Inlägg av Joakim Bennet

Inlägg som Joakim Bennet har skrivit i forumet

Skrivet av Jh:

Tack för den här tiden ❤ det har blivit många trevliga minnen genom åren. Lycka till 😊

(Kanske en medlemsrecension av CP 2077 nu då? 😉)

Jadu. När det är klart vilka eller vilken storyexapnsion som ska släppas så kan jag börja förbereda mig. Vill i stort sett att de säger att "nu har vi patchat så mycklet vi kan" innan jag drar igång på allvar.

"Rämminissar" nu med den här videon!

Många varningsflaggor i den korta trailern!

Fan det här låter ju lovande ändå. Har haft så dåliga vibbar efter de trailers jag har sett. Men litar på er!

Hörrni!
FZ har genomgått många förändringar genom åren. Det här kommer såklart också att bli bra. Det är ingen nedskärning vi pratar om här, utan bara jag som slutar och kommer att ersättas av en ny, frisk fläkt (kanske någon som inte börjat mögla!) Och Tompa, Daniel och alla fina frilansare rullar på med oförminskad styrka. Kom ihåg att ge dem pepp nu också.

Och tack igen för all fina ord.

Skrivet av Snake Plissken:

Tycker du borde gå och testa det och köra "endast 1 turn"

Haha! Men jag känner ju mig själv, inget annat kommer bli gjort då.

Väntar nog på det skarpa släppet, men då blir det Ogres eller döda pirater.

Skrivet av ZakAntreaz:

Återigen tack för allt!
Vågar man hoppas på Fräcka Fragzone Fredag det stora avskedet?

Det är Gamescom-vecka och halva staben är på resande fot, så nej. Vet att det blir lite trubbigt utan ett ordentligt live-avsked, men så ligger landet nu. Vi ska se om det kan bli något gästspel framöver. Om inte annat hoppas jag kunna delta på Moderskeppet i oktober. Ni har väl bokat era biljetter?

Skrivet av Decado:

Men blir det någon uppesittarkväll under Gamescom med den ständige Geoff Keighley ?

Inte någon regelrätt uppesittarkväll, men vi återsänder och snackar i forumet!

Nu har jag haft en hel helg på mig att smälta all respons i den här tråden. Herregud! Är ni bara hälften så snälla mot min efterträdare kommer han eller hon att vandra runt på rosenblad de första veckorna.

Jag skulle vilja svara personligen på alla inlägg, men det blir för överväldigande. Både känslomässigt och logistiskt. Ingen nämnd, ingen glömd, kan vi inte säga så? Och istället, det här är mitt stora, rungande tack till alla i gemenskapen som är FZ!

Nu gör jag min sista vecka, så hörs vi sen när jag har landat i allt det nya. Fan vad ni är fina. Tack igen.

Givet att jag testar detta, hade gått mig förbi! tack för recensionen.

Jocke Bennet säger ajöss, och tackar för den fina fisken!

Hej gänget!

Den 26 augusti gör jag min allra sista dag som anställd på FZ. Det är redan på fredag nästa vecka!

Jag kommer istället följa en dröm och bli student på heltid under tre år. Det som gäller från och med i höst är biblioteks- och informationsvetenskap. Det stod mellan det och arkeologi. Jag vet inte vilken av utbildningarna som är mossigast, men jag tror att jag har valt helt rätt. När jag inte kom in på just arkeologiprogrammet 1995 lade jag allt sånt på hyllan, och sedan 1998 har det varit spel och journalistik på heltid. 24 år! Ett kvarts sekel! Dags för förändring alltså.

Ni är ju mina snuttisar allihop och jag kommer att sakna er djupt och innerligt. Vi har ju så många gemensamma minnen, en sorts delad verklighet. Allt från de många diskussionerna och gemensamma spelhyllningarna till småbråken och det vänskapliga bjäbbandet. Alla omskakande världshändelser och minst lika omskakande spelutannonseringar som vi har stött och blött. Live-sändningarna och trådarna om allt från AAA-lir till höp- och möperier. De kompletta galenskaperna som vi tillsammans födde och fick gemensam vårdnad om. Herregud. Mycket av det kommer att få stå åt sidan nu.

Men vänta, det finns mer!
Jag kommer förhoppningsvis att frilansa för FZ i någon omfattning framöver. Ni blir således förhoppningsvis inte av med mig helt och hållet. Men till en början kommer jag såklart att fokusera på det nya, även om jag givetvis finns kvar här i forumet för att tjata med er ett tag till.

FZ söker såklart en ersättare för mig nu. Maila Daniel på daniel.sjoholm(snabela)fz.se om du är intresserad, eller känner någon som skulle passa. En annons kommer sajten inom kort!

Det har blivit många ord genom åren men ibland tar de slut. Då tänker jag att det är passande att lämna er med en scen från ett av de spel som kanske har haft störst inverkan på mig (och jag vet, många av er också) under alla år. Och hey, det kan inte vara en spoiler att visa slutet på ett spel som har hängt med exakt lika länge som jag har skrivit om den här kulturen som vi delar och älskar.

Önskar er allt gott! Kram,

Jocke

Skit, tänkte att det skulle bli en fullpoängare här.

Skrivet av Snake Plissken:

Men är @Joakim Bennet redo för Immortal empires nästa vecka?

Står i ständig, ståndaktig givakt!

Mycket trevligt! Boy!

Tack för besöket, grabbar!

Skrivet av Chicobello:

Köpte spelet på Steam precis innan semestern för att kunna ha något skoj att lira när vädret är lite halvkasst. Ni som har spelat, har jag något att se fram emot?

Min recension.

Håller fortfarande Top Spin som det bästa, men har i ärlighetens namn inte testat många efter det. Oklart om det går att då tag på till pc - jag körde det på original-Xbox. Men kanske inte håller grafiskt. Uppföljarna vet jag inte mycket om.

Kan verkligen rekommendera Norco. Perfekt sommarkvällsmys.

Skrivet av JonseredRocks:

Svalkar mitt blekfeta lekamen i ån där jag bor. Har en AC som jag kör som fläkt med.

Mitt blekfeta lekamen kan vara något av de finaste uttrycken vi har här i Sverige