Inlägg av arnagath

Inlägg som arnagath har skrivit i forumet

1

Lightsaber för fan
Sedan finns lilarcor ifrån BG2

@MEG: spelet är enligt mig jättebra. Jag har spelat alla 4 spelen och tycker at andromeda är bland de bättre. Det har några skavanker, men det har hjärta.

Mass effect 3 tyckte jag också var jättebra. Musiken och det visuella blandades perfekt i slutscenerna.

Skrivet av magiul:

Varför denna hets mot flamskyddsmedel som man tutat i oss i så många år är något riktigt bra? Nu vet jag inte om de fungerar eller ej, men om det är några produkter som ska ha flamskyddsmedel så är det väl elektronik, just pga att det är en av de allra vanligaste orsakerna till bränder i hemmen, att elektronik kortsluts.

Jag håller med om att möbler med flamskyddsmedel borde skattas också.

Skrivet av Spectral:
Skrivet av arnagath:

Rätta mig om jag har fel, men om företag väljer att släppa produkter utan flamskyddsmedlet så behöver de inte betala skatten. Det innebär att elektronik kommer bli säkrare och miljövänligare. Sverige är ett litet land, så ingen stor inverkan på de stora aktörerna, men om vi kan få med oss andra EU länder kan det faktiskt bli något vettigt av det.

Jag har inte så bra koll så måste fråga. På vilket sätt blir de säkrare utan flammskydd? Miljövänligare förstår jag.

Flamskyddsmedel har en del trista hälsorisker. Infertilitet är en. Sedan är det skillnad på flamskyddsmedel och flamskyddsmedel, vissa bygger upp ämnen i kroppen som man inte kan bli av med. Finns diverse artiklar att läsa om flamskyddsmedel, bara att googla.

Däremot kan jag ha fel, jag har kollat lagen och den är tvetydlig, jag förstår inte hur det kan gått igenom. Det står att lagen är till för att minska användadet av dessa kemlikalier, men sedan listar de att all elektronik skall skattas. En bra domare skulle dömma mot denna lagen och i favör till en aktör som har icke hälso/natur farliga ämnen i sin elektronik.

Rätta mig om jag har fel, men om företag väljer att släppa produkter utan flamskyddsmedlet så behöver de inte betala skatten. Det innebär att elektronik kommer bli säkrare och miljövänligare. Sverige är ett litet land, så ingen stor inverkan på de stora aktörerna, men om vi kan få med oss andra EU länder kan det faktiskt bli något vettigt av det.

Han framställs som en barbar, det är bara barbarer som inte tycker det.

Ifall det är fel att framställa någon som barbar är kanske fel... men vi gör det samma med hitler, och det är ingen som klagar om det. Däremot ifall jag framställer grannen som en barbar kanske det känns fel? Man får kanske fundera på var gränsen ligger.

Social Module är släpt. Skall bli mycket spännande att se hur allt kommer knytas ihop de kommande månaderna.

Skrivet av ShaqAttack:

Stackars er som backat detta spel och tror att det kommer bli som det är tänkt. Ni har kastat pengar i sjön. Ni får sikta på att det kommer ut om 10 år. Lol.

gör det verkligen något ifall det kommer ut om ett par år? Det viktiga är att det kommer ut. Och under tiden kan vi spela en arena shooter... och senare ett wingcomander liknande spel

Alla skall hela tiden klaga.

Ni som inte backat spelet: Sluta vara sura för att ni inte har lika kul som alla andra, sluta tjura för att ni inte har ett lika roligt jobb. Väx upp!

Ni som backat men ångrat er: Trodde ni verkligen det skulle vara värt det att köpa ett skepp för 2000kr? Det är klart det inte är värt det. Ni har gett era pengar till någon så att de skall försöka göra det bästa spelet som de kan. Live with it!

Jag har själv backat spelet med 35-45 usd. Jag tycker nästan att Arena commander är tillräckligt för denna summa pengar. Snart kommer Multicrew med större områden och då känner jag att jag har fått valuta för pengarna.

Spelet är redan bättre än launch diablo 3, och det betalade jag 120 usd för.

Jag skyller på de svaga konsollerna men jag tycker det ser ut som den gamla grafikmotorn med lite nya effekter. Säkert blir det lite större om mer välputsade områden men inget nytt

Skrivet av Soulless:

Ser faktiskt arga ut de där danskarna!

Vad fyller slöjan för funktion? Kamofluage?

Ja det är för kamoflauge, scrimnet, vi använder dem i sverige också. Bryter av konturerna mycket väl och kan användas på olika sätt för att maskera.

Jag gillar kontrollen till wii U.

Man kan ju koppla wii U kontrollen till PS4 så har man en snabbare nintendo konsoll.

bla

1