Inlägg av stalker-

Inlägg som stalker- har skrivit i forumet

Castlevania SOTN
DOTA2
WoW classic och vanilla på priv servrar.

xbox1
han får skylla sig själv

Som att makterna som deltar i krig "beaktar regler enligt humanitär rätt och mänskliga rättigheter".

Hahaha det här har man ju hört om i GTA4 på radio reklamerna.

Skrivet av Tpiom:

Dark Horse har misslyckat med sina andra Star Wars serier... Tror inte den här kommer bli någon skillnad, även om det blir det så kommer jag inte följa - eftersom spelet verkar vara dåligt.

Med utvecklare som Bioware så kan man garantera att spelet inte kommer att bli "dåligt".

Nice! Ska kollas in.

Bokhult: Det här är inte fragbite! När man läser dina inlägg så börjar man fråga sig om du har en 12 årings hjärnsubstans eller om du inte fick nog med kramar av mamma när du var liten.

OT: Schysst montage. Ser fram emot nästa!

Nej jag säger som de flesta andra, väntar på Mafia 2.
Hade riktigt skoj med Mafia när det kom så 2'an blir ett lätt köp!

Längtar som fan! Spelade ettan rätt mycket då det var det som GTA:SA skulle ha varit.

Tycker inte att SR är en GTA kopia. Dom tog ett hyllat koncept och gav det sin egen stil så ja man kan se likheter men man kan också se många olikheter. Att säga att SR är en GTA kopia är som att säga att Half Life är en Quake kopia.

Rekommenderar det starkt, fick en fet "..of the dead" känsla när jag spelade det.

Som ett tidigare BF fan så var jag lite skeptisk över BF på konsoll men jag tycker att dom har lyckats grymy bra (MP alltså). Det enda jag saknar är en möjlighet att byta squad och lag som på PC och lagget kommer att försvinna vid release.

Kontrollerna va lite sådär men man vänjer sig, det enda jag inte gilla va hur man sprintar och heli kontrollerna.

Blir ett givet köp för tidigare BF fan.

Skrivet av MB?:

Blir inte detta sista GTA spelet till Xbox och PC(som det antagligen kommer till) med tanke på att Sony köpt upp dem? tvivlar på att de kommer publicera kommade GTA titlar till Konkurerande format...

Källa på att Sony har köpt Rockstar Games, Rockstar North eller Take2 tack.

Kan spelet komma snart så samlingen kan bli komplett?

Skrivet av shiko:

Om Street Fighter inte utspelar sig i en 2D-miljö är det inte Street Figter anser jag. Men det är också därför jag älskar det.

Street Fighter EX är det första i 3D så det kan fortfarande vara SF även om det är 3D. Sen om det är lika bra som SFII Turbo och de andra 2D spelen kan man ju diskutera

Co-op i ett sånt öppet spel låter grymt intressant.

Problem med USB

Hej.
För ett tag sen så slutade min USB mus att fungera och jag antog att det var pga. ålder och en del misshandel den hade fått stå ut med under årens gång men ack så fel jag hade.
Strax efter försökte jag koppla in min mobiltelefon och får då ett felmeddelande: "USB enheten känns inte igen... fungerar felaktigt..." osv osv.

Jag beslutade mig för att ta den enkla vägen och formatera då jag inte hade orken att sitta och klura ut felet och allt fungerade bra i en timme eller två tills USB musen slutade fungera igen och samma felmeddelande kom upp när jag kopplade in Ipoden och mobiltelefonen och jag har ingen aning om vad som är fel.
Jag har inte ens hunnit installera några program som har med USB:n att göra.

Någon som vet vad felet kan vara och hur man fixar det?

Tacksam för all hjälp!
stalker.

Ge mig sen!

HAE HAE HAE HAE

Airwolf.

Sluta whinea! har suttit sen halv 2 och inte fått ner det än.
Va på 52% för en timme sen.

Skrivet av turbo10:

Något som dom på infinity ward aldrig tycks lära sig är att göra realistiska rörelsemönster detta såg ungefär ut som stalker. Gubbarna rör sig alldeles för fort och det märks att man inte tar hänsyn till hur man egentligen rör sig. Hur svårt kan det vara att köra lite mocap egentligen?

Du borde ta och titta på filmerna från E3 där man ser lite ur ett SP uppdrag där man blir riktigt imponerad hur realistiska rörelserna är.

Tycker att det är bra att dom har gått ur WW2 temat och börjat vidga horisonterna litegrann iaf. Ser ut som att det kommer att bli en hel del lirande över live.