Inlägg av anon2248

Inlägg som anon2248 har skrivit i forumet

Väldigt snällt av dig Mimer, grattis till vinnaren!

Kommer själv köpa spelet ikväll, efter några timmars 'testande' så känner jag mig säker på att det är en fin investering.

Obvious troll is obvious..

Det går jäkligt fort för många att gå från stryptags-offerkoftans "det här får man ju aldrig säga men.." till att fira öppet.

Kul för alla er, hoppas att glädjen framgången skänker er kan få er att reflektera över hur relativt djävla bra ni har det, så ni kan sluta sparka nedåt.

Glädjande att så många ifrågasätter homofobt beteende, och käftar emot de som istället vill normalisera/ursäkta sin aversion.
I have nothing to add.

Ohhi!

Kan instämma i Ichabods uppskattning att 1.5kg räcker till ca 5-6 pers. Om du har tillgång till lergryta(och blötlägger den nån halvtimme innan den går in i ugn), så borde en sådan kunna rymma en hel, hyfsat jämntjock bit.
BBQ-såsen jag kör med är en blandning av http://www.alltommat.se/recept/Pulled-pork-20440 och lite annat, rekommenderar att du laborerar lite själv.

Brukar också göra detta mitt på dagen, rätten sköter sig själv i ugnen men det är viktigt att den inte blir torr. Man kan titta till den och ev. vända på biten med några timmars intervall.

150 grader mitt i ugnen brukar funka utan problem. Kanske lite tråkigt serveringsförslag, men jag tycker köttet gör sig utmärkt som taco-tillbehör.

Hej Banditen! Du skriver att du ibland får frågan huruvida du hyser rasistiska åsikter eller ej.
Det kan du inte med säkerhet påstå bero på att du är 'social och intresserad av historia & religion', det är även troligt att något i din framtoning gör folk misstänksamma.
Detta skulle exempelvis kunna vara retoriska drag som 'amen passar det inte så kan du flytta', som du själv ger uttryck för några sidor tillbaka. Och sedan förnekar att du skrivit, vilket förvirrar mig; för någon som är så intresserad/fixerad av semantik som du tycks vara, så har du samtidigt inga problem att säga tvärtemot dig själv.

Du använder återkommande gruppen 'bögar' som exempel i hur olika debatten kan te sig beroende på ämne, och kommer nu med ogenomtänkta inlägg om huruvida det vore försvarbart att slå någon på käften för att denne kallar en för rasist- ursäkta, men nu trollar du bara va?

Lägg ner, eller dra åtminstone gärna ner på mängden rasism-relaterade foruminlägg författade efter att krogen stängt för kvällen.

Cane, nu försöker du bara normalisera. Kan du argumentera och proponera nyfikna, vinklade frågor så kan du även sluta låtsas som att det inte är ens är ett främlingsfientligt parti.

Håller med Aresz om att det är dags att lyfta upp debatten en nivå, för det Är ämnen som får diskuteras.
Dock så ska man kunna backa upp sina åsikter med mer välmotiverade åsikter än 'men passar det inte så flytta härifrån då', kan jag tycka.

Tycker även att Phaeton gav bra exempel på hur SD utan tvekan är ett främlingsfientligt parti med en monokulturistisk agenda, ett par sidor tillbaka.

Skrivet av Phaeton:

SD vill inte minska invandringen lite grann, de vill minska den med 85-90 procent fram till 2017. Och det de vill minska är asyl- och anhöriginvandringen. Ur det kan man, med lite fantasi, själv räkna ut vilka grupper som kommer nekas tillträde till Sverige.

Angående främlingsfientligheten så kan du själv googla definitionen av vad det är. En liten hint är att det handlar om en rädsla för människor från andra länder.

Vidare så kan vi diskutera vad som skulle hända om SD kommer till makten och titta lite närmare på deras principprogram. Där finns en mycket intressant punkt som får iallafall mig att hajja till lite.

"På samma sätt som den som är född in i en annan nation senare i livet kan bli en del av den svenska nationen menar vi också att man även som infödd svensk kan upphöra att vara en del av den svenska nationen genom att byta lojalitet, språk, identitet eller kultur." - Ur SD´s principprogram.

Romantiserande av ett samhälle med monokultur, främlingsfientlighet, rasism.. Bara semantik; ord och titlar är i sammanhanget oviktigt. Avsikterna är desamma, och SD-anhängare får leva med att användningen av olika tituleringar ligger helt i betraktarens ögon, något det alltid har gjort och kommer fortsätta att göra. Offerkoftorna till trots.

Skrivet av Athaleos:

Vad får dig att tro att jag är medlem i någon våldsam organisation? Jag är varken medlem i AFA eller vänsterextremist. Jag är vänsterpartist, jag är inte för våld, jag förespråkar inte anti-demokratiska metoder. Vad tar du detta ifrån?

Du är säkert redan medveten om detta/van, men det är bara en del av dessa meningsförespråkares hatespeech.

Alla som säger emot dem är PK, AFA, och/eller stenkastande landsförrädare. Självklart då ställt i kontrast till deras egna ädla intentioner och självständigt genomtänkta kritiska omvärldsbild.

Det är minst sagt tröttsamt att argumentera mot. Men jag gillar inte att de börjar ta över även forum som dessa.

Precis som vanligt i krissituationer när deras koppel rycker ut till deras försvar, så ska alla kritiska punkter som riktas mot SD i stort avledas, förminskas och proponeras mot.
Deras i övrigt hyperaktiva asociationsförmåga tycks oförmögen att agera självreflekterande.

Skrivet av conthox:

Nästan oanvänt, nypris ca 2999 SEK. Inköpt 2013-04-16. Endast för avhämtning, eller så kan jag köra ut mot avgift (200 SEK) om köparen bor i närheten.

Jag kanske missar att informationen står någonstans; men var bor du? Känns relevant i sammanhanget, 30kg undviker man helst att frakta längre sträckor.

Skrivet av Fl3xus:

Desinformation, återberättande av saker jag läst på andra forum samt lite skräckscenario.

Game, set och match vad gäller retoriska spår från en SD-are som vädrar morgonluft. Absolut, let's break it down shall we. Jag kommer att redogöra för anledningen till att jag ville avrunda denna diskussion redan i mitt förra inlägg. Efter detta inlägg så lämnar jag ett spelforum till att få fortsätta vara spelforum.

Din ursprungliga post var ganska kortfattad, fem rader samt en länk till den senaste tårtkastarens straffregister inklusive personnummer och tidigare namn.

Det var gentemot detta min primära kritik riktades. Du beter dig genom en sådan post, som en kugge i ett maskineri även kallat 'SD-koppel'/drev, och det är den provokationen som lyste igenom i mitt hastigt ihopslängda svar därefter.
Men nu börjar du bryta ner de efterslängda kommentarerna, så för all del..

Skrivet av Fl3xus:

Ja, att försvara sig med järnrör mot ett hot kanske inte är det bästa. Men se på situationen också, det blir hotade av en OG medlem och de saknar sina SÄPO livvakter som de normalt har som avlägsnar sådana här hot, klart som fan de blir skrajsna. Det blir vem fan som helst som blir hotad av en gängmedlem.

Du tar i med sockerskålen så det bara blir sörja, i ditt vinklande av vad som tydligt syns i klippen. Alla som sett dem vet vilket skitsnack du kommer med; och de som inte sett dem bör göra det. Det bör rimligtvis räcka så.

Men försök att ta av skygglapparna i två sekunder och dra till minnes vad SD-huvudpersonerna själva hade att säga om saken, innan några videoklipp hade kommit fram.
-Nejdå, jag skulle aldrig ens kalla någon för nedsättande saker, det ligger inte i min natur..
Cue hetsande och anfall är bästa försvar.

Skrivet av Fl3xus:

Du kan ju googla själv om om du vill ha nöjet om attentat och mordförsök på SD politiker, så får vi se om du har kvar din sockersöta världsbild. ( Förmodligen har du det, för du passar dig bättre att negligera dessa attentat)
T ex [http://www.dn.se/nyheter/sverige/bombdad-mot-sd-politiker/]

Nästa gång hon är mer påtänd, och misstar tårtan för kniven vad händer då?

Det dåd du länkar till är ju om en inhemsk-terroristisk aktion, på vilket sätt relaterar det till en tårtning på ett torg mitt i huvudstaden?
Politiker i allmänhet är väldigt utsatta för hot och våld, tyvärr.

Det må vara värre procentuellt för SD-politiker, men budskapet om att stigmatisera avvikande kulturer och religioner må väcka lite värre asociationer än kanske miljöpolitik eller rot-avdrag gör..

Skrivet av Fl3xus:

Men din logik så lägger du hela ansvaret på mig varför hon blir uthängd? Det kan ju naturligtvis inte vara hennes sanktioner på J.Å som ligger bakom till detta?

Ja, min politiska ståndpunkt att försvara demokrati, och för en politiker att vara på en offentlig plats, utan bli påhoppade utav en ilsk pöbel, som vill skada denna/dessa. Och det tycker du är konstigt? Kanske vill du att endast den sida med mest tegelstenar, skulle få göra sin röst hörd istället. Låt gå för dig i så fall.

Tar du precis avstånd ifrån ditt länkande till hennes belastningsregister, eller på vilket sätt menar du att det inte är ditt ansvar att uppgifterna nu ligger här? Och vem i helvete har gjort dig till talesman för allt som är rimligt och vettigt, så till den grad att du outar folk på ett jäkla spelforum?

Sist men inte minst försöker du para ihop mig med stenkastning, men det går nog inte så bra..
Inte-vänster och demokratisk pacifist, men min inre realist säger att man ska vara djävligt varsam mot förespråkare av åsikter som dina.

Skrivet av Fl3xus:
Skrivet av prophetic:
Skrivet av Fl3xus:

Aftonbladet "light" har numera fz.se blivit till om Thomas själv fick välja. Vill man bli sedd som prepubertal skvaller press så varsågod:)

Vi hade Anna Lindh senast, det lär väl firas med pompa och ståt om J.Å blir nästa.
Länge leve demokraturen!

Jag avser inte på något vis stödja en 'tårtattack', som hon stod bakom. Men du ser inget problematiskt med att hänga ut en 60-årings personuppgifter, någon som redan har NDU, Flashback et al efter sig?

Dröm vidare om tårtor som blir till vapen, drömmar som du säkert våndats med ända sedan tidigare incidenter med både kungen och bosse ringholm.. This is no different.

Givetvis finns det en slags tjusning, en komik att en politiker, offentlig människa får en tårta rätt i nyllet.

Det är en officiell handling.

Sedan kan vara bra att få en korrekt bild vad det är för människa som ligger bakom detta. Hon verkar inte vara riktigt psykiskt stabil precis som Mijailo Mijailovic som knivmördade A.Lindh. Har hon en dålig dag och vill skrika ut sin nazism och fascism kamp, kan det ske mycket allvarligt till. Hon har dömts för brott mot vapenlag. Hon är potentiellt en farlig och oberäknelig individ.

Givetvis lider man av inskränkthet kan det vara svårt att se eskalerande scenarior.

Ja absolut, och mot hotfulla gängmedlemmar så behövs faktiskt järnrör också..

Det är tydligen jätteviktigt att i detalj redogöra hennes mentala status, personnummer och brottshistorik, efter att hon 'trots' denna gjorde ett medvetet val och tog en tårta istället för något faktiskt vapen.

Inskränkthetsryggsäcken får du gärna ta av dig, på tal om det
Din egen politiska ståndpunkt har du redan klargjort, och att du fortsätter försvara uthängandet av en 60-årig 'tant' gör att jag rundar av detta nu.. Ha en fortsatt bra söndag!

Skrivet av Fl3xus:

Aftonbladet "light" har numera fz.se blivit till om Thomas själv fick välja. Vill man bli sedd som prepubertal skvaller press så varsågod:)

Jag avser inte på något vis stödja en 'tårtattack', som hon stod bakom. Men du ser inget problematiskt med att hänga ut en 60-årings personuppgifter, någon som redan har NDU, Flashback et al efter sig?

Dröm vidare om tårtor som blir till vapen, drömmar som du säkert våndats med ända sedan tidigare incidenter med både kungen och bosse ringholm.. This is no different.

Skrivet av Securion:

Den stackars människa som gjorde det där spelet borde pekas ut som den PK-sjuke anti-demokrat han är och skrattas åt. Både på grund av sin uppenbart bristande talang och att han går så långt för att få sina 15 minuter i statsmedia (Aftonljuget, Expressen, mm).

Sen tycker jag att speltillverkare kan hålla sig till att göra roliga spel. Tycka och tänka kan jag göra själv.

The what should be what now?

Förutom att du använder favoritförkortningen för SD(PK, själklart) i ännu en ny inkarnation, eller att du anser att någon som redan namngetts och intervjuats nu 'bör pekas/hängas ut', har du några andra moderna eller positiva åsikter att lufta som ger prov på ditt egenproducerade tyck och tänk?

Vore kanske inte helt fel att röra om lite i den grytan.

*Rörmokaren

På flera ställen. Just fyi.

Snyggt, tack för tipset korosuu.

Blev nyfiken på project zwei, gick in på spelets officiella forum och hittade denna post:
http://projectzwei.net/forums/viewtopic.php?f=3&t=64

Verkar handla om Zwei. Kul med ett nytt franchise (afaik)

Storyn skriven av samma man som är känd(?) från storyn i crysis 2.. What?
Ska de återuppliva Syndicate så ska de fanimig försöka också, and that's not even trying.
Väl artikulerat, Darkseed.

Hm PC-släppet verkar vara kraftigt försenat. :/
Men de verkar iaf ha tagit intrycken från konsolversionen och försökt förbättra det, så det kan ju fortf bli bra

Helt riktigt NoName, tack!
Heh, var ett tag sen jag såg trailern uppenbarligen, då det släpptes Q1 i år.. Sen var det bara till konsol också, det mindes jag inte ><

Läste en recension som nämnde Carcassone i texten, låter underbart.
Dags att peta på nån konsolägande polare för att prova demo iaf. Cheers!

Ursäkta om jag kapar tråden, men jag tänkte skriva i samma ärende..

Försöker komma på vad ett spel heter, som jag sett en trailer för här på FZ förut.
Det jag minns är att det var krigföring mellan olika sidors svävande världar. Har för mig landmassorna hölls uppe av propellrar osv.

Verkade vara ett charmigt spel, och med en hel del humor.
Tips vore uppskattat.

Skrivet av zauii89:
Skrivet av Neatherblade:

Ett sätt att gnälla över dålig försäljning på.
Gör ett bättre spel så köper folk.

Knappast, SC2 har ju piratats hur mycket som helst redan, färskt bevis. Piratkopierare , gör det oavsett om spelet är bra eller inte.. att dem skulle vara ärliga om det är ett "bra" spel är tamefan bara bullshit.

Well.. argumentet saknar ändå inte validitet, då SC2 direkt gick upp och toppade försäljningslistan.
Att se piratkopierarere som en homogen skara av snåla kids, är att göra det för lätt för sig.