Inlägg av anon2610

Inlägg som anon2610 har skrivit i forumet

"Idén bakom FFIX är att göra det lättare för de spelare med lite tid spela effektivt och spelets har balanserats mot det..."

Jo där ser man, de s.k. "casual gamers" tar sakta men säkert tar över.

- Vill du eller kan du bara spela en timme om dagen? Stackars liten, vi begränsar alla andras spelupplevelse så att alla spelare levlar upp i samma takt.

- Är spelets svåraste delar för svåra? Ingen fara! Fram med "nerf bat", vi vill ju inte att du ska anstränga dig, alla ska klara allt. Med nästa patch införs "god mode".

- Du ser andra med bättre gear men du har varken ork eller viljan att anstränga dig för att skaffa dessa själv? Inga problem! Vi arbetar hårt för att implementera "daily free epics", de bästa prylarna leveraras direkt till din mailbox och genom en liten micro transaction kan dessa uppgraderas för endast ett par euro.

- Soon you won't have to login, for a small fee we will play the game for you!

John rekommenderade att testa [http://fz.se/nyheter], tycker själv att den sidan ger en betydligt bättre överblick av nyheterna än första sidan som mest känns rörig.

Skrivet av John:

Hejsan hejsan,

I eftermiddag skickar vi ut en ny version av FZ.se/nyheter, som förstås är mer fokuserad på just nyheterna. Även denna kommer finnas i en version per plattform.

Jag tror att den kommer falla dig mer i smaken. Håll ut och kom hemskt gärna med feedback när du sett den!

Hej,

Gillar den sidan väldigt mycket! Enkel och lättöverskådlig, helt enkelt riktigt trevlig att titta på. Gött mos

ps. Troligen inte möjligt men i fall om så skulle det vara mycket uppskattat om ni kunde få tillbaka färgerna på nyhets rubrikerna (om än bara på FZ.se/nyheter). Jag är medveten om att man kan filtrera nyheterna efter "system" men det fungerade väldigt bra som det var förr. Hur som helst, en smak sak.

ps2. Hur kommer det sig att man kan högerklicka på vissa länkar och välja att öppna dessa i en ny flik medans andra länkar saknar helt det alternativet? Är det scriptade länkar eller något som tar bort alternativet?

Skulle aldrig betala för att slösurfa på en spelsajt, skulle FZ börja ta betalt av sina medlemmar tackar jag för mig och reggar på en annan spelsida, det finns gott om alternativ och FZ är knappast så bra att lägga pengar på.

Den nya versionen av FZ fick mig att steget och till slut hämta hem en AdBlocker, funkar fantastiskt, FZ helt fri från reklam ^^

Script fel, menyer som slutar fungerar, sidor som inte kan hittas/laddas, polttrig och ofungerande navigation och ibland blandar sig den nya och den gamla designen på samma sida. Dagen efter release och det blir bara bättre.

Har ni en test miljö eller använder ni oss som beta testare?

Hittade en bug medans jag läste nyheten Heroes of Might and Magic VI på väg. Till höger finns en rosa ruta (rosa wtf!?!) med "relaterade nyheter". Texten i rutan verkar stämma men alla länkar går till nyheten man läser.

ps. förutom denna nyheten, var *beep* hittar man länken för att skapa kommentarer till andra nyheter? värt att kommentera igen... FZ är seg!

ps2. om man scrollar en nyhet som innehåller filmklipp, t.ex. som nyheten ovan, lägger sig filmen över lagret/baren längst ner. Ser lite skumt ut. Anyways...

Nej! Vad har ni gjort med FZ?!? Den nya designen är rent sagt hemsk. Det värsta jag vet är typiska amrikanska spel siter som verkligen försöker göra navigationen rörig, plottrig och fylld med reklam överallt. Om detta var ert mål är ni på god väg att lyckas.

Stora blaffiga bilder på första sidan. En allt för stor och tom header. Reklam typ överallt. Svår navigerad och rörig design, speciellt högerspalten. Texten till nyheterna på första sidan är storlek superlarge? Orkar inte fortsätta... måsta dock säga, sidan är även grymt ful nu.

En sak till förresten. Det var inte lätt att hitta länken för att kommentera en nyhet. Längst ner på sidan, efter listan på befintliga kommentarer, hittar man den. Och en liten bug tror jag, nyheten säger "1 kommentar" när det igentligen finns för tillfället över 3 sidor fyllda med kommentarer.

Summan av kardemumman, tummen ner. Gör om, gör rätt.

Ps. Nämnde jag att FZ är seeeeeg!1!! Klickade på "svara" knappen, 5 minuter senare...

Tycker orginalet till Amigan var betydligt bättre. Kanska ska testa Alien Swarm, det verkar vara omtyckt av många.

Skrivet av walter_iego:

De gör det för att de kan det, det är bara att ignorera om man inte gillar konceptet.

Helt rätt, man behöver inte köpa om man inte gillar. Men, många tycker kanske Bioware kunde lägga lite mer krut på riktiga DLC där sådan här extra vapen, armour och annat kunde inkluderas. Jag betalar själv gärna lite mer för ett ordentligt paket än dessa små DLC. Men smaken är som baken...

Helt klart ett mycket bra spel, långt från perfekt men jag kan lätt sitta i timmar och njuta, tiden bara flyger iväg. Önskar dock att alla kampanjerna fanns med från början, ser fram emot att upptäcka storyn bakom Zerg och Protoss

Skrivet av GabeNGames:

...

Obs, posten kan innehålla spoilers.

Schyst att skriva en spoiler i bamse fet text och sedan en varning under med vanlig stil :evil:

Vågar man hoppas att det blir något liknande X-Wing vs. TIE Fighter, hade varit schyst mellan raids och questand ^^

Out of this world (aka Another World)
Cannon Fodder
Little Big Adventure

Det finns spel med riktigt skumma namn, t.ex.

Princess Tomato in Salad Kingdom
Sticky Balls
Awesome Possum Kicks Dr. Machino's Butt!
Ninja Hamster
Eggs of Steel: Charlie's Eggcellent
Wargasm
Nuts & Milk
Irritating Stick
...

:evil:

Skrivet av Grumbledock:

Nå, de ska ju ha någon form av "cred" för att de släppte en usel port av DA:O till konsol och den bättre versionen till PC. Men jag undrar dock, hade det inte varit smartare att släppa bra versioner till båda?

Vad snackar du om? Jag har DA till både PC och konsol, visserligen är PC versionen bättre i vissa avseenden men det gör knappast konsol versionen dålig och verkligen inte usel. Men smaken är som baken, tydligen har du ingen xD

Andra kvartalets bästa spel

Alan Wake, RDR och Singularity, alla tre otroligt bra spel

Hmm, mindre RPG element, episod baserat och Peter har sagt att de kommer försöka nå en bredare publik. Kommer nog tacka nej och hoppa över detta. Att försöka göra ett spel som ska passa alla resulterar ofta i ett spel som ingen alls gillar. Blir sista delen av Fable en flopp? Den som lever får se.

Mitt intresse för Vavle och deras spel minskas drastiskt för varje dag, HL var kanon och så även uppföljaren men sedan skulle det bli episoder som visserligen skullle bli mindre men släppas snabbare... yeah right. Episode 3 börjar likna DNF, waporware. Vad är ursäkten denna gången, har någon fått tag på deras källkod igen? Pinsamma orsaker, den ena förseningen efter den andra. Kan bara hoppas när väl dessa spelen kommer att de blir värda väntan.

Yummy! Ser fram emot att testa, hoppas det kommer en beta snart. Inte för grafiken är super viktig men det var rackans vad texturerna verkar lågupplösta, freaking fugly xD

För min del kan de "mjölka" på hur mycket som helst, kan inte få nog och ser fram emot mer ME att spela