Inlägg av AblacK

Inlägg som AblacK har skrivit i forumet

Riktigt dåligt år för spel. Är väl DLC för Elden ring som hägrar annars är det dåligt med spännande spel som kommer. Tvivlar på Dragon Age. Bioware är inte samma utvecklare som de en gång varit med tanke på all tapp på talangfull personalstyrka.

Gärna inget fysiskt, vill ha allt i molnet. Bättre för miljön, slippa frakta och producera skivor. Fysisk media hör till det förgångna.

Tråkigt för oss som bor i mindre städer.

Västerländska rpg, har en svaghet för strategi och en del moba i mina yngre dagar.

Tråkigt, de har tydligen inte fixat pc-versionen tillräckligt för att vara värd en genomspelning. Synd på ett annars bra spel tydligen.

Ser onekligen roligt ut av det jag sett på Streams. Det kan nog behövas poleras lite och prestandan måste ju såklart vara där. En rolig kombo av Dark souls och ARPG med ganska så unikt koncept och grafiken är ju magisk. Kan bli kanon om det klaffar ordentligt. Blir ett köp när det lämnar Early access och prestandan är där.

En liten kommentar! Generöst minst sagt!

För egen del blir det Black Isle. Nintendo har jag också haft en gott öga till genom alla åren.

Skrivet av MrAndersson:

Inget av det som visades var väl exklusivt till xbox-plattformen, det var väl bara 3:e part som visades och kommer till andra plattformar? Så i det här fallet så är det väl inte xbox som ska "klättra upp några pinnhål" ..

Såklart, mitt fel. Helgen kan gärna få komma nu.

30 fps är ospelbart i ett sånt här spel för egen del. Det är som att springa i lera.

Frostpunk 2 är väl det som ser något intressant ut. Då ettan var rätt skoj. Resten är ju lättmjölk och föga intressant. Xbox behöver klättra upp några pinnhål

Min röst faller på Snes samt PS2.

Problemet med gamepass för mig är att de släpper inte patchar där lika snabbt och att det är svårare att om inte omöjligt i vissa fall att modda. Du äger inte spelet på samma sätt.

Har försökt att sätta mig in i spelen, det går bara inte. Röstskådisarna är riktigt dåliga, det är även tradigt och segt, Det är förjävla snyggt dock. Det är för mycket Eurojank för min del.

Sa det redan dag 1, glömt om ett halvår.

Sen så har vi ändå spelstudios som lyssnar på deras fanbase. Titta på Larian Studios.
Rösta med plånboken gott folk!

Bra, kan vi spara på miljön. Dags för enbart digitalt.

Dött inom 6 månader.