Inlägg av Ugly_Bob

Inlägg som Ugly_Bob har skrivit i forumet

ordlig.se nr 828, 4/6

⬜⬜🟨🟩⬜
⬜⬜🟨⬜🟨
⬜🟩🟩🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

ordlig.se nr 827, 4/6

⬜🟨🟨⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜
🟨⬜🟨⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Condemned 3, Warcraft 4, Bloodborne 2 och Grim Fandango 2 är väl fyra orealistiska uppföljare jag hade älskat.

Fable 4 hade också varit fint men det är ju satan rent vilken tid det ska ta…

ordlig.se nr 820, 4/6

⬜⬜🟨🟨⬜
⬜⬜⬜🟨🟨
🟩🟨🟨⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Valde övrigt då jag föredrar Trocadero. Bland coladryckerna anser jag dock att CC är klasser bättre än Pepsi. Tycker att de flesta Cola-alternativ smakar avslaget och kemiskt på något vis

ordlig.se nr 819, 4/6

⬜⬜⬜⬜⬜
⬜🟨🟨🟨⬜
🟨🟨🟨⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Välförtjänt, riktigt kul spel! Det här innebär förhoppningsvis en kortare väntan på en eventuell uppföljare.

Edit: sen har jag inte drabbats av prestandaproblem, förstår fullt ut att de som gjort det trots tillräckligt kraftfull hårdvara är missnöjda. Hoppas att de som vill får pengarna tillbaka för att köpa spelet när allt sådant är löst, om de då är fortsatt intresserade

Alma, Alma, Alma.. du är den enda flicka som gjort mig kladdig i kallingarna.. på baksidan. Sorgligt att det skulle sluta så här ☹️

I övrigt var det tråkigt att Dutch försvann. I mitt tycke en av de mest välskrivna och komplexa karaktärerna på mycket länge. Visst är hans ondska lite mer subtil än många andra på listans men hans body count torde ändå vara ganska imponerande genom åren.

ordlig.se nr 813, 5/6

🟨⬜⬜⬜⬜
⬜⬜⬜🟩⬜
⬜⬜⬜🟩🟨
⬜🟨⬜🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

ordlig.se nr 812, 6/6

⬜⬜🟩⬜⬜
⬜⬜🟨⬜⬜
⬜🟩🟩⬜⬜
🟩🟩🟩⬜🟩
🟩🟩🟩⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Skrivet av Mirage:

"Detta eftersom Activision gjorde om sitt bonussystem förra året, så att det inte baseras på företagets prestation över lag, utan hur individuella avdelningar presterar."

Så utvecklare, som bara följer vad kostymerna säger åt dem att göra, får ingen bonus för att kostymerna tog dåliga beslut, så spelet säljer dåligt och det är inget som utvecklarna kan påverka.

Makes perfect sense.

Tja, det är väl inte helt ovanligt. Vi kör något liknande på min nuvarande arbetsplats och har även gjort på tidigare. Påstår inte att vi är lika stora som Blizzard men det är ändå en multinationell koncern med miljardomsättning, och det har aldrig varit några konstigheter att avdelningar äger sina egna kostnader och, där det är möjligt, intäkter. Om en avdelning underpresterar, oavsett om det beror på chefens beslut eller arbetarnas insats, utbetalas ingen bonus. Bonusen är ju just en bonus för att man nått resultat över de som krävs/förväntas och inte en del av grundlönen som man har rätt till oavsett. Om den sen är individuell eller utbetalas avdelningsvis får ju varje arbetsgivare besluta om själv.

Diablo 4 är det dyraste spel jag någonsin köpt då jag betalde extra för att komma igång ett par dagar tidigare. Tröttnade och spelade inte ens ut det, så rent ekonomiskt är det nog det sämsta köp jag gjort.

Sen har jag även köpt en del hyllade multiplayerspel trots att inga vänner spelar den typen av spel - PUBG, Overwatch, ARK, DayZ, Hunt: Showdown m.fl. Lägger ofta ner inom 1-3 timmar då det inte är speciellt kul att köra dem själv..

Slutligen vägrar jag inse att indiespel och roguelites inte är något för mig. Binding of Isaac, Hades, Curse of the Gods, Hotline Miami, Celeste, The Outer Wilds, Hollow Knight och många andra älskade spel har införskaffats för att läggas ner tämligen omgående. Verkar som att jag behöver lite mer och direkt berättande i spel nu på äldre dagar när jag inte har samma tid som förr men ändå ska de testas om de hyllas!

Har ju även en enorm mängd spel som antingen inte spelats klart eller ens påbörjats men kan inte se dem som dåliga eller felaktiga köp på samma sätt.

ordlig.se nr 807, 5/6

⬜🟨⬜⬜⬜
⬜⬜⬜⬜⬜
⬜🟨🟨⬜⬜
🟩⬜⬜🟨⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

ordlig.se nr 806, 6/6

⬜⬜🟨⬜⬜
⬜⬜⬜🟩🟨
🟩⬜⬜🟩🟨
🟩🟩⬜🟩⬜
🟩🟩⬜🟩⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Älskade det första spelet trots otaliga brister så det blir ett köp nästa vecka när lönen anlänt!

ordlig.se nr 805, 5/6

⬜⬜🟨🟨⬜
⬜⬜⬜⬜🟨
🟩🟩🟨⬜⬜
🟩🟩⬜🟩🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

ordlig.se nr 800, 5/6

⬜🟩🟩⬜⬜
⬜🟩🟩🟨⬜
🟩🟩🟩⬜⬜
⬜⬜🟨⬜⬜
🟩🟩🟩🟩🟩

Nästan kriminellt (!) att det inte släppts ett tredje och avslutande spel i Condemned-serien. Jag skaffade inte 360n direkt på releasedagen så Fable 2, Condemned, Gears of War, Mass Effect, Dead Space och Assassins Creed fick följa med konsolen hem.

Nog den senaste gången jag var riktigt lyrisk över ett nytt hårdvaruköp, allt därefter känns mest slentrianmässigt och spelen som kommer med en ny generation hade jag oftare än inte även kunnat spela på den gamla hårdvaran.

Är extremt okänslig för FPS, och då har jag ändå tävlat i FPS (förvirrande, jag vet..) på PC i mina yngre dagar. 30 räcker gott och väl för mig så jag brukar fläska på med grafiska härligheter istället nu när jag primärt spelar på konsol.