Inlägg av anon20882

Inlägg som anon20882 har skrivit i forumet

1

Skulle nog satsa på en Xbox 360 black edition, men det är ingen större skillnad mot vanliga xbox 360 som kör med komponent uttag, den enda skillnaden mellan HDMI och komponent är att HDMI är lite ljusare, Om du vill ha en bra multimedia maskin och spla ensam om nätterna så är ps3 valet för dig, men vill du har en rätt så hyffsad multimedia maskin och sitta och spela med massvis av kompisar, samt okända online spelare så är 360 nåt för dig.

Skrivet av skauninG:
Skrivet av KnäckeHäxan:

Vafan! Så det kommer inte ens till PC, vilket jävla skit alltså!

Jodå, det kommer till PC, X360 och PS3, men 360 betan är dock bara för USA. Vilket jag tycker är konstigt eftersom jag har en kompis som påstår att han är med i betan.

Ja, din kompis ljuger nog inte, har Jätte många kompisar som är med i betan.

Ni vet ju inte vad ni snackar om, tror ni verkligen att inte folk från europa och resten av världen kommer spela spelet?, här spelas det för fullt kan jag tala om för er, att många på min vän lista spelar det också. finns gott om folk från europa och skandinavien som spelar betan just nu.

Edit: Och det här snacket om FPS spel till konsolen kan ni köra upp iarslet ni som har "nånting" emo det, tycker det är 100 gånger roligare att spela fps spel på boxen än på pc.

1