Inlägg av philgapin

Inlägg som philgapin har skrivit i forumet

Någon som vet hur det är på switch? Känns som ett sånt spel.

Mitt personliga mål att att faktiskt spela. Rätt ofta är jag alldeles för trött efter jobbet samt unge/partner. Saknar att bara försvinna in i en värld och släppa allt annat ett tag.

Spelade detta mycket när jag vaggade min nyfödda dotter till sömns. Betyget är helt korrekt, kan inte rekommendera detta spel mer! Sjukt roligt och utmanande. Har kommit många uppdateringar sen jag köpte det vilket varit ganska bra!

När man läser att visst röstskådespeleri läggs som betal DLC är det nästan som att man sitter på ett styrelsemöte där ord som "Innovative monetization" haglar. Måste allt handla om sista raden? Är inte goodwill med kunder värt något längre? Ingen som tänkt på att affärsplaner som denna kommer skrämma bort vissa från ett köp. Så tjänar man något på att göra såhär? Omöjligt att veta iof. Sålänge inte spelet är dåligt (och de vet om det) och hoppas krama ur så mycket pengar som möjligt innan kunderna vet bättre.

Ibland behöver jag reflektera om det är bara jag som blivit överdrivet cynisk eller det är faktiskt är så dumt som det verkar.

Blir en ny genomspelning av ghost of Tsushima på ps5 nu när jag äntligen fått den. Har spelat igenom typ 3 gånger på last gen, och skulle egentligen spela igenom Hogwarts legacy, cyberpunk eller elden ring. Men det är något med Ghost of Tsushima som bara lockar mig tillbaka. Ps5 uppgraderingen var inte så mycket bättre, men spelet är så jäkla bra så jag spelar det ändå.

Väljer att glömma det jag såg. Framtiden får visa hur det kommer se ut. Men det är läskigt lite livstecken från spelet vilket oroar. Hoppas inte det blir open world för jag orkar inte med dessa enorma, världar helt tomma på intelligent liv.

Vill ha ett rpg, behöver inte vara DnD eller liknande men mer som rötterna i origins. Avskydde DAI för det var så segt, långdraget och action orienterat med den segaste action jag varit med om. Allting skedde i sirap kändes det som.

Verkar bli ett fett spelår 2023. Synd man ligger efter med konsol och PC. Det mest moderna jag har hemma är Nintendo Switch

Skrivet av Bullen86:

Jag tror helt enkelt att folk är väldigt frustrerande på MS, samtidigt som konkurrenten släpper spel med jämna mellanrum. Folk vill ha uppdateringar och är rädda att det blir ännu fler förseningar. Tänk på att 2022, rent exklusivt mässigt, har varit sämsta året för Xbox. Så jag förstår kritiken.

Annars hoppas jag verkligen att de har många spel på g. Ska klart vara intressant och se om de har några överraskningar.

Men jag tyckte den lilla trailern ovan var lite märklig, spel som redan kommit ut, som t.ex. Halo, och Forza M, visades flera gånger om.

Sämsta året ännu en gång menar du. Men med tanke på alla förvärv Microsoft gör och håller på att göra bör detta snart ändras. Jag hoppas bara konkurrensen håller i sig så vi alla får bra spel!

Skrivet av superapan:

2 % löneökningar i kommande avtalsrörelse, då "vi ska ta ansvar". ICA tar inte ansvar, Circle K tar inte ansvar, Steam tar inte ansvar. Priset går upp på allt utom priset på arbete. Superrimligt.

Ja det är skit. Vi löntagare ska vara verktyget som pressar ner inflationen. Inte företag, inte staten, inte bankerna utan vi. Som vanligt. Alltid härligt när vi ska ta smällen. Även om det skulle riktas direkt mot någon av dessa skickar de bara vidare det till oss. Som vanligt.

Skrivet av theBoosing:

Visst var det yakuza 0 man skulle börja med om man ville ge sig in i den spelvärlden? I så fall kanske det är dags nu den 16e

Jag har spelat 0 samt kiwami 1 & 2, jag började med Yakuza 1. Men efter att ha spelat samtliga önskar jag att jag börjat med 0. Det är lätt min favorit av dem! Otroligt roligt, kan inte rekommendera det nog.

Bra grund och faktiskt roligt. Men alla micro-transaktioner... Detta spelet är inte för genuint spelintresserade. Detta spel är tyvärr inte gjort av ett företag som brinner för att utveckla spel. Det är utvecklat av ett företag som brinner för att tjäna pengar.

Efter detta har vi ännu ett mobilspel från Blizzard att se fram emot! Fantastiskt..

Man får nog bara låtsas som att Blizzard inte finns längre, besvikelsen de senaste åren förstör min vilja att spela.

Skrivet av Nioreh:

Vad händer om man blir invaderad och "pausar"?

Läs resten av artikeln.

Portningen av PoE 1 till Switch blev en katastrof med kvarstående problem versus evil inte kommer att lösa, Så det förvånar mig inte att de kastar in handduken på PoE2 också. PoE 1 var okänt dåligt på samtliga konsoller. Men Switch var dåligt i en klass för sig själv. Om problemet ligger hos versus evil eller obsidian låter jag vara osagt.

Detta är för bra för att vara sant! Vilken komisk nyhet! Undrar om hans efternamn fick honom att ställa in siktet på just Nintendo spel? Är det någon som har försökt få en kommentar på detta? Det är frågan vi alla vill ha svar på!

Ärligt talat hade jag varit sugen på ett nytt WC i sann RTS anda. Verkar som att Microsoft visade att det fortfarande finns en marknad med AoE 4. Hoppas på Warcraft men ser också hur Starcraft hade varit möjligt.

Ni som inte spelat måste testa! 0 är en bra start en fantastisk serie!

Oavsett vad man tycker om stadia låter detta riktigt häftigt!

Skrivet av asdfg:

Skyrim VR också.

PS?

Antar användaren menar Playstation. Todd Howard sade ju inte för så länge sedan att de inte längre kommer att utveckla spel mot Playstation då de blivit uppköpta av Microsoft.

Skrivet av BooliBoo:

Skulle vara så trevligt om Sony skulle släppa alla sina exklusiva spel på PC precis som Microsoft gör med sina så slipper man ha en PS5 också.

Vi har länge rört oss mot streaming av spel. Sen nu när bristen av hårdvara blir så tydlig så blir argumentet för tunna klienter större och större. 5G kommer ju också så infrastrukturen börjar sättas på plats. Jag tror Sony måste börja släppa spel som inte bara är låsta till Playstation om man vill behålla sina kunder. Tänk så många fler som hade köpt Demon's Souls om det inte krävdes en PS5!
Microsoft har redan lagt sin grund för detta och det gäller att hoppa på tåget innan man missar det helt.

Men Sony är inte dumma och bara att de börjat släppa gamla exklusiva spel till andra plattformar visar att de känner av marknaden. De har många sjukt bra exklusiva spel så jag tror de hade kunnat bli ännu större om de lanserades på flera plattformar. Det tar emot att säga men Microsoft leder vägen framåt just nu. Riktigt imponerande.

Kanske är jag som bara blivit gammal, men kändes som det var mer hype kring gamepass och cinematiska trailers (utöver battlefield givetvis). Jag är lite besviken faktiskt, men känns samtidigt som att det är vettiga spel på gång trots allt. Ändå helt okej då e3 kan vara en riktig clowfest. Sen tilltalar de flesta spelen inte mig heller så det påverkar mycket också givetvis.