Inlägg av r4z0r

Inlägg som r4z0r har skrivit i forumet

Maximalt co-op, annars får de fanemig skämmas! Förstör inte ME!

3D Dot Game Heroes

The Legend Of Zelda HD alltså? SOLD!

BioWare = Day One

Fysiken i filmen är ganska överdriven imo, och är därför ointressant för mig. Mafia för mig handlar om realism, allt var så autentiskt i första spelet (tja, förutom att bilar inte explodera om man skjuter på dem) och jag hoppas att de behåller detta för det andra och inte kör på arkad-linjen.

Finns inte en chans att jag nedgraderar till nVidia för dessa effekter.

Om sandlådelekar i Crackdown 2

Hehe, det är precis sånt här jag gillar! Bring it on!

Natal är inget som betyder någonting för vanliga dödliga, det är enbart vi som är nyfikna på spelvärlden som vet någonting om den. Wave är ett bra namn men jag tycker att det är lite väl magstarkt att välja ett namn som nyligen Google börjat använda på sin kommande tjänst.

Sagt det förr och säger det igen: VÄGRAR betala den summan! Spelar ingen roll om så Mass Effect 3 KRÄVDE Natal, VÄGRAR köpa Natal/Xbox Motion/Xbox Move eller vad fan den nu kommer heta för det priset!

Första gången jag verkligen vill att folk ska börja bojkotta något...

Playstation Home lämnar betastadiet

Måste väl erkänna att jag använt Home ett par gånger och senast var för någon vecka sedan. Det har tillkommit massor med intressanta delar men själva grunden är fortfarande densamma och därför faller det bort för mig... Jag har inget intresse av att gå omkring mållöst och spontant chatta med folk.. De hade stora planer för Home när de avslöjade det men inte ens hälften av det finns på plats. Vart är t.ex. Trophy-room där man skulle kunna visa upp allt man gjort? Allt man kan visa upp är fjantiga kläder...

Väldigt få människor som är målgrupp för detta.

Cata-vad?

Skrivet av Geetcher:

Och varför har jag fått för mig att det här var en PS3-exklusivitet?

Ingen aning. Aldrig varit tal om det vad jag vet...

Spelet är iaf oerhört kul, men det har ni inte hört från mig.

Skrivet av Hydraah:
Skrivet av SirMauser:

Shepard är ju en tjej!

Quoted for truth! Har alltid spelat Shepard som kvinna.

Kan inte annat än hålla med. I min värld är det Jennifer Hale som är Shepard och hennes röstskådespel är strålande! Den manliga motsvarigheten (vet inte namnet) är oerhört stel i jämförelse.

Jag ser egentligen bara ett scenario som jag skulle gilla: Hela filmen görs i CGI och utspelar sig paralellt eller före spelen (First Contact Wars t.ex.). Ingen behöver då spela Shepard vare sig i person eller röst och spelarna kan själva utröna om det är en man eller en kvinna. Dessutom kan man härleda till saker som Shepard gör (om stoyn löper paralellt med spelen) utan att visa dem, så knyter det ihop med spelet bättre.

Görs den som en "live-action"-film kan den fungera men då krävs riktigt bra effekter om det inte ska bli larvigt.

Fokus måste, måste, måste vara en riktigt bra story oavsett. Or else fail.

Riktigt snyggt tycker jag. Gillade ettan väldigt mycket och tvåan ser ännu bättre ut.

Nej, Bioware är BÄST på spel! Spelade klart ME2 går med min paragon sniper, så underbart bra spel! Nu blir det en omgång till med min renegade

Treyarch i all ära men är också helt less på genren... NEXT!

3 av 5 var väl ungefär vad jag fick ut av demot. Verktygen är verkligen roliga att leka med men vet inte om det håller i längden tyvärr... Är nog också mer intresserad av LBP2. Det verkar ha... allt?

Skrivet av Pretorian24:

Twin Peaks kommer visas på Kanal 9 i sommar, bara så ni vet. Första avsnittet så grät jag av sorg och i det sista grät jag av rädsla, eller var det för att det just var det sista avsnittet?

The Return of Bob!

Skrivet av Neatherblade:

Det var inte så dyrt.

Läser vi samma artikel!?! 1500 kr är sinnessjukt för en kontroll! Vad kostar hela konsollen idag?

Vi får äta skit varje dag som gamers i sverige med våra hutlösa momssatser och ockerpriser (se bara hur t.ex. Bergsala och Nordisk Film (Playstation) sätter priser här) men denna gång har de tagit i så de spricker! Glöm att folk kommer köpa den i samma mängd som M$ hoppas.

Årets trailer är redan här! Har inte rört mitt LPB på många månader men efter denna trailer blev jag så sjukt sugen på att spela igen! STORT plus i kanten att alla gamla banor är kompatibla med tvåan!

Detta blir ett så givet köp att det nästan är något som borde lagstadgas.

Förstår inte alls varför vissa gnäller på Fable 2. Spelet är ett klockrent äventyr med strålande story och karaktärer! Skall definitivt testas av alla fans av fantasy och rollspel. Har själv collectors edition och båda expansionerna, längtar till 3an.

Skrivet av HaZe303:

Typiskt EA, men skit spel ändå så who cares...? Eller det är bra gjort tekniskt, men själva sporten har blivit gammal och trist!

Ursäkta men jag förstår inte vart aggressiviteten kommer ifrån?

En efterfrågad funktion släpps gratis för alla som köpt spelet, samt ett nytt demo för att dels demonstrera detta, samt att man får spela med de två giganterna Ali och Tyson. MS har tillfälligt knipit det för Guldmedlemmar (som verkligen behöver mer exklusiva saker för att motivera sin betalning) men det kommer säkerligen, precis som tidigare demos, finnas tillgängligt för alla lite senare.

Vad finns det att gnälla på? Oh right... Glömde att man kan gnälla på allt, oavsett om det är bra eller dåligt. Gick inte ut trollskolan.