Inlägg av anon4238

Inlägg som anon4238 har skrivit i forumet

Det betyder att det är ganska precis ett år kvar då!

Ja man får ju lite lätta rysningar.

Detta får gärna komma till PS3, men jag antar att det inte gör det.

Oj, paketet väger nu 100MB, spännande.

Konami släpper spel på Saw-filmerna

Ah sitta i ett rum och såga ben, intressant att se hur de ska lösa spelbarheten.

Det är faktiskt helt över mitt förstånd att denna fantastiska lilla maskin kan prestera så här mycket.

Jag är så glad att jag sålde mitt Wii.

Det rätta är att starta en site som heter "whytombraidersucks.com" och ha en namnlista där folk får skriva under, sedan uppmärksamma företaget om det.

Lycka till!

Lite som att spela bordshockey på datorn, aint that weird.

Kom ihåg att vår stackars hjärna fungerar så att något som var bra en gång i tiden glorifierar man gärna. Lira Fallout 1 eller 2 idag med dagens mått mätt så ges du en smakfull story och utrymme för vidarefantisering utav den, men det ser ju för bedrövligt ut.

Det stora problemet med dagens 3d-spel är att de oftast behöver begränsas på ett sånt vis så att spelaren märker av det. Vi har mycket lättare att relatera till en 3d-värld och urskilja vad som inte stämmer överrens med verkligheten - än till ett isometriskt vysystem.

Det låter som att det på snudd är ett indieutvecklat spel? Kanske är roligt men det verkar inte finnas mycket lockande moment mer än sånt man redan har i spel som finns ute. Ser ut att vara en blandning av Quake och Prince of Persia. Kanske funkar online då?

Vad är det för låt?

Vad är fula ord egentligen? De blir väl fula beroende på sitt sammanhang? Man kan ju fortfarande kränka någon utan att använda några fula ord.

Jag röstar på kränkningsfilter hos användarsidan, elstöt eller liknande.

Det är en trevlig lösning som är beprövad, det fungerar så länge annonserna har att göra med sitens innehåll - exempelvis kampanj för nya spelevent, spel eller datordelar. Det är bara köra på, jag hade gjort samma typ av lösning, dock gärna med en funktion som kollar IP istället för cookies - så folk som rensar cachen ofta under dagen kan surfa i frid.

Detta kombinerat med en puffra i handen skulle ju vara drömmen.
Ah, såg andra filmen. Härligt, det är rena drömmen.

Det är för att det är en förhandstitt.

Om man sitter på rysk version, vad är det som gäller då?

Bara ett tips, denna patch har funnits ute några dagar redan, så det är nästan lättare att surfa in på http://xfiles.gsc-game.com/st/patches/ någon gång ibland.

Den där gubben skulle man ha i sin lägenhet strutta runt bakom hörn på festen.
Eller förresten han skulle bara bygga om parketten.