Inlägg av KarliN

Inlägg som KarliN har skrivit i forumet

1

Jag älskar Assassins Creed och liknande spel med stor spelvärld där man kan springa runt och bara leka med allt möjligt. Man föll ju pladask för ettan och tvåan med Altair och Ezio, men det var ett välkommet nytänkande och tillskott när Connor tog över huvudrollen och man fick komma till Amerika under revolutionen.
Black Flag tog det till en ny nivå och man älskade ju bara att åka runt och röva och sjunga sånger.

Tyckte det blev lite för modernt och för mycket stadskänsla över det hela med Unity och Syndicate, var inget större fan heller av att byta karaktärer. Tycker det fungerade riktigt bra i GTA men inte lika bra här.

Av någon märklig anledning blev det inte av att jag spelade Origins så mycket, blev endast ett par timmars speltid, måste varit något annat spel som kom i vägen.

Odyssey var riktigt grymt och tyckte verkligen om "rebuilden" av gameplayet, likheten med Witcher var mycket bra. Det är nog det spelet jag lagt ner mest speltimmar i av hela serien.

Hoppas Ubisoft fortsätter på den inslagna vägen och att Valhalla blir spektakulärt, var förövigt vikingatiden jag hoppades på mest.

Skrivet av Youjimbo:

Är det inte två personer? En per halva? En viking och en britt? De har olika skydd på underarmen. Håret ser lite annorlunda ut också.

Måste ju helt klart vara två personer, vänsterarmen är bra mycket längre än den högra.

Tror på något nordiskt, med inslag av brittiska öarna

Vet inte vart jag läste det men har lagt till en påminnelse i min telefon om att Assassins Creed Unity ska vara gratis från och med 21 februari på Epic Games Store.

@Paiden: Hittade en gammal sliten roddbåt nere i träsket vid Shady Belle när jag letade Red Egrets och deras fjädrar för Exoticsuppdraget. Men tack för tipset, nu är fisken fångad och alla legendariska firrar postade och klara!

@nemo: Jepp, Legendary Bullhead Catfish lurar i vattnet, i den lilla "kanalen" som ligger precis väster om själva fängelset.

Hallå gänget, har följt tråden ett tag men aldrig blivit av att jag skrivit men nu är dagen är. Behöver hjälp med hur jag ska ta mig till Sisika Island när mainstory är avklarad. Behöver dit för att fånga Legendary Bullhead Catfish.
Hittade en båt med motor i Annesburg men den sjönk efter ett tag.

Någon som har några tips?

1