Inlägg av Duke_Gamer

Inlägg som Duke_Gamer har skrivit i forumet

Skrivet av anon_119148:

Jag är helt med dig. Förhoppningsvis kommer detta räcka för vissa och göra undersökningen ”värd” den tid och resurser den tagit men tyvärr lever vi i en rätt faktaresistent värld där sånt här enkelt viftas bort.

jo jag har jätt upp på mänskligheten för när jag ser hur folk går på allt dom läser. Så säger jag filmen idiocracy känns inte långt i från att bli värklig.

Skrivet av anon_119148:

Jag förstår vad du menar men jag tycker nog det faktiskt behövs forskning för att undersöka något, inte anekdotiska bevis från användarnamn på internet.

Nä men jag tycker folk borde vara lite inteligenta sjävla o inse vart problemet värkligen ligger men vi lever i en värld där alla tror allt som skrivs på facebook så ja vi kanske behöver en 10 år studie men vad hjälper en 10 år stuide när vi har idioter än idag som är besatt av att jorden är plats trots 100 års av forsking o bevis på den är rund. så i slut ädan även om detta bevisar att spel ej lder till våldsamma person så kommer dom som tro det att fortsätta tro det.

Skrivet av Margy:

Jag förstår inte att så många verkar ha så dåligt med plats i sina bänkar?

En normal förstärkare är väl större?

beror på vad du har för bänk jag har 1 xbox one of wii u + 1 tv och det fylde bänken. Om du undrar hur den ser ut så är det en KAGSTRUP köpt på jusk för 250kr. jo Ps5 eller series x skulle få plats på hyllan om jag ställer den på golvet men man brukar köpa hylla för o slippa ställa den på golvet så du slipper lyfta på konsolen eller TV när du städar.

Skrivet av Bojkott:

Series X är mindre än Louqe Ghost S1, så den är verkligen inget mid tower.

Ah det visste jag inte jag har bara sätt på bilder när den står up så ser den lika lång ut som en mid tower men faktum är båda är förstor för en del tv bänkar som min tv bänk där vacken är stor nog att få plats med xbox one och ändå ha litet lite mellanrum.

Är rätt nöjd hur flitig jag varigt under 2020 men skulle behöva ta i lite mer jag räknat ut att det skulle ta mig 50 spel per år i 4.5 år för att ha klarat ut varenda spel jag äger just nu. Vilket skulle vara skönt att bli klar med alla spel i backlogen.

Spel jag klarat av i första kvartalet
Monster Hunter world
Heroes of might and magic 5
Chtulu saves the world
Chtulu saves Christmas
Witcher 1
Mugen souls
Of orcs and men
--------------------------------------------------
Spel jag klarat av andra kvartalet
Bloodstained: Ritual of the night
Blood: One unit whole blood
The Vagrant
Wasteland Remastered
Castlevania anniversary collection
Chantelise
Epistory
Saints Row 4
Command and conquer remasterd
Shadow Warrior 2
--------------------------------------------------
Spel jag klarat av i 3e kvartalet i år
Bloodstained curse of the moon 2
8-bit armies
Brütal Legend
Code Vein
Ys 2
--------------------------------------------------
Spel jag klarat av 4e kvartalet
The outer worlds
Snatcher
Spore
Mega man 11

Jag är så jävla petig på vad köper så jag har inte spelat något spel jag skulle kalla rent av sämsta spelet. Men jag har spelat en del spel som varigt en besvikelse men ändå bra spel. Så mitt svar är nej jag har inte spelat något jag skulle kalla sämsta spelet.

kan förstå det vad jag hör så är den jävligt najs. Men jag säger då det PS5 och Xbox series X är som mid tower PC´s i storlek och inget man kan ha under TVn på bänken om nu man ej har en väldigt stor sådan. Så det är nog det enda jag ej gillar med dom nya konsolerna är hur jädra stor dom är men jag förstår varför.

Skrivet av eld:

Så nu baitar jag lite, men hur känner du över en ickebinär skådespelare som ser ut som den ickebinära karaktären hen spelar i cowboy bebop?:

https://k62.kn3.net/taringa/3/6/B/8/C/B/Ez3_/550x432_FBC.jpg

tycker det bara är skumt att han ens är med och tydligen ska vara en ickebinär karaktär. Låt mig citera då det var länge sedan jag såg serien.

Gren was a minor character who appeared for 1-2 episodes in the anime and was “subjected to experimental drugs that increased their estrogen and caused them to grow breasts”

Med ord Gren var inte en ikebinär persson alls så jag förstår inte varför dom tror det ungefär som dom inte vet ett skit om serien utan nu gör dom så för att visa ja ja vi acppeterar att ikebinära personer finns. Det roliga dom gör den till en sån stor grej fast han har en jävligt liten roll om dom nu ej planerar på göra helt eget och göra han till en huvudpersson.

Som sagt det hela får mig undra vet dom ens vad fan dom håller på med.

Som jag säger hela tiden också jag är allt för att dom börjar represntera mer olika folk slag men hur dom gör blir mer en förolämping fan till och med George takei blev sur när dom gjorde Sulu Gay i dom nya filmerna och dom sa vi gjorde det för att hedra Gorge men han blev ju fan inte glad när dom ändra hans karaktär.

"'Star Trek Beyond' development for his character is out of step with what creator Gene Roddenberry would have wanted."

"Takei tried to convince him to make a new character gay instead. "I told him, 'Be imaginative and create a character who has a history of being gay, rather than Sulu, who had been straight all this time, suddenly being revealed as being closeted"

Som jag alltid säger vill man ha med gay,annan etnisitet och sånt skapa en NY karktär för fan.

Det är det hela jag menar med Netflix dom framstår bara som idioter när dom håller på sedan lägger dom ofta så stort focus på det dom glömer skriva en bra story.

Nu har dom tur med Elder scrolls där kan dom exprimnetra hur dom vill då det direk har huvud karaktärer att ändra på men Jag skulle bli sure om dom tog med sotha sil och gjorde han till en vit Dunmer.

Skrivet av Thane:

Dock redan bekräftat att Hayden Christiansen (en vit man!?!?!?!?!!?) ska spela Darth Vader i Obi-wan-serien.

ja men varför det då dearth vader hadde svart röst skådis ? Om vi nu ska vara petnoga med ändra saker ha en svart skådis eller sluta ändra saker bara för att. Vill man respektera orginal skaparens vision och ändå vara mer öppen för andra raser skapa nytt och skapa eget. Har du någon sin hör ordet blackwashing ? The casting of a black actor for a character that is canonically not black. Similar to the term whitewashing, Folk klagar som fan när det är whitewashing men inte blackwashing ??. Tro mig även många mörkhyda undrar fan vi håller med mär ändrar karktärrer bara för vi ska represntera dom. Vete fan hur många jag pratat med som finner det mer störande och önskar dom skapade mer orginella nya karaktärer att represnetra dom. Plus när man ändrar en karktär så där så är det nästan mer som okej Bruce wane är svart hoppas ni är nöjd nu det blir mer en förolamping.

Fan det är nästan rasisikt att ändra någon ras bara för ja ja vi acppeterar er andra också så låt oss ge er vår gammla karktär bara så ni inte tror vi är rasister.

Skrivet av gorbatjov:

Det var som tusan. Jag minns inte ens vad för buggar jag stötte på mer än att de knappt var märkbara och då tog jag ändå tid på mig och utforskade varenda liten vrå under båda genomspelningarna (ps4 pro och ps5).

Och alla får självklart ha sin egen åsikt oavsett om den är rätt eller fel ;). Skämt åsido, jag tyckte RDR2 var dynga vilket förmodligen många inte håller med mig om.

RDR2 har jag ej spelat men det har inte intresserat mig heller så nog mäst fer jag är less på alla jävla AAA spel och vi har grafik men lack luster story med tråkig game play som kunde varigt mer men det gills inte. Jag ville gilla 2077 men det är ju en Run of the mill FPS spel där RPG elementet kunde varigt mer än äh det var nog ej så viktigt. Med en story so var över rätt fort men så är det med sånna spel som GTA och så main story är kort som fan andelnding det brukar ta längre är alla 1000 side missions. Plus crafting systemet i 2077 var också dåligt. Som sagt gillar storyn men nä önskar jag inte köpt spelet.

Skrivet av eld:

Som när folk kissade på sig för att heimdall skulle bli svart i marvel-filmerna, men efteråt så märkte alla att det absolut inte gjorde någon slags skillnad över huvudtaget.

Jet black har redan haft en afroamerikansk voiceactor.

Men det gör detsamma då Jet Black är en karaktär med ospecifikt ursprung förutom att han är från ganymede.

och och rätt jävla ljus i huden så han helt plöstligt bytte hudfärg ?? DC gjorde det bäst med Green latern dom tog död på Hal Jordan och ersatte han med john stewart som är svart utan att helt plötsligt så bytte Hal jordan hudfärg bara för att.

DC planerar på ha en svart batman men vet du hur dom gör jo den utspelar sig med en helt annan Batman och inte Bruce wane hey bytte hud färg.

Jet black har en svart voice actor men det hadde dearth vader också James Earl Jones så då om disney gör en ny film med dearth vader så måste dom ju ge dearth vader en svart skådis om man ska gå på den standarden.

Skrivet av eld:

Herregud!, en svart man i cowboy bebop

Ja men fan ska vi inte göra Gandalf svart också i TV serien dom planerar och Frodo kan vara Gay och Elrond kan vara transa jag menarför varför kan dom ej vara det måste ju ej följa bökerna eller hur.

Skrivet av anon_326114:

Men nu har ju Triss brunt hår i böckerna, vilken serien baseras på.

Jag skiter i om hon var flint skallig o booken jävlen jag bara spelat spelen så när jag såg serien och Triss kom så i stället för o titta triss så var det vem fan är denna jävel då.

Det jag menar är Netflix hadde gjort Geralt till svartgårig transa om nu inte fans skulle hänga dom för det men det är inte första gången dom ändrar saker I live action baserade saker. Dom ändrar karaktärer och har ofta en sketen skriven story.

Titta på deras så kallade Live action av Cowboy bebop dom ändra etnisitet på några av karaktärerna utan anledning. Samma med Death note med fler.

Jag har inget imot att det är mer diversity och mer öppenhet för gay och transfolk men SLUTA för satan att ändra redan skapta karaktärer utan vill ni ha med sånt skapa nya karaktärer eller skappa en helt ny jävla serie där ni kan göra vad satans jävla skit dom vill.

Skrivet av Mutumba:

Skillnaden mot Witcher är ju att där finns Geralt och andra väletablerade karaktärer. Elder Scrolls har väl inga tydliga sådana?

Jag såg nyss klart witcher serien och vad jag kan säga är ja där fins väletablerade karaktärer som dom på något jävla sätta varför lata för att följa soruce material var det så satans svårt o hitta en röd håring för Triss ? seriern var okey men fan dom skimpa en massa.

Elder scrolls har mängder av lore att utforska och igenom att ej ha någon direkt huvud karaktär så kan dom utforksa en jävla massa lore utan att vara bunden till att berätta det ur någon spcielts perspektive.

Men jag tror Elder scrolls serier kommer suga som sagt det är Netflix mupparna som bryr sig mer om att vara politskt korrekt och diverce och totalt ignorerar source material bara för Soical justice for the glory.

Skrivet av gorbatjov:

Som vann rubben och stubben på The Game awards menar du? ;-P. Sorry, var bara tvungen.

Älskade TLoU Part 2 men har inte spelat CP2077. Tror säkert att det är ett kul spel om än i ett lite för ofärdigt skick. Känslan säger att det är mer generiskt än vad som lovades från första början. Jag kan vänta..

Skulle jag räkna upp buggarna i TLoU Part 2 från mina 2 genomspelningar blir det kanske 2-3 st helt obetydliga. Där snackar vi polerat. Visserligen inte open world. Ändå impad dock <3.

Som sagt jag gillar ingen av 2 spelen men nu är det som det är och bara leva med det men jag må inte gilla det men om nu folk älskar dynga så får dom göra det.

Skrivet av Johlor:

Du har rätt här att man måste börja från grunden. Sen kan jag tro (utan att ha läst rapporten visserligen) att barn som far illa också växer upp till instabila människor och detta kombinerat med våldsamma spel inte heller är en bra kombination. Det blir lite en ond spiral som leder nedåt. Med det sagt går det ju inte bara skylla allt på våldsamma spel när det finns 100 andra faktorer.

som sagt spel är alldrig orsakt samma med vapen är alldrig orsaken i slut ändan kommer till mäinskor som är den största felande länken i det hela. Men att vissa vill försöka förbjuda spel eller skylla på spel o vapen är bara deras jävla argogans att dt är inte oss det är fel på utan på det som andra skapar som dom inte gillar man har skyllt på music och film och nu på spel. Men vad skylde dom på i medeltiden när folk korståga för en på hittad gubbe och mörda till höger i vänster.

Mäniskor är dom som är onda och mördar o har sig men skyller på allat annat för slippad undan.

Skrivet av Molotov:

Det är så, ist för att ta tag i dom riktiga problemen försöker man hitta andra saker att skylla på.
Det blir som enklare så.

jo och sedan slänger man miljoner på 10 års forsking som bivsa vad jag kunde sagt åt folk helt gratis.

Behöver ingen forsking på 10 år för tala om det. Men jag kan tala om det som får folk att snapa specielt när det gäller skol skjutningar i usa är mobbning och mentalt instablia mäniskor + värdelös vapen kontroll. Ta i tu med mobbning och racsim och försök hjälpa dom ungdomar som far illla så har ni början på en lösning.

nog första gången trasigt spel får sån kärlek men bättre cyberpunk än dyngan last of us II.

Skrivet av Tom76:

Jag var nog lite otydlig. Jag menade vart du sett att de höjt priset till 1500 och vart det stod att de reade den till 1095. Syntes inte på hemsidan när jag kollade.

på deras hems sida då jag vet att jag köpte min hos dom för 690kr strax före jul för att dom sedan under mellandags rean säljer den för 1095kr och på stå att du sparar 405 kr inikerar då att dom höjt den från 690kr till 1500 för att under mellandargna rea den för 1095kr och på stå du spar 405kr. Jag skulle inte säga bullshit om jag ej såg det med egna ögon.