Inlägg av darkshippo

Inlägg som darkshippo har skrivit i forumet

1

Tyvärr så har det blivit ett single player spel. Co-op:en är ett skämt. Alla i familjen är sjukt besvikna på Pikmin 4. De kunde ha skippat 4;an. Alltså, 8 år tog det för att ta fram det här? De kunde ha plankat Pikmin 3 Deluxe. Putsat upp grafiken och sen släppt det som en DLC.

Pikmin 4 är en riktig besvikelse. Sonen och fästmön var rejält hype:ade för det här släppet. Spenderat mängder med timmar på Pikmin 3 Deluxe och så tar de bort co-op och missions mode i 4:an. Player 2 har reducerats till ett styrkors där man kastar sten. Så besviken har jag inte varit på ett spelsläpp på länge :-

Skrivet av Shamanfox:

För mig som bara spelar spelet hemma där jag har 99% uptime på internet så finns det ingen nersida heller. Finns ingen nersida för mig de gånger internet skulle gå ner (hypotetiskt att routern skulle gå sönder); då spelar jag helt enkelt inte, utan gör något annat.

Kan ju vara vettig och tänka lite utanför boxen ibland. Skitbra att du alltid är hemma och spelar och har 99% uptime. Frågan är varför du bara kan tänka på dig själv och inte de där stackarna i ubåten eller i ett land där man kanske inte alltid har stabil internet. Ska de inte spela då? Visst kan jag strunta i att köpa spelet. Min fulla rätt uppenbarligen då kan du bara se det ur din synvinkel. Good job!

Finns ju ingen uppsida för dig som gamer att GT7 är always online. Speciellt inte single player.

Komplett dator, 2700K, P67, 256GB SSD, FD R4, 770 4GB

Har äntligen uppgraderat från min gamla trotjänare och det är dags att låta den gå. Datorn är ominstallerad med Windows 10 Pro som även är aktiverad. Datorn passar till enklare spel, eller varför inte trycka dit en Elgato och använda den som en dedikerad streaming burk.

Hämtas i Stockholm endast. Pris: 1600kr eller högsta bud.

Svart Fractal Design R4 utan HD-burar
Asus P8P67 Evo
Corsair Vengeance 4x4GB
Intel 2700K
Gigabyte 770 4GB
Crucial 256GB SSD
Zalman ZM750-HP nätagg
Windows 10 Pro - aktiverad.

Det är lite olika i olika länder. I Japan är andrahandsmarknaden superstor. Det är anledningen Nintendo fortsätter med fysiska kopior. Tänk att så länge du har spelen digitalt så hyr de dem. Lägger företaget ned sina servrar så kan du inte få tag på dem längre. Priset på digital kopior borde vara avsevärt lägre. Just på grund av detta så köper jag bara digital kopior på reor. Ska jag betala fullpris och det finns en fysisk kopia så köper jag den.

Skrivet av Carl Johansson-Sundelius:

Försökte köpa den billiga Xboxen hos Elgiganten. Hamnade i den timmeslånga kön. Lyckades finta den genom direktlänken hos Swec som skickade mig direkt till produkten där man hade en halv sekund att trycka ”köp” innan kösystemet kickade in. Hamnade i ny kö, 13 minuter, för att få betala. Kommer fram, lägger in alla uppgifter men väljer Klarna som betalmedel (om jag skulle ångra mig och returnera den). Då är deras kassasystem inte kompis med Klarnas säkerhetsfunktion där BankID krävs för köp (aktivera det!) så jag blir ustlängd till långa kön igen, istället för att få välja nytt betalmedel.

Lyckas finta den igen med direktlänken, kakan kommer ihåg att jag hade produkten i varukorgen, slänger in betaluppgifter (Klarna, utan BankID-spärr). Trycker köp, får notis om att Klarna registrerat köpet, men aldrig någon bekräftelse från Elgiganten. Någon minut senare försvinner reservation.

Ridå.

Jag har inte heller fätt någon bekräftelse på köpet som jag gjorde inatt. Dock fick jag en när jag la beställning på något annat. När jag är inloggad så står det reserverat.

1