Inlägg av TheRiktigaJesus

Inlägg som TheRiktigaJesus har skrivit i forumet

Disco Elysium balanserade att vara väldigt roligt och otroligt jävla mörkt riktigt bra. Väldigt sällan något verk lyckats väcka så starka känslor av hopplöshet hos mig.

Skrivet av Nyhet:
Skrivet av BlueTeam:

Spec Ops: The Line

Fyfan. Det behövs verkligen fler spel som Spec Ops: The Line.

edit: menar inte gameplaymässigt, men det borde vara rätt underförstått med tanke på att det är en cover based TPS.

Hot take: Half-Life 2 har åldrats mycket sämre än första spelet

Ett nytt Star Wars RPG (riktigt RPG, inte något choose your own adventure a la dagens Bioware) där Chris Avellone i princip får helt fria händer vore ju inte helt dumt.
Kommer aldrig att hända så länge Disney äger IPt, men man kan ju drömma.

Blir ledsen varje gång jag ser ett jedifokuserat action Star Wars-spel under utveckling, för jag redan i förväg vet att det inte ens kommer att vara i närheten av lika bra som jedi knight-spelen.

Skönt. Då slipper jag känna suget att köpa ett spel från utvecklare som vägrar credda sina inspirationskällor.

Det här har väl varit confirmed sen typ samtidigt som yakuza 0 confirmades på Steam? Haft spelet på min wishlist hur länge som helst.

Skrivet av FuzioN:

och inte en krona utav dessa pengar kommer gå till dom drabbade konsumenterna ens. så vad fan är syftet med detta ens?

Mer pengar till statskassan innebär utökad säkerhet att kunna finansiera trygghetsnät som t ex. högkostnadsskydd vid receptbelagda mediciner, så stämmer ju inte riktigt.

Syftet är väl dock främst att slå storföretagen på fingrarna när de övertrampar lagar inom landet. Det ska svida att bryta mot lagen, även för företagare.

Vill verkligen inte se ett KOTOR 3 utvecklat av Bioware. De har inte gjort ordentliga RPGs sen Dragon Age Origins.

Skrivet av Mufflot:

Finns även en snubbe som stannade i startzonen för pandaren, gjorde alla quests och dödade alla mobs tills han var för hög level. Sedan levlade han enbart genom herbalism och mining hela vägen till 90. Läste något om att han hade ~170 dagar spelade före hans sista stream då han till slut dingade 90. Helt makalöst... Detta var ett tag sedan, minns ej om det fångades upp av fz

https://kotaku.com/world-of-warcraft-player-hits-level-90-wit...

Han fortsatte upp till 110 iom Legion.
Galningen har fortfarande inte valt faction.

@Jeehao: Hur mycket betalade EA dig för den här åsikten?

Too little, too late.

@anon_306295: Ööh, Stieg Larsson?

@Molotov: Hade nog också bojkottat om det faktiskt var en effektiv kampmetod.

Varför detta grey market-runkande? Trodde det pretty much rådde konsensus att fishy återförsäljare med potentiellt stulna nycklar var Bad & Not Good

Läste igenom kapitel 16 av brottsbalken för att verifiera. Står inte någonting om något förbud mot att sprida grovt våld i dataspel till vuxna.
Enda liknande skulle väl vara:

"Den som i bild skildrar sexuellt våld eller tvång med uppsåt att bilden eller bilderna sprids eller som sprider en sådan skildring, döms, om inte gärningen med hänsyn till omständigheterna är försvarlig, för olaga våldsskildring till böter eller fängelse i högst två år. Detsamma gäller den som i rörliga bilder närgånget eller utdraget skildrar grovt våld mot människor eller djur med uppsåt att bilderna sprids eller som sprider en sådan skildring."

vilket känns rätt diffust då "närgånget eller utdraget skildrar grovt våld" skulle kunna betyda vad som helst beroende på vem som tolkar det.

jhhmmmm man känne nästan igen de här som dagens svea riket sverige nästan..., , . .,,. . ., ,

Helvete vad jag hatar svenska gamers. Varför är det så otroligt viktigt att dra helt irrelevanta kopplingar till sitt politiska missnöje på varenda artikel?

Skrivet av WolfGrin:

Hade man lagt bara någon % av det man slösat på invandringen så hade vi kunnat ha 1000 mbit till varje hem för länge sedan. Eller lagt en del av det på industri som skulle skapat jobb inom IT istället för asylbaronen fickor.

helt otroligt att du lyckas glida från ämnet bredband till invandringspolitik