Inlägg av Improved

Inlägg som Improved har skrivit i forumet

Super polished limitless 2D?

Zelda A Link to the past sparkar iväg detta skämt till spel tusen gånger om.

Polished.... HA!

Alltid lika roligt med reviews där rubriken lyder "Grym TV!"... för att sedan läsa nackdelarna...

Skrivet av Lexxez79:

själv har men en UE55D8005, å en UE46D7005 i sovrumet.. och ett nice Bose system V35 ... Rulessssssssss

Tror jag behåller min Pioneer KURO KRP500A tills vidare, endast kommande OLED kan knäcka min baby!

Vi har också lagt in några vapen filter på Metro. Vi har exkluderat RPG/SMAW/CLAYMORE/M320/USAS-12/MAW samt Mortars. Metro är en av de få kartor där dessa vapen/gadgets verkligen förstör gameplayen. Samt ett simpelt teamkill plugin där 5 teamkills = kick. Allt för att hålla spelare som förstör för andra, borta från våran server.

Tack för intresset.

Glömde lägga till att vi har nu ändrat tickets till 200% samt fordon spawn tiden till 10 sekunder

Enjoy!

Skrivet av mosoloa1:

Coolt. Synd att ingen spelar på den just nu, måste få den full!!

Vi i [RBY] loggar in runt 20:00, innan dess är det nästan omöjligt på vardagar :S

Glömde tillägga att vi kör med 200% tickets till att börja med. Detta kan kommas att ändras om vi tycker att det blir för långa rundor.

Ny BF3 server: e-s.se | Stockholms Blodbad | GGC | Fast Vehicle Spawn

Tjena FZ

Vill bara meddela att en ny svensk BF3 server har sett dagen. Servern hostas i dagsläget utav Excellent Servers och körs med Hardcore inställningar. Servern drivs utav [RBY] platoonen och körs med noll tolerans mot fuskare av alla dess slag.

Servern är också inlagd och streamar bans från http://www.ggc-stream.com

Server: e-s.se | Stockholms Blodbad | GGC | Fast Vehicle Spawn
Länk: http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/ad9a8aa1-58...

Välkomna in!

Skrivet av Killamor:

För er som har problem att slå på vertical-syncen och har nVidia så hjälpte detta mig, man måste göra en profil till Rage.exe i nVidias kontrollpanel för att kunna ändra v-sync den är nämligen ställd till "always off" för Rage, vet inte om det gäller alla drivrutiner men senaste betan har detta problem iallafall vilket gör att när man slår på v-sync i Rage så slås den direkt av igen.
Efter att jag la upp en profil och ändrade "Wait for vertical sync" till "application controlled" så funkar det så bra så och äntligen slipper man den ##¤%&#" screentearingen som höll på innan
Hoppas det hjälper någon.

Använder BF3 Beta nvidia drivisarna, Rage fanns redan i profil listan, ändrat V-sync till "Use the 3D application setting", men kan ändå inte köra med den på ingame. Den byter till off ändå.

En annan sak, är spelet låst till enbart 60fps? Vill köra verkligen köra 85fps/hz, hur kan man fixa det? Har läst lite på steam forumet, lagt in hz inställningen i configen, men icke.

Tack på förhand

Skrivet av basheman:
Skrivet av korvbollar:
Skrivet av Saftnisse:
Skrivet av korvbollar:

Det finns ingen front där båda lagen möts och måste pressa varandra till att retrera. Det är folk överallt, hela tiden! Quake med "realistiska" soldater och vapen. Otroligt grisigt och frustrerande, speciellt när det är snipers överallt.

I ''Battlefield Bad company2'' spelar man visst vid fronten och möts.. Dom banorna kallar RUSH! ett lag anfaller dom andra försöker hålla platsen eller retrera.. sen byter man sida och det blir ändrade roller..

Låter som du bara snackar om ''Conquest=Capture the flag'' där är det folk överallt

''Det är folk överallt'' Spela på en low pupulation server om du hatar att möta motspelare.. Det är ganska verkligt att det är stora trupper i krig. det är inte bara typ 30 spelare som försvarar en stad eller stort ställe i verkliga livet

''Snipers överallt'' Ja snipers är nog jävligt jobbiga i verkliga livet med.. eller vill du möta en sån i ett krig med siktet på dig? lär dig styra din gubbe och spring inte på öppna fält som infanteri.. ganska logiskt! Man kan ta ut en sniper med vilket vapen som helst om du kan ''sikta'' och har lite tur

Det har du rätt i. Rush är mycket roligare än Conquest men det kan fortfarande bli bättre.

Mycket motståndare är bra! Men inte när spelplanen ser ut som ett blårött shackbräde...

Med ''Snipers överallt'' menar jag inte att det inte ska finnas snipers. Vad jag menar är att vara sniper i BF är för lätt pga brist på någon slags realism. Om det skulle vara någorlunda realistiskt så skulle inte kikarsiktet vara fastlklistrat i mitten av skärmen, speciellt inte när du förflyttar geväret. Snipers i BF hade varit acceptabelt om det hade varit "lag" och skak på siktet när du tittar runt samt måste kunna bedömma avstånd för att lyckas träffa. Dvs det skulle väga mer åt att vara väl förberedd än att twich-skjuta som i quake eller counter-strike vilket hade varit mycket mer intressant. Tycker jag.

Jag antar att jag generellt sätt värdesätter känsla och upplevelse i spel framför frag-stats.

Jag håller med om att snipern skulle kunna förbättras i bc2, och det är precis vad den blivit i bf3. Jag har alphan så jag vet :P. Vet inte riktigt vad du menar med skak, men man håller inte snipern helt stilla som i bc2 nu. den rör sig, men att man inte behöver bedöma avstånd i bc2 är bullshit... jag har spelat bc2 väldigt länge, och när man skjuter från ett långt avstånd kan man inte bara sikta på spelaren... då faller kulan rakt ner i marken en bit framför spelaren. Så jag vet inte vad du har fått ifrån att det inte finns nån gravitation på kulorna...

Exakt, tror vissa vill bara klanka ner på spelet bara för att. Vissa klagar för att det inte kommer att släppas på Steam, vissa klagar utan att ens ha testat själva och visst finns det gravitation på snipern. Själv kommer man att spendera timmar per dag på detta spel, som gammal Battlefield tävlare så välkomnar jag BF3 med öppna armar, av detta lilla jag sett/testat, så bådar det bara gott för min del.

Fattar inte ovanstånde kommentar, casual? Tssss...

Detta kan jag säga som gammal BF1942/BF2 competitor efter testat lite inatt. Dock så kommer jag inte att skriva om diverse buggar då vi alla vet att det är inte en färdig produkt.

- Hit reg/detection är den bästa hittils genom samtliga Battlefield spel. Detta var min största rädsla. Avinstallerade BC2 pga av detta samt diverse andra fel.

- Var också rädd att det skulle kännas som BC2, gissa om jag hade fel. Detta känns nytt samt mer action laddat.

- Ljudet är bättre än samtliga av sina förgångare. Mer "punch" i vapen ljuden. Som vissa redan har skrivit så ändras ljudet beroende vart man befinner sig, ute, inne, i en trång korridor, etc. Suveränt enligt mig. Ljudet när man blir träffad låter ok samt annorlunda än andra kända fps spel, mer utav ett sting ljud samt kända "kött" ljud när man blir träffad på kroppen. Headshots låter gudomligt enligt mig, klassisk "ding!" fast mer refinerad/sting ljud där också.

- Animationerna lyfter upp spelet en aning. Första gången vi tog över de två första bombplatserna och sprang in genom tunnelbanan, att se teammates springa framför en som att Godzilla själv jagar en, det kändes mäktigt. Fyfan vilken fart det är i benen

- Vapen modelerna samt animationerna, inzooming, allt känns och ser rätt ut. Vapnen känns manliga, inte som BC2 där de känns som mini samt plast versioner. Gillar starkt de olika skjutlägen, 3-2-1 skott switch metoden rockar fett. Fungerar ypperligt att spela som assault klassen och skjuta från långt håll med 1 skott läget.

- Granater, inget att klaga på, ljudet låter bra, låter annorlunda beroende på distans samt vart man befinner sig, som vapnen.

- Kartan/mini-mappen har jag inget att klaga på, känns nytt samt fresh.

Det ända jag inte testade in-combat var APC fordonet, dock testade jag den på en tom server. Inget att klaga på här heller, låter bra, laddnings ljudet är refinerad, den styr som den ska, siktet samt "1st person viewn" är inte klydat och man kan lätt se allt runt omkring sig.

Sist, origin programmet känns inte ens av i bakgrunden, jag sitter på en i7 2600K, GTX580 samt 8gb ram. Spelet flyter på 85fps utan att gå ner i strid alls.

Blir att förhandsboka nu för min del, kan säga att jag blivit frälst, detta kommer vara 2011's mest spelade/prisade spelet, believe me. Längtar som fan på like klanlir, 8 vs 8, 12 vs 12 anyone? Eller varför inte 32vs32 public på gigantiska öppna banor alá BF1942?

Skrivet av Friberg:
Skrivet av Improved:
Skrivet av Luciphear:

Fick Alpha invite idag, och för att vara en alpha är jag imponerad! Lite glitchar i ljudet och grafiken men för övrigt, väldigt häftigt spel. Känns inte alls som Bad Company 2 enligt mig. Det "segar" inte efter sådär konstigt. Det känns väldigt PC, vilket är en lättnad.

Fick också en alpha invite idag, tror jag iaf. Fick ett email från:

Battlefield 3 (EA-Sverige@em.ea.com)

http://em.ea.com/X/INVITE-KOD-RADERAD/bf3alpha3 (Jag som raderat koden btw)

Stämmer ovanstående eller har jag fått scam mail?

Notera att mailet hamnade i Inkorgen och inte Skräppost mappen.

Det stämmer, bara att tuta och köra!

Tackar! Wohoooooooo! Nu ska det liras!

Fan känner mig som ett barn vid Jul afton! Fatta! BF3!

Skrivet av Luciphear:

Fick Alpha invite idag, och för att vara en alpha är jag imponerad! Lite glitchar i ljudet och grafiken men för övrigt, väldigt häftigt spel. Känns inte alls som Bad Company 2 enligt mig. Det "segar" inte efter sådär konstigt. Det känns väldigt PC, vilket är en lättnad.

Fick också en alpha invite idag, tror jag iaf. Fick ett email från:

Battlefield 3 (EA-Sverige@em.ea.com)

http://em.ea.com/X/INVITE-KOD-RADERAD/bf3alpha3 (Jag som raderat koden btw)

Stämmer ovanstående eller har jag fått scam mail?

Notera att mailet hamnade i Inkorgen och inte Skräppost mappen.

Skrivet av anon_98854:

Har bara tittat på en video (nr 4 uppifrån) men jag kan inte påstå att jag tycker det är någon kopia av BC2 direkt. Visst, en del saker känner man igen men det ser ut som att de omarbetat en hel del saker också.
Jag är helt övertygad om att BF3 kommer bli ett episkt lir som dessutom kommer ge MW3 ordentligt på tafsen i allt utom de första månadernas försäljningssiffror.

Hoppas du har rätt, personligen så har jag längtat som fan på en riktig uppföljare till BF2, hoppas att det verkligen inte känns som BC2, men det ser ut som det, hoppas inte, kan bara hålla tummarna. Uppgraderade med en ny burk just pga kommande BF3.

Skrivet av MarkusWolf:

Varför blir jag inte sugen på BF 3?

Kan det vara för att soundet samt UI:n liknar (kanske rent utav samma) BF:BC2 för mycket? Det gör att jag personligen tappar suget enormt, vill fan inte ha ett till BC spel. Det ända som håller mitt hopp uppe är att i BF3 lovas det mycket större kartor samt mer/olika fordon/flygplan, osv, som gör att det inte kommer att kännas likadant. Vet ifan, jag kanske snackar i "nattmössan", inte sovit än.

Kan vara det.

Skrivet av EmBra:

Köper bara på steam då det är rea, så detta gör inget för min del, så länge jag kan köra direkt från skivan och inte behöver nåt annat steamliknande program.

Word!

Kalla mig oldschool men program som Steam som höjer priset med 50% (Black Ops) samt inte fungerar som det ska när man mest vill, kan dra åt skogen!

Själv vill man stoltera med fysiska kopian på spel hyllan, säg att Steam kontot blir hackat (som vi vet händer titt som tätt) och man har oturen att inte ha bevis på att man äger kontot, good fucking luck att få tillbaks det!

Ge mig en fysisk kopia nu!

Ni som inte fattar vad de skriver, läs igen.

"Vi gick ifrån det en aning med Modern Warfare 2 och förlitade oss mycket på luftsupport, killstreaks, perks och såna saker."

Dvs, mindre av allt från MW2 och mer åt COD4, dvs mer man mot man strider och inte "han med mest perks vinner". Det var det som i min mening sög med MW2, så jävla många campers som låg och tryckte i deras lilla hideout och pumpade ut airstrikers, helis, flygplan, osv, osv. Det om nått var noobvänligt.

Vad de vill återskapa är ett steg på rätt väg, mindre skit saker som tar bort skills och mer gameplay alá Counter strike där man mot man aim är viktigast. Dock, personligen så gillar jag inte airstrike/heli alls i COD4, men man kan inte få allt, hoppas BF3 leverar och (om det nu implementeras) att ENDAST Generalen (1 per lag) kan kalla in airsupport, osv.

Skrivet av trasen:
Skrivet av Improved:
Skrivet av trasen:
Skrivet av Improved:
Skrivet av trasen:
Skrivet av Improved:
Skrivet av trasen:
Skrivet av Improved:
Skrivet av trasen:
Skrivet av Improved:

Till alla er som prisar Steam, vafan händer när man ibland ska lira tex, CS, TF2, CoD matcher och skitet vill inte ens starta?!

Alla dess trådar på Steam forumet där de skriver "Ta bort .blob samt vissa.dll filer", "Öppna den och den porten". Kom inte hit o säg att miljoner pc spelare inte kan hantera skit programmet. Steam lever sitt egna lilla liv, det funkar när den vill. Funkar det ofta?, japp, men ofta så vill det sig inte heller! Hur många guides man än följer, hur många portar man än öppnar, man kör t.o.m utan brandväggar, installerar om skitet, formaterar om datorn i hopp om att det ska fungera vid viktiga tillfällen, men nej. Vet inte hur många gånger man suttit på vent och fått skjuta fram matcher över nätet, just pga av skit programmet! Och vad som är roligt är att oftas när det skiter sig, så skiter det sig för flera åt gången. Vad betyder det må tro? Jo, deras AUTH server strular konstant! Man betalar för bra och snabb bredband samt nya datorer i hopp om att att det ska hjälpa, icke.

När Sierra hanterade online delen och man lirade över WON så existerade inte detta fenomen. Om det nu var nere så var det pga av maintenance som varade en kort stund, och då var det nere för alla, men var uppe lika fort. Dock, så fort Valve tog över, då redan vid Steams början, var det skit. Har det blivit en aningen bättre på senare tid? Japp, men det strular ändå oehört mycket för det.

"Viktiga" spel som BF3 ska aldrig blanda sig med Valve, aldrig! Låt de behålla sina Bejewled aka telefon spel, ge mig en stand alone version utav BF3 samt inbyggd server browser, det räcker! Prata med vänner man kan göra genom ventrilo/skype eller varför inte skriva till varandra ingame med endast knapptryckning? Allt lull lull som de valde att lägga in i deras "paket", det skapades enbart för att locka fjuniga fjortisar som ser bling bling överallt. Men är det inte så det ser ut överallt nuförtiden?

NEJ TACK, bra som fan om EA väljer att släppa det som stand alone, vill inte heller veta av deras Origin btw, luktar Steam från långt håll!

Mer stand alone åt folket!

Jag har använt Steam sen samma månad dom lanserade tjänsten. Jag har haft problem med den max 3 gånger och då har det varit handhavande ifrån min sida (Free to use brandvägg eller virusprogram som jävlats).

Så har du mycket problem så bör du kolla din egen utrustning, generellt fungerar steam jävligt bra för folk

Låt mig skratta.

Typiskt utav folk att skylla på andras datorer samt påstå att man var där sedan programmets begynning, hopplöst att få fanboys att förstå. Är man del utav en spel community och dagligen får man höra klagomål att Steam är skit (och då är vi ändå hundratals medlemmar som är kunniga inom ämnet), då ligger det nånting bakom det lilla du. Men enligt dig så om det funkar för dig, så ska det magisk fungera för alla i hela världen.

Fanboys är lika smarta som det nya internet meme kallad "planking"... Go figure.

ojojoj, här blev man arg va Ja det är klart att det finns folk som har problem. Okej, du är en av dessa hundratals medlemmar som är KUNNIGA och har kollat ALLA ( och då menar jag verkligen ALLA) möjliga vägar för att få steam att fungera men inte har lyckats, följdfrågan är, har du hört av dig till dom och försökt fått hjälp? Har du testat steam direkt efter en ny formatering?

För att vara en civvare så är du förvånadsvärt dum.

Och nej jag är ingen fanboy, jag har bara aldrig haft några problem med steam, förutom just då jag själv orsakat det, så jag har verkligen ingenting att klaga på

Ingen gillar ett angry rus kid, l2p.

edit : Woops, läste inte hela ditt inlägg tidigare. Sorry bout that, men har du så mycket problem så bör du verkligen höra av dig till dom, bör ju vara värt komp.

Igen med påståenden att man inte kan hantera sin dator, du låter som Comhem idioten bakom telefonen som säger "Har du kopplat in och kopplat ut modemet?"... Seriöst, är det allt du kan komma med? Undrar vem som är papp skallen här, "Har du hört av dig till dom och försökt fått hjälp?" "Har du testat steam direkt efter en ny formatering?"...

Igen låt mig skratta. Men behåll du ditt lilla Steam, håll dig där borta medans vi andra lirar på andra sidan, kommer bli kanon, gött som fan.

Jaja, lugn bara lugn grabben

Nice comeback farbror Svensson. Och ta dina smilies och kör upp dem nånstans, ditt hela "You mad bro" argument håller inte för fem öre. Jag skriver utan filter, det må se ut som att man är lack, dock hellre betraktas som sur än att spela Allan och vara en liten ögontjänare. Räck ut tungan åt det.

ehm.. bete dig nu pojk, du tar dig själv lite väl seriöst.

Pojk? Nice, den var ny. Vad säg om att kolla dig själv i spegeln?

Tar mig själv seriös? Klart som fan att man är en seriös människa, kvittar vart man än befinner sig, vare sig det är ett forum eller irl, pallar du inte trycket så gtfo of the kitchen.

Inväntar liknande kommentar som "Akta så jag inte rapporterar dig" eller andra kommentarer som du och dess like endast kan svara med när ni har absolut inget att komma med. Fattar inte ens varför man slösar tid med folk som dig.

sigh, så mycket ilska. Jag lämnar den här konversationen då du inte klarar av att hålla det civiliserat.
Anledningen till att jag inte lashar ut som du är för att jag inte önskar att höja mig på något sätt och undviker konfrontationer på forum då jag inte ser någon vinst i det hela.

Du har uppenbarligen haft en dålig dag och behöver en kram, så jag skickar en God natt nu!

Jaja, rid du på din höga häst, vafan quotar du en för om du inte vill diskutera för? Som sagt pallar man inte trycket så ----->

Slänga kramar osv, typiskt Svensson... Ingen backbone alls

Night, night papi chulo.

Skrivet av trasen:
Skrivet av Improved:
Skrivet av trasen:
Skrivet av Improved:
Skrivet av trasen:
Skrivet av Improved:
Skrivet av trasen:
Skrivet av Improved:

Till alla er som prisar Steam, vafan händer när man ibland ska lira tex, CS, TF2, CoD matcher och skitet vill inte ens starta?!

Alla dess trådar på Steam forumet där de skriver "Ta bort .blob samt vissa.dll filer", "Öppna den och den porten". Kom inte hit o säg att miljoner pc spelare inte kan hantera skit programmet. Steam lever sitt egna lilla liv, det funkar när den vill. Funkar det ofta?, japp, men ofta så vill det sig inte heller! Hur många guides man än följer, hur många portar man än öppnar, man kör t.o.m utan brandväggar, installerar om skitet, formaterar om datorn i hopp om att det ska fungera vid viktiga tillfällen, men nej. Vet inte hur många gånger man suttit på vent och fått skjuta fram matcher över nätet, just pga av skit programmet! Och vad som är roligt är att oftas när det skiter sig, så skiter det sig för flera åt gången. Vad betyder det må tro? Jo, deras AUTH server strular konstant! Man betalar för bra och snabb bredband samt nya datorer i hopp om att att det ska hjälpa, icke.

När Sierra hanterade online delen och man lirade över WON så existerade inte detta fenomen. Om det nu var nere så var det pga av maintenance som varade en kort stund, och då var det nere för alla, men var uppe lika fort. Dock, så fort Valve tog över, då redan vid Steams början, var det skit. Har det blivit en aningen bättre på senare tid? Japp, men det strular ändå oehört mycket för det.

"Viktiga" spel som BF3 ska aldrig blanda sig med Valve, aldrig! Låt de behålla sina Bejewled aka telefon spel, ge mig en stand alone version utav BF3 samt inbyggd server browser, det räcker! Prata med vänner man kan göra genom ventrilo/skype eller varför inte skriva till varandra ingame med endast knapptryckning? Allt lull lull som de valde att lägga in i deras "paket", det skapades enbart för att locka fjuniga fjortisar som ser bling bling överallt. Men är det inte så det ser ut överallt nuförtiden?

NEJ TACK, bra som fan om EA väljer att släppa det som stand alone, vill inte heller veta av deras Origin btw, luktar Steam från långt håll!

Mer stand alone åt folket!

Jag har använt Steam sen samma månad dom lanserade tjänsten. Jag har haft problem med den max 3 gånger och då har det varit handhavande ifrån min sida (Free to use brandvägg eller virusprogram som jävlats).

Så har du mycket problem så bör du kolla din egen utrustning, generellt fungerar steam jävligt bra för folk

Låt mig skratta.

Typiskt utav folk att skylla på andras datorer samt påstå att man var där sedan programmets begynning, hopplöst att få fanboys att förstå. Är man del utav en spel community och dagligen får man höra klagomål att Steam är skit (och då är vi ändå hundratals medlemmar som är kunniga inom ämnet), då ligger det nånting bakom det lilla du. Men enligt dig så om det funkar för dig, så ska det magisk fungera för alla i hela världen.

Fanboys är lika smarta som det nya internet meme kallad "planking"... Go figure.

ojojoj, här blev man arg va Ja det är klart att det finns folk som har problem. Okej, du är en av dessa hundratals medlemmar som är KUNNIGA och har kollat ALLA ( och då menar jag verkligen ALLA) möjliga vägar för att få steam att fungera men inte har lyckats, följdfrågan är, har du hört av dig till dom och försökt fått hjälp? Har du testat steam direkt efter en ny formatering?

För att vara en civvare så är du förvånadsvärt dum.

Och nej jag är ingen fanboy, jag har bara aldrig haft några problem med steam, förutom just då jag själv orsakat det, så jag har verkligen ingenting att klaga på

Ingen gillar ett angry rus kid, l2p.

edit : Woops, läste inte hela ditt inlägg tidigare. Sorry bout that, men har du så mycket problem så bör du verkligen höra av dig till dom, bör ju vara värt komp.

Igen med påståenden att man inte kan hantera sin dator, du låter som Comhem idioten bakom telefonen som säger "Har du kopplat in och kopplat ut modemet?"... Seriöst, är det allt du kan komma med? Undrar vem som är papp skallen här, "Har du hört av dig till dom och försökt fått hjälp?" "Har du testat steam direkt efter en ny formatering?"...

Igen låt mig skratta. Men behåll du ditt lilla Steam, håll dig där borta medans vi andra lirar på andra sidan, kommer bli kanon, gött som fan.

Jaja, lugn bara lugn grabben

Nice comeback farbror Svensson. Och ta dina smilies och kör upp dem nånstans, ditt hela "You mad bro" argument håller inte för fem öre. Jag skriver utan filter, det må se ut som att man är lack, dock hellre betraktas som sur än att spela Allan och vara en liten ögontjänare. Räck ut tungan åt det.

ehm.. bete dig nu pojk, du tar dig själv lite väl seriöst.

Pojk? Nice, den var ny. Vad säg om att kolla dig själv i spegeln?

Tar mig själv seriös? Klart som fan att man är en seriös människa, kvittar vart man än befinner sig, vare sig det är ett forum eller irl, pallar du inte trycket så gtfo of the kitchen.

Inväntar liknande kommentar som "Akta så jag inte rapporterar dig" eller andra kommentarer som du och dess like endast kan svara med när ni har absolut inget att komma med. Fattar inte ens varför man slösar tid med folk som dig.

Skrivet av trasen:
Skrivet av Improved:
Skrivet av trasen:
Skrivet av Improved:
Skrivet av trasen:
Skrivet av Improved:

Till alla er som prisar Steam, vafan händer när man ibland ska lira tex, CS, TF2, CoD matcher och skitet vill inte ens starta?!

Alla dess trådar på Steam forumet där de skriver "Ta bort .blob samt vissa.dll filer", "Öppna den och den porten". Kom inte hit o säg att miljoner pc spelare inte kan hantera skit programmet. Steam lever sitt egna lilla liv, det funkar när den vill. Funkar det ofta?, japp, men ofta så vill det sig inte heller! Hur många guides man än följer, hur många portar man än öppnar, man kör t.o.m utan brandväggar, installerar om skitet, formaterar om datorn i hopp om att det ska fungera vid viktiga tillfällen, men nej. Vet inte hur många gånger man suttit på vent och fått skjuta fram matcher över nätet, just pga av skit programmet! Och vad som är roligt är att oftas när det skiter sig, så skiter det sig för flera åt gången. Vad betyder det må tro? Jo, deras AUTH server strular konstant! Man betalar för bra och snabb bredband samt nya datorer i hopp om att att det ska hjälpa, icke.

När Sierra hanterade online delen och man lirade över WON så existerade inte detta fenomen. Om det nu var nere så var det pga av maintenance som varade en kort stund, och då var det nere för alla, men var uppe lika fort. Dock, så fort Valve tog över, då redan vid Steams början, var det skit. Har det blivit en aningen bättre på senare tid? Japp, men det strular ändå oehört mycket för det.

"Viktiga" spel som BF3 ska aldrig blanda sig med Valve, aldrig! Låt de behålla sina Bejewled aka telefon spel, ge mig en stand alone version utav BF3 samt inbyggd server browser, det räcker! Prata med vänner man kan göra genom ventrilo/skype eller varför inte skriva till varandra ingame med endast knapptryckning? Allt lull lull som de valde att lägga in i deras "paket", det skapades enbart för att locka fjuniga fjortisar som ser bling bling överallt. Men är det inte så det ser ut överallt nuförtiden?

NEJ TACK, bra som fan om EA väljer att släppa det som stand alone, vill inte heller veta av deras Origin btw, luktar Steam från långt håll!

Mer stand alone åt folket!

Jag har använt Steam sen samma månad dom lanserade tjänsten. Jag har haft problem med den max 3 gånger och då har det varit handhavande ifrån min sida (Free to use brandvägg eller virusprogram som jävlats).

Så har du mycket problem så bör du kolla din egen utrustning, generellt fungerar steam jävligt bra för folk

Låt mig skratta.

Typiskt utav folk att skylla på andras datorer samt påstå att man var där sedan programmets begynning, hopplöst att få fanboys att förstå. Är man del utav en spel community och dagligen får man höra klagomål att Steam är skit (och då är vi ändå hundratals medlemmar som är kunniga inom ämnet), då ligger det nånting bakom det lilla du. Men enligt dig så om det funkar för dig, så ska det magisk fungera för alla i hela världen.

Fanboys är lika smarta som det nya internet meme kallad "planking"... Go figure.

ojojoj, här blev man arg va Ja det är klart att det finns folk som har problem. Okej, du är en av dessa hundratals medlemmar som är KUNNIGA och har kollat ALLA ( och då menar jag verkligen ALLA) möjliga vägar för att få steam att fungera men inte har lyckats, följdfrågan är, har du hört av dig till dom och försökt fått hjälp? Har du testat steam direkt efter en ny formatering?

För att vara en civvare så är du förvånadsvärt dum.

Och nej jag är ingen fanboy, jag har bara aldrig haft några problem med steam, förutom just då jag själv orsakat det, så jag har verkligen ingenting att klaga på

Ingen gillar ett angry rus kid, l2p.

edit : Woops, läste inte hela ditt inlägg tidigare. Sorry bout that, men har du så mycket problem så bör du verkligen höra av dig till dom, bör ju vara värt komp.

Igen med påståenden att man inte kan hantera sin dator, du låter som Comhem idioten bakom telefonen som säger "Har du kopplat in och kopplat ut modemet?"... Seriöst, är det allt du kan komma med? Undrar vem som är papp skallen här, "Har du hört av dig till dom och försökt fått hjälp?" "Har du testat steam direkt efter en ny formatering?"...

Igen låt mig skratta. Men behåll du ditt lilla Steam, håll dig där borta medans vi andra lirar på andra sidan, kommer bli kanon, gött som fan.

Jaja, lugn bara lugn grabben

Nice comeback farbror Svensson. Och ta dina smilies och kör upp dem nånstans, ditt hela "You mad bro" argument håller inte för fem öre. Jag skriver utan filter, det må se ut som att man är lack, dock hellre betraktas som sur än att spela Allan och vara en liten ögontjänare. Räck ut tungan åt det.

Skrivet av trasen:
Skrivet av Improved:
Skrivet av trasen:
Skrivet av Improved:

Till alla er som prisar Steam, vafan händer när man ibland ska lira tex, CS, TF2, CoD matcher och skitet vill inte ens starta?!

Alla dess trådar på Steam forumet där de skriver "Ta bort .blob samt vissa.dll filer", "Öppna den och den porten". Kom inte hit o säg att miljoner pc spelare inte kan hantera skit programmet. Steam lever sitt egna lilla liv, det funkar när den vill. Funkar det ofta?, japp, men ofta så vill det sig inte heller! Hur många guides man än följer, hur många portar man än öppnar, man kör t.o.m utan brandväggar, installerar om skitet, formaterar om datorn i hopp om att det ska fungera vid viktiga tillfällen, men nej. Vet inte hur många gånger man suttit på vent och fått skjuta fram matcher över nätet, just pga av skit programmet! Och vad som är roligt är att oftas när det skiter sig, så skiter det sig för flera åt gången. Vad betyder det må tro? Jo, deras AUTH server strular konstant! Man betalar för bra och snabb bredband samt nya datorer i hopp om att att det ska hjälpa, icke.

När Sierra hanterade online delen och man lirade över WON så existerade inte detta fenomen. Om det nu var nere så var det pga av maintenance som varade en kort stund, och då var det nere för alla, men var uppe lika fort. Dock, så fort Valve tog över, då redan vid Steams början, var det skit. Har det blivit en aningen bättre på senare tid? Japp, men det strular ändå oehört mycket för det.

"Viktiga" spel som BF3 ska aldrig blanda sig med Valve, aldrig! Låt de behålla sina Bejewled aka telefon spel, ge mig en stand alone version utav BF3 samt inbyggd server browser, det räcker! Prata med vänner man kan göra genom ventrilo/skype eller varför inte skriva till varandra ingame med endast knapptryckning? Allt lull lull som de valde att lägga in i deras "paket", det skapades enbart för att locka fjuniga fjortisar som ser bling bling överallt. Men är det inte så det ser ut överallt nuförtiden?

NEJ TACK, bra som fan om EA väljer att släppa det som stand alone, vill inte heller veta av deras Origin btw, luktar Steam från långt håll!

Mer stand alone åt folket!

Jag har använt Steam sen samma månad dom lanserade tjänsten. Jag har haft problem med den max 3 gånger och då har det varit handhavande ifrån min sida (Free to use brandvägg eller virusprogram som jävlats).

Så har du mycket problem så bör du kolla din egen utrustning, generellt fungerar steam jävligt bra för folk

Låt mig skratta.

Typiskt utav folk att skylla på andras datorer samt påstå att man var där sedan programmets begynning, hopplöst att få fanboys att förstå. Är man del utav en spel community och dagligen får man höra klagomål att Steam är skit (och då är vi ändå hundratals medlemmar som är kunniga inom ämnet), då ligger det nånting bakom det lilla du. Men enligt dig så om det funkar för dig, så ska det magisk fungera för alla i hela världen.

Fanboys är lika smarta som det nya internet meme kallad "planking"... Go figure.

ojojoj, här blev man arg va Ja det är klart att det finns folk som har problem. Okej, du är en av dessa hundratals medlemmar som är KUNNIGA och har kollat ALLA ( och då menar jag verkligen ALLA) möjliga vägar för att få steam att fungera men inte har lyckats, följdfrågan är, har du hört av dig till dom och försökt fått hjälp? Har du testat steam direkt efter en ny formatering?

För att vara en civvare så är du förvånadsvärt dum.

Och nej jag är ingen fanboy, jag har bara aldrig haft några problem med steam, förutom just då jag själv orsakat det, så jag har verkligen ingenting att klaga på

Ingen gillar ett angry rus kid, l2p.

edit : Woops, läste inte hela ditt inlägg tidigare. Sorry bout that, men har du så mycket problem så bör du verkligen höra av dig till dom, bör ju vara värt komp.

Igen med påståenden att man inte kan hantera sin dator, du låter som Comhem idioten bakom telefonen som säger "Har du kopplat in och kopplat ut modemet?"... Seriöst, är det allt du kan komma med? Undrar vem som är papp skallen här, "Har du hört av dig till dom och försökt fått hjälp?" "Har du testat steam direkt efter en ny formatering?"...

Igen låt mig skratta. Men behåll du ditt lilla Steam, håll dig där borta medans vi andra lirar på andra sidan, kommer bli kanon, gött som fan.

Skrivet av raefzm88:
Skrivet av Improved:
Skrivet av trasen:
Skrivet av Improved:

Till alla er som prisar Steam, vafan händer när man ibland ska lira tex, CS, TF2, CoD matcher och skitet vill inte ens starta?!

Alla dess trådar på Steam forumet där de skriver "Ta bort .blob samt vissa.dll filer", "Öppna den och den porten". Kom inte hit o säg att miljoner pc spelare inte kan hantera skit programmet. Steam lever sitt egna lilla liv, det funkar när den vill. Funkar det ofta?, japp, men ofta så vill det sig inte heller! Hur många guides man än följer, hur många portar man än öppnar, man kör t.o.m utan brandväggar, installerar om skitet, formaterar om datorn i hopp om att det ska fungera vid viktiga tillfällen, men nej. Vet inte hur många gånger man suttit på vent och fått skjuta fram matcher över nätet, just pga av skit programmet! Och vad som är roligt är att oftas när det skiter sig, så skiter det sig för flera åt gången. Vad betyder det må tro? Jo, deras AUTH server strular konstant! Man betalar för bra och snabb bredband samt nya datorer i hopp om att att det ska hjälpa, icke.

När Sierra hanterade online delen och man lirade över WON så existerade inte detta fenomen. Om det nu var nere så var det pga av maintenance som varade en kort stund, och då var det nere för alla, men var uppe lika fort. Dock, så fort Valve tog över, då redan vid Steams början, var det skit. Har det blivit en aningen bättre på senare tid? Japp, men det strular ändå oehört mycket för det.

"Viktiga" spel som BF3 ska aldrig blanda sig med Valve, aldrig! Låt de behålla sina Bejewled aka telefon spel, ge mig en stand alone version utav BF3 samt inbyggd server browser, det räcker! Prata med vänner man kan göra genom ventrilo/skype eller varför inte skriva till varandra ingame med endast knapptryckning? Allt lull lull som de valde att lägga in i deras "paket", det skapades enbart för att locka fjuniga fjortisar som ser bling bling överallt. Men är det inte så det ser ut överallt nuförtiden?

NEJ TACK, bra som fan om EA väljer att släppa det som stand alone, vill inte heller veta av deras Origin btw, luktar Steam från långt håll!

Mer stand alone åt folket!

Jag har använt Steam sen samma månad dom lanserade tjänsten. Jag har haft problem med den max 3 gånger och då har det varit handhavande ifrån min sida (Free to use brandvägg eller virusprogram som jävlats).

Så har du mycket problem så bör du kolla din egen utrustning, generellt fungerar steam jävligt bra för folk

Låt mig skratta.

Typiskt utav folk att skylla på andras datorer samt påstå att man var där sedan programmets begynning, hopplöst att få fanboys att förstå. Är man del utav en spel community och dagligen får man höra klagomål att Steam är skit (och då är vi ändå hundratals medlemmar som är kunniga inom ämnet), då ligger det nånting bakom det lilla du. Men enligt dig så om det funkar för dig, så ska det magisk fungera för alla i hela världen.

Fanboys är lika smarta som det nya internet meme kallad "planking"... Go figure.

hahaha grabben med noll koll. WON var knappast bättre än steam i dagsläget. Och nej, Valve är inte felfria, långt ifrån. Men att påstå att WON var bättre......

A, noll koll. Var med från början och när WON las ner. WON var bättre, /connect ip var allt som behövdes. Seså tillbaks till ditt ång bastu.

Skrivet av MiLeS:

Idiotiskt, Steam är ju den perfekta platformen.

Idiotiskt är att tro att alla vill ha ett skitprogram konstant körandes i bakgrunden, när man äger fysiska spel mediet.

BURN STEAM ON A POLE!