Inlägg av Micke090

Inlägg som Micke090 har skrivit i forumet

Kanske inte så överraskande. Känns som utgivare/utvecklare överlag gör ett sämre jobb än tidigare. Stora flosklar bara i år som Suicide Squad och Skull and Bones är ett par exempel.
Kolla topplistan på Steam, många spel där har rätt många år på nacken.

Skrivet av Mirage:

Sweet Baby Inc förstör ytterligare ett spel tillsammans med kostymnissar.

Tittade precis på Asmonsgolds intervju med killen bakom Sweet Baby Inc detected.
En kommentar i videon sammanfattade det hela rätt bra. ”Pay us millions to make your game worse”
Och när utvecklare använder sig av sådana firmor så får de en högre ESG rating vilket i sin tur gör det enklare att hitta investerare för att utveckla spelet.

Hoppas att vi gamers kunde börja visa vårt missnöje med plånböckerna på allvar, så att det på sikt sker en förändring i branshen. Mer färdiga produkter, mindre mikrotransaktioner osv. Tyvärr känns det som det är på väg åt fel håll. Succen för BG3 visar tydligt vad gamers vill ha men sällan blir erbjuden.

#GuessTheGame #280

🎮 🟥 🟩 ⬛ ⬛ ⬛ ⬛

https://GuessThe.Game/

En av favoriterna.

Skrivet av Freakon:

Skulle bli mycket förvånad om inte God of war kammar hem Game of the year. Elden Ring i all ära, men det är ingenting jämfört med skalan och kvalitén i Gow som sätter en ny standard.

Är beredd att hålla med här. Stort fan av Souls-genren och Elden Ring. Men jämför man produktionskvalite, story, musik, skådespel och grafik så är GoW en vinnare för detta år. Tycker Elden Ring gör vissa saker bättre i gameplayet men är inte i närheten av GoW i det stora hela.

Slår ett slag för Rost i Horizon Zero Dawn, han axlade papparollen bra

Nioh 2 är en riktigt fin godis tycker jag. Souls-genre mixat med looter

Team Ninja ligger inte på latsidan direkt.
Först Wo Long och nu det här 😋😋
Svårt att inte ha stora förhoppningar.

Underbart! Nioh och Nioh 2 är ett par av all-time favoriterna. Gissar att Fallen Dynasty blir nästa års GOTY, för en själv iaf

Grattis ni som ej spelat detta tidigare. Tycker det är ett riktigt bra spel, oavsett om man gillar Marvel eller inte. 9/10

Skrivet av Visual Prick:

Riktigt bra spel , Startade en discord server och vi är nu en hel drös som spelar dagligen . Förstår verkligen inte hur det inte kan vara mer populärt.

Håller med. Spelet skulle säkert vara mer populärt om man kunde spamma slide-cancel och bunny hop 🙈😄

Återkommer alltid till Hunt:Showdown några gånger per år. Väldigt bra atmosfär och bandesign. Fantastiskt ljud. Mer taktiskt och långsammare gunplay, bra för en 40+ gubbe 🙂

Skrivet av lasselason:

Som jag förstått det så är det PC versionen som haft grova problem. Kör man performance på ps5 funkar det bra för de flesta av det jag tagit del av. Självklart är man mer eller mindre känslig också.

Jag kör på PS5+PS5 versionen och jag känner definitivt av fps drops(performance mode). Det sker inte så ofta att jag vill lägga spelet på hyllan men finns definitivt potential för förbättring.

Skrivet av Gen:

Låter lagom.

Blir jobbigt att stressa igenom tre open world spel. Jag köper en av dem och spelar igenom i lugn takt. Sen tar jag nästa spel månaden därpå osv.

Exakt så blir det. Helt sjukt att att man lyckas få uppföljare till Dying Light, HZD och Sekiro under samma månad. De spelen ligger på min topp 20 lista helt klart.

Värsta besvikelsen inföll julafton 1988, jag var tio bast. Hade önskat mig Operation Wolf till min C64 efter att ha nött arkadspelet hela hösten på den lokala kiosken. In med kassetten i C64an och minns bara att jag blev enormt besviken, hypen innan var total. Ung och naiv trodde man att grafiken skulle vara liknande. Och skillnaden mellan att greppa en plast-Uzi och Tac-2an var påtaglig. Usch 😑

Fjärde försöket så lyckades man äntligen. Grattis till er andra som lyckades också, och alla andra fortsatt lycka till. Vad rekommenderas att spela? Demon Souls känns lockande.

Nioh och Nioh 2 är i min åsikt två väldigt bra spel.
Combat, gameplay är utmärkt och finns många alternativ hur du vill göra din build.
Många stör sig på mängden loot. I början kan det kännas mycket men när man väl lärt sig kan man enkelt sålla bort allt man inte vill ha.
Blir spännande att se vad dom hittar på nu 🤓

Skrivet av purjo:

Om spelet är väldigt likt Dark Souls tror jag att jag kommer sakna combatstilen från Sekiro väldigt mycket. Det var så roligt och fräscht.

Är ett fan av DS-serien, men som du skriver är combatstilen i Sekiro bättre och roligare tycker jag. Hoppas Elden ring inte tar steget tillbaka och blir exakt som DS i den aspekten.

Har Komplett totalt missat tåget för Ps5? Ångrar kraftigt att man förbokade där.