Inlägg av Karenkey

Inlägg som Karenkey har skrivit i forumet

1
Skrivet av heady89:

Vad är det folk gnäller på ? Jag har hållit mig borta från videos och annat för att jag kör igenom det nu. Sjukt detaljrika miljöer och atmosfär får man säga. Prestandaproblemen ska väl ha patchats bort rätt friskt på PC, eller ? (kör ps5)

Det jag stört mig på har inte varit några buggar eller liknande utan vad jag tycker är lite misslyckad design. Närstridssystemet funkar inget vidare om du inte kör 1on1, så fort fler fiender introduceras blir det extremt rökigt, inte minst iom att en animation spelar varje gång du dodgar och innan du hunnit ur den kommer nästa attack. Det ska vara tunga kontroller men det är alldeles för otympligt för att kunna skapa någon form av chans till dans.

En annan sak är hur jävla många gånger gubben måste passera trånga passager, ja menar kom igen 10ggr eller något är fine men jag tror fan jag är uppe i 50+ med samma animation. Klassiskt används ju sånt här för att ladda in saker men det kunde sköts betydligt snyggare och smidigare.

Utöver det så tyckte jag skrivningen av storyn inledningsvis var lite tramsig, hade nog förväntat mig lite mer seriös ton.

Annars njuter jag av spelet. Dead Space är ett givet köp också!

Folk gnäller på det du gnäller på. Sen så tycker väl heller inte folk att man ska behöva vänta 1 vecka innan spelet man köpt för 800 kr ska vara i ett spelbart skick.

Snälla släpp inte detta halvfärdigt med shader compilation-stutter som får en att vilja strypa grannfrun. Please Please Please jag klarar inte mer!

Skrivet av Fiddi:

Artikeln på PC Gamer tydde på att det kommer finnas skjutvapen denna gång.

Vad ociviliserat

Första är riktigt mysigt. Kommer blir bra detta. Respawn vet vad de sysslar med.

Jag vill se gameplay av Fable och The Witcher 4. Annars kan man lägga ner.

Woke-fest 2.0. Ser sämre ut än Rings of power tyvärr.

Skrivet av Therant:

Vad är bra, böckerna eller filmerna? Vilket är bäst?

Hur långt är ett snöre?

Skrivet av Therant:

Varför ska jag se denna? jag vet ju redan historien, vet hur den tar sig, vet hur den slutar. Men kul för de som inte spelat spelen iaf.

Varför ska jag ens gå upp på morgonen? Jag har ju sett min fru och mina barn varje dag och vet hur vardagen artar sig.

Stridssystemet är helt wackoo.

Kan bli bra, kan bli dåligt.

1