Inlägg av Fizzie

Inlägg som Fizzie har skrivit i forumet

Skrivet av CARTMAN:

Önskar absolut något Resident jävligt Evil. Antingen ett helt nytt i form av RE 9 eller en välgjord remake av RE 5 eller varför inte RE Code Veronica som jag inte ens har lirat tidigare..

Känns lite väl tidigt för nästa remake. Däremot så minns jag att RE2 och 3 utvecklades samtidigt så det kan vara en möjlighet att det är en ny remake.

Kul att det finns något spel som faktiskt försöker utnyttja vad en Telefon är kapabel till. Minns den gamle tiden runt Iphone 3-5 när utvecklare faktiskt försökte pusha hårdvaran så långt som möjligt med riktiga mobilspel. Innan vi fick den här free2play marknaden som vi ser idag.

Jag var genuint imponerad över hur ME Andromeda såg ut när jag spelade det för första gången. Flera av planeterna såg väldigt vackra ut.

Skrivet av Maddox:

Sen, du kommer in i en tråd full av information och diskussioner och skriver "Scam Citizen", redan då vet vi vilken nivå du ligger på och frågan är om det ens är värt att besvara dig då du inte verkar genuint intresserad utan bara vill starta skit.

Kan se att det kan verka så. Men jag är genuint nyfiken på hur ni som är mer insatta i utvecklingen ser på det hela. För folk som mig som inte aktivt följer utvecklingen så brukar det vara så att någon gång, kanske 3 gånger om året så hör man något nytt från Star Citizen, antingen att de har crowfundat en gazillion dollar till, att ett skepp för priset av en villa har sålts eller att Squadron 42 kommer släppas snart. Och det känns som att detta har varit såhär de senaste åren. Lite som när man då och då hör hur George rr Martin snart kommer att släppa Winds of Winter. Så någon form av skepticism skulle jag nog säga att jag har till det hela.

Beror på vad de planerar att göra. Det fanns ju en spin-off som var rätt så bra. Så ifall Netflix planerar att göra den till en serie så vore jag helt okej med det. Däremot ifall Netflix försöker skapa en fortsättning med en egen berättelse (då säsong 2 slutade där mangan slutade) så vore jag mer kritisk.

Skrivet av Hanzo:

Kör min vanliga rutin:
fz.se
svt.se
svd.se
dn.se

Försök släng in någon tidning/sida som fokuserar mer på utrikes nyheter. De du listar missar mycket intressant som händer utanför Sverige

Inte direkt chockerande

Skrivet av vbgbasse:

Sniff sniff. Det luktar troll här 😉

Jag håller inte med dig. Med tanke på att spelet var annonserat 2012 så tycker jag att det är helt rätt till att vara kritisk till det. Och ifall man kollar på internet så är det en ganska vanlig åsikt. Speciellt då även Squadron 42 annonserades 2012 och för att vara ett standalone singleplayer projekt så är det svårt att se hur det kan ta så lång tid.

Kommer Scam Citizen någonsin att släpppas?

Kanske plockar upp spelet när det är 10 euro eller mindre. Mer än så verkar det inte vara värt.

Kommer aldrig att släppas

Dömande av klippet kommer jag nog inte plocka upp det förrän det kostar under 20 euro. Hoppas det blir väloptimerat tills dess.

@Joakim Bennet: Fall 2020 står det på deras Steam sida.

Skrivet av Sisyr:

Det är heller inte samma utvecklare som gör detta som gjorde ettan och tvåan.

Ja och nej, Ubisoft Toronto var inte de som stod för huvudutvecklingen på det tidigare spelet, men de arbetade vid sidan om Ubisoft Montreal på tvåan. På samma sätt som Montreal nu kommer att arbeta på Legion vid sidan om Toronto. Jag håller mig försiktigt positiv till det hela.

Funderar på Life is Strange 2, då jag gillade ettan. Jag saknar dock flash and daily deals på rean.

Here's for hoping

Life is strange eller Walking Dead. Kanske Borderlands

Undra om next gen patchen kommer likna PC utgåvan på högsta settings

Kollade trailern för "Goodbye Volcano High". Vad i helvete...

Gta V kommer tydligern vara "enchanced" på PS5. Vid andra ord det kommer se ut som PC utgåvan på max settings?