Inlägg av erik.ledfelt

Inlägg som erik.ledfelt har skrivit i forumet

1

Dark Souls 1 och 2 har jag varvat halvägs in i NewGame+för att få platinum. Trean var för stortså jag kom bara halvvägs in NewGame.

När det gäller filmer så har jag sett Matrix väldigt många gånger. Och Sagan om Ringen. Även Star Wars ser jag om då och då. Och Harry Potter. Jag har bra bildminne så jag kan filmerna i stort sett utantill, men det är som att se en solnedgång eller en stjärnhimmel - jag vet hur de ser ut men de är vackra oavsett.

Skrivet av KeyserSoze:

...
Tycker egentligen inte att patent och copyright bör finnas gällande vissa saker, medicin till exempel och teknologi som har progressiv inverkan på planeten och människan, typ reningsverk, solpaneler och allt sånt. Dans skiter jag fullständigt i.

Det är en klurig frågeställning. Utan patent hade varken läkemedelsföretag eller tunga teknikföretag investerat i nya mediciner/tekniker. IPR är en jättestor fråga internationellt och står för stora summor i världen.

Många scener ur Dark Souls-spelen var läbbiga, men det första spelet jag blev rädd av var Aliens på ZX Spectrum i mitten av 80-talet.
Är det någon som känner igen det?
https://www.youtube.com/watch?v=H-9wfWzBzY0

1