Inlägg av LeifGGPersson

Inlägg som LeifGGPersson har skrivit i forumet

Har ett spel någonsin haft en så tydlig REA-stämpel som detta spelet? Det kommer införskaffas direkt när priset inte överstiger 150kr.

Xbox One har nog flaskhalsat det här spelet å det grövsta.

Gameplay ser dock bra ut och Halo-stämningen verkar man ha nailat.

Vf ska han avgå? Bobby är kung och kommer för alltid vara kung.

Skrivet av Prixm:

Satan vad mycket surpekka det var i dessa kommentarer! Jag tyckte serien var suverän! Likaså min flickvän som inte hade en aning om Witcher sedan innan då hon inte är en gamer.

Du har rätt. Serien är den bästa jag någonsin sätt. Helt otrolig på alla sätt och vis! Jag fullkomligt dör av längtan efter säsong 2. Henry är ju också så jäkla sexig!!

Det funkade, jag blev lite gladare av att tagga upp mig själv.

Tyckte första säsongen var rörig med allt hoppande fram och tillbaka i tiden. Damerna är ju rejält felcastade också. Summa summarum så var första säsongen godkänd, men inte mer. Hoppas på att man steppar upp det med klarare röd tråd och med bättre special effects.

Skrivet av Jonny Myrén:

Och så undviker vi att spåra ur i en helt orelaterad diskussion. Ämnet är alltså Splinter Cell Chaos Theory och det faktum att det är gratis.

Svårt att se att det skulle bli en urspårad diskussion när samtliga som spelat Splinter Cell instämmer i att Sam Fischer är en direkt osannolikt fager man.

Förstår inte hur den här spelseriens utveckling kan gå bakåt istället för framåt. Grafiken är sämre än tidigare delar, nät-koden, innehållet och buggarna likaså. MEN framförallt ljudet. Hur kan man misslyckats så brutalt i det man tidigare var bäst i? Man kunde kopierat hela ljud-mixen från BF Bad Company och klistrat in här och ljudet hade rockat. Skandal och märkligt!

Skrivet av magma:

Speciellt forza horizon 5, det spelar jag mestadels i soffan med sambon

Själv spelar jag Forza hängandes naken upp och ner med sambons pojkvän.

Skrivet av Molotov:

Säger som flera andra här.
Xbox är helt överflödig om man har en PC att spela på.
Xbox är bara en begränsad PC men med sämre utbud, mer begränsningar och ökad frustration.
Det enda som är bra imo är handkontrollen som funkar native även utan för Steam. Där dom andra kontrollerna behöver handpåläggning.

Xbox-konsolen är överflödig om du har en skärm, 150kr och en bra internetuppkoppling. Detta är sista konsolen Microsoft gör.

Sam Fischer är allt vad en man ska vara. Snygg, stark och jävligt våldsam.

Skrivet av Slimebeast:

Ja okej, det är trevligt att höra att Marvel har en egen välutvecklad lore.

Men jag menar att Marvels universum inte är bra på att knyta an till jordens och mänsklighetens riktiga och rika historia, som tex många andra genrer gör. Tex Sci-fi är en framtidsvision som tar avstamp från vår tid och teknologi. Traditionell fantasy bygger på medeltiden och på hundraåriga sagor och mytologi från mänskliga kulturer. Och film/spel baserat på riktig historia, det säger sig själv hur jäkla bra det är. 🤗🤗

Det finns ett koncept inom storytelling där man säger att du kan inte bara spotta ur dig saker ur fantasin och förvänta dig att folk gillar det. Att skapa egna världar utan någon koppling till något som redan är etablerat (historia eller befintliga myter/sagor). Det måste ha någon connection till sånt som är redan etablerat, som folk känner igen. Är det för absurt och eget så kommer det inte slå an känslomässigt. Det är det jag tycker är problemet med superhjältar.

Oj, jag hittar på en gubbe som blev biten av en spindel och nu kan flyga. Oj, jag hittar på en gubbe som var med om ett experiment och blev världens starkaste soldat. Oj, jag hittar på en gubbe som är grön, arg och jättestark. Oj, jag hittar på en gubbe som är gjord av sand och som kan kasta sand på fiender. Sen hittar vi på fiender som är jättehäftiga men som får stryk i slutet. 😞

Marvel är så amerikanskt plastigt där allt går ut på att det är så häftigt och coolt.

Håller med!

Hellå. I am speaking swinglish å det grövsta. Kul that the maskerad-spelet is doing bra!

Usch vad tradigt detta är. Hade visserligen inte köpt spelet ändå, men tråkiga besked är tråkiga hur som helst.

Jag köpte min PC i förra veckan och ska precis dra igång den. Är det något spel jag har missat?

Jag har hört att de tekniska ambitionerna för spelet har varit för höga för att fungera på förra generationens konsoler. Kanske att PS5/XSX inger nytt hopp.

Skrivet av Lenk:

Godmorgon! Efter över en månads tid med sidospår av olika spel och privata anledningar, så är det dags att återgå till Final Fantasy 3! Med start kl 09:00!
Har faktiskt saknat det, för hade riktigt kul med det. Men minns tyvärr inte riktigt vart jag är.. Tror det var i något stort slott. Nåväl.
Kom gärna förbi och häng o drick lite morgonkaffe eller vad du nu föredrar!
https://www.twitch.tv/baralenk

Jag tar mitt tjackspetsade kaffe och kommer förbi!

GTA: Polarens morsa. 5,5/7 tribaler.

GTA:V är mycket bra också. 5/7 tribaler.

Skrivet av Kalliban:

Jag tror tvärtom. Världen kommer studsa tillbaka som motpol till de här extrema "alla ska känna sig helt normala"-takterna som pågår just nu. När jag växte upp va ingen normal och alla va okej med det, tror det kommer bli så snart igen.

Både hoppas och tror som du. Jag försöker föregå med gott exempel och uppmuntrar dessa tradiga, svaga low-lifes att kränka och göra sig roliga på min bekostnad för att visa hur ofarligt det är att skratta lite åt sig själv. Vi är alla patetiska, varenda en av oss.

Ärlighet och humor får aldrig dö, aldrig!

Fattar inte varför man hellre vill ha en person som står och tar upp halva skärmen än att läsa subtitles.

Skrivet av Cooling23:

Finns det något FromSoftware spel med snygg grafik?

Bloodborne vill jag ändå minnas var snyggt. Men utöver det? Nej.