skrivet av Ankh:
Skrivet av LoyalCrystalean:

250+X=? X=Frakt. Postförsskott 80Kr. 250+80=330 330x12=3960Kr/år. Nej tack säger jag. BF3 får duga som dessutom är en kostnad om man ej tänker på DLC's. 3960Kr per år för bara ett jävla spel? Oooh... jävlar då ska jag göra värsta sträck-gubbe spelet som ska kallas "The Sträck-gubbe MMORPG ULTIMATE YEAH!" som ska kosta 500kr varannan månad. BF3 och Starcraft 2 duger för mig som också bara har en kostnad, eller DLC's/Expansions kostar väl också lite om man vill ha det då.

Haha hur räknar du påg? du betalar 250kr för TVÅ månader. Inte behöver du köpa dubbel tid varje månad

Oj.... fail av mig. Men seriöst? 250 varannat år för bara ett spel? 150 är väl ok men 250? Nej... där går det över gränsen.

Det är ingen skillnad på detta spelet och wow med månads kostnaden och det är inte dyrt för ett spel som det antagligen alltid finns något att göra på, Hur många spel köper du varje år, räkna efter hur mycket pengar du lägger på det Men tycker du det är dyrt så behöver du liksom inte köpat för det är ju ingen direkt som tvingar dig.

Beställde igår får se om ja får det innan det släpps , fast känns som man ligger väldigt väldigt långt bak i kön

Skrivet av Keza:
Skrivet av Onomonom:
Skrivet av Keza:

Jag lirade upp en Jedi Knight, Bounty Hunter och Sith Warrior till level 10 på stress test. Det gör ont att säga det (då jag gick in i ett mindset där Sith Empire var det enda rätta), men questupplägget och storyn för Jedi Knights var underbart.

Tackar FZ för nyckeln, det blir nog ett köp vid release.

Vad var roligast att spela Bounty hunter eller Sith warrior?, har svårt att välja
Skulle vara snällt med en liten kommentar

Personligen så skulle jag välja Bounty Hunter, då det känns något annorlunda från vad andra mmorpg's har givit oss förut. Tyckte också att Bounty Hunter som klass känns mer interaktiv, i jämförelse med Jedi Knight/Sith Warrior (baserat på de få levlar jag tog, vill säga).

Vad jag menar med interaktiv, är att redan efter några levlar så fann jag mig med ett flin på trynet av ren spelglädje, tack vare de spells/abilities klassen gav mig. Attityden på Bounty Hunters som karaktär är också fruktansvärt kul att styra.

Så om något, så skulle Jag välja Bounty Hunter om jag valde Sith Empire.

Jo det blir nog bounty hunter kolla på lite mer high level klipp med bounty hunter , måste säga att det såg riktigt sköj ut , tack för din kommentar

Skrivet av Keza:

Jag lirade upp en Jedi Knight, Bounty Hunter och Sith Warrior till level 10 på stress test. Det gör ont att säga det (då jag gick in i ett mindset där Sith Empire var det enda rätta), men questupplägget och storyn för Jedi Knights var underbart.

Tackar FZ för nyckeln, det blir nog ett köp vid release.

Vad var roligast att spela Bounty hunter eller Sith warrior?, har svårt att välja
Skulle vara snällt med en liten kommentar