Inlägg av ChefOfDeath

Inlägg som ChefOfDeath har skrivit i forumet

1

Redneck Zombies!

För er som gillar dylika filmer rekommenderar jag verkligen Red Letter Media på Youtube, speciellt så deras serie "Best of the Worst", där får ni en jävla massa tips! Eller för er som gillar film i allmänhet. Riktiga filmnördar som också är jävligt roliga. Kolla bara in Mr Plinkett's review of Star Wars Episode 1.

Monkey Island 3, Shadowrun till SNES, och Stardew Valley! Stardew Valley är dock mer mys. Mysigaste skiten jag lirat ever.

Om det är någon skön snubbe som vill lira så skicka PM. Inte alltid polarna är på när suget faller in. Pryda och dylikt kyrkligt folk undanbedes vänligt men bestämt.

Grymt spel! Det är som DayZ fast avskalat och utan allt fluff. Har än så länge plockat hem 5 vinster. Fyra i solo och en i squad.

Jag hoppas det kommer tillval att vara fler än 4 Pers i en squad, då mitt gäng ibland är så många som 8 Pers, och man får ju inte teama, men vad fan ska man göra.. Jag avskyr dock när människor teamat i solo eller duo. Att bränna bort såna snubbar är alltid extra tillfredsställande.

Aldrig varit med om ett spel där man verkligen får känna sig efterbliven dock, när man gör helt otroligt idiotiska saker för att man inte tänkte sig för.. och det kommer alla göra.

Jag rekommenderar alla att glo in alla tips-videos som finns på Youtube. Det kommer hjälpa en hel del. Vassast av alla som jag sett på Youtube är för övrigt lätt Aculite! Trodde SepticFalcon och JackFrags var vassa innan, men den här snubben är i sin egen liga.

Kill455: Det är väl knappast generiskt, det enda spel jag kan komma på som är liknande är väl Liero som släpptes för 15 år sedan. Och ja, det finns deathmatch.

1