Inlägg av tuxsmasher

Inlägg som tuxsmasher har skrivit i forumet

Jag köpte egentligen switchen för min 5 åriga son, för barnspelen några år sedan, och kan verkligen inte se att någon av oss är intresserade av en till switch de närmaste 10 åren. Han är redan inställd på PS.

Det finns många bättre handburna alternativ annars om man vill med mycket mer speltillgänglighet, och till bättre prestanda/grafik.

Ja, diehard fans kommer att köpa bara för att eller för nintendospel, men jag skulle tro att många köpare som jag kommer att skippa det i dagens marknad.

Xboxare ska ju också få ta del av buggfesten som spelet är just nu.

Skrivet av noreason:

Haha denna artikel måste ju vara rage bait

Det första jag tänkte... siten måste ju ha sina klicks.
"om du köper en produkt kan du inte förvänta dig att du kan använda den om 9 år". 😐

Uh så de tycker att de sitter i en så bra sits att de kan öka så mycket och konkurrera med andra. Det får framtiden visa. Lycka till EA.

Instämmer att det har varit stabilare senaste veckorna. Inte en enda krasch. Men jag har haft ovanligt lite kraschar ändå, typ 3 gånger i en månad. Jag misstänker att det har med att jag kör linux, nånting med deras äckliga Anti-Cheat system och wine.

Om man går och testar en ny bil, och känner att det går trögt, motorn låter, och är hackigt när man gasar på pedalen, och dessutom är det inget nytt på teknikfronten.
Ger man bilen då 4 av 5? Skulle recessenten köpa det då?
Dessa recensioner får man ta med nypa av salt varje gång, det är nästan komiskt.

Nu när proton funkar så bra med de spel jag vill köra (ser på dig Arrowhead, nProtect really?) Kommer jag spela på linux, så länge det fungerar.

Så folk har köpt en konsol för 7-8k , och ska ändå spela i 30 fps? Känns så 2000 tal, och nästan lurendrejeri. Tack å lov kör man på PC.

Skrivet av robbis:

Fattar inte varför folk köper denna mjölkmaskin gång på gång.

Det kan antingen vara kultbeteende, eller så har folk mycket pengar som de lägger på vad de vill och bryr sig inte.

Haha.jpg

Jag var nog tokig i Sega Megadrive och Mortal kombat 3 vid den tiden

Då är valet lätt mot black flag remaster ( om de inte lyckas fukka upp den också)

Sista videon såg ju mer action-aktig ut. Det kommer då likna RE4 mycket. Då är storyn och atmosfären kvar som ska särskilja. För nån som har aldrig lirat SH-spel, är det argument nog för att testa?

Om de gör om BF 2142 eller något liknande så kan det vara intressant för min del. Synd att man inte kan köra BF 2142 MP längre.

AAA spel 600kr. Indiespel 350 kr.

Bara något år sedan var det brist på folk. Nu är det stenhård konkurrens där ute efter alla uppsägningar, speciellt konsulter som fick gå först, så jag tror inte det blir "lätt" att hitta de få jobben.

God jul och gott nytt spelår!

Gött! Äntligen.

Armored Core 6

Känns som att spelsidor vill gärna fortfarande snacka om detta lik för någon anledning. Är det ekonomiska incitament eller ren nyhetstorka?
För att tillägga, fiaskot är inte ens underhållande längre.