Inlägg av Arkayen

Inlägg som Arkayen har skrivit i forumet

Har alltid föredragit xboxkontrollerna. Men alltid Playstationkonsollerna (när PC inte är ett val).

Skrivet av Tybalt:

PS4-padda?
Varför kallas det padda?

Det är en sorglig försvenskning av gamepad. Förstår inte varför folk envisas med att använda det, men det är mycket i denna värld man inte förstår.

Skrivet av lolBEEF:

Alien Swarm*

Samma tanke här. Bara hoppas det bjuder på lika mycket underhållning som Alien Swarm gav mig.

Skrivet av Ivamos:

gör du så....jag lånar nåt spel som mina kompisar spelar från deras spelbibliotek...sen spelar vi tillsammans...o plus så tjänar man en hel del pengar å det...men är man efter så är man det är faktiskt 2013 inte 1995

TJÄNAR pengar på att låna spel av andra? Jag ska ha Xbox och låna spel av alla jag kan. Nu jäklar ska jag bli rik!

Skrivet av nixdorf:

Jo, har inte spelat tidigare spel. Hur är det med realismen i dessa produktioner? Nån med koll?

World of Tanks är mer ett arcade än simulator. Detta är simpla spel för den breda massan. Vill du ha simulatorer får du nog leta vidare. Vill du bara hoppa in och ha kul (eller bli frustrerad) en liten stund kan det vara värt att prova.

Skrivet av snurrfint:

Va vaddå? Står ju uttryckligen att du tyckte att svåraste svårighetsgraden (Inferno) var för lätt. Så då antar jag ju att du bara köttade dig igenom det på mindre än 39 timmar. Vilket är analet timmar sen spelet släpptes. Det har rapporterats att spelet går att klara på 12 timmar om man skyndar sig. Så 14 låter ganska rimligt.

Hur ska jag tolka ditt inlägg? Och hur har jag räknat fel?

Vi tyckte att inferno inte var så svårt som vi hade förväntat oss, inte på långa vägar. Det var det jag sa. Jag sa aldrig att vi spelat genom hela på inferno. Att du sen tar dig friheten att läsa in annat än det jag sagt får stå för dig och inget jag kan ta ansvar för.
Och 14 timmar är på tok för lång tid för en grupp på 4 pers.

Skrivet av snurrfint:

WOW! Har du klarat Inferno? Seriöst? Det tar ca 14 timmar att klara normal. Gånga det med 4 och du har 52 timmar. Detta har du klarat på mindre än 39 timmar sen spelet släpptes! Grattis! Du är världen bästa gamer! *not*

Läs om, läs rätt.
Och dina tider är helt åt skogen fel.

Skrivet av krad:

Det blev ett köp ändå, kunde inte låta bli efter alla dessa år. Men, vilken besvikelse, spelet är ju konstruerat bör barn! Så enkelt och linjärt så man inte tror att det är sant.

Vad är meningen med ett spel där du tvingas spela igenom det utan någon som helst utmaning!
Man möter ju inget motstånd alls och har inte dött en enda gång än så länge, inte ens i närheten av att dö.

Manskulle lika bra kunna ha ett browserspel där man hade en knapp att trycka på som genererade loot...

Nej, en enorm besvikelse, brist på utmaning och spänning. Storyn är inget att hänga i granen, och jag är inte alls sugen på att spela om spelet igen bara för att få det lite svårare, vilket det inte kommer bli. Efter att ha sett streems på ett gäng som sprang igenom Nightmare lika fort som easy...

Ett stort misslyckande där man anpassar sig till den allt mer växande skaran av ointelligenta, bortskämda, snorungar som ska ha allt så lätt som möjligt.

Det är inte kul att acceptera det, men du har rätt. Spelet var löjligt enkelt även på svåraste svårighetsgraden.
Ska testa att köra solo också för att se om det blir markant utmanande.
I det stora hela en enorm besvikelse.

Riktigt bra. Påverkar inte mig personligen, men som andra redan sagt, så borde det underlätta väldigt många yngre spelare.
Bara det inte visar sig bli dyrare med detta systemet för det är faktiskt dyrt nog som det är på Steam och yngre spelare har generellt sett mindre pengar också.

Läste även igår att många använder SMS Guld och liknande företag, så jag är inte förvånad. Folk är idioter.

Är även 66% rabatt på Portal 2 på Steam om det nu är någon som inte fått tillfälle att testa det än.

Tråkigt för oss som väntar. Men hoppas det blir värt det i alla fall. Väntar med spänning..

Skrivet av KatOne:

...

Som ett exempel - Du har nu -2 (-3 om jag klickar ner det också) i ditt inlägg. Ditt inlägg var inte dåligt eller helt felaktigt, och det var hyffsat välformulerat så därför finns det ingen anledning att tumma ner det. Ändå fick du tummar ner av anledningar som nästan aldrig kommer fram.
Väntar man ett par timmar kommer du kanske att ha ett par tummar upp istället.

Oftast säger tummar upp eller ner ingenting. Och det är det jag inte gillar med systemet. Så enkelt är det. Varken mer eller mindre.
Jag hade hellre sett att man var tvungen att svara på inläggen för att kunna ge tumme upp eller ner. Då hade systemet fått mer kött på benen, även om det inte varit vattentätt.

Demokrati? Verkligen? Det är det argumentet du försöker använda för att styrka ditt argument? Att något är i majoritet betyder inte att något är rätt eller fel, sanning eller lögn.
Självklart kommer jag att få tummar ner när jag dumförklarar en stor grupp människor eller säger något negativt om en studio eller ett spel som väldigt många har bestämt sig för kommer äga trots att väldigt lite känns till om spelet. Men det i sig betyder inte att jag har fel.
Alltså har systemet ingen egentlig funktion när det spammas så fort det inte prisar spelet en tråd handlar om eller liknande situation.

Skrivet av KatOne:

Tror för övrigt att sockpuppets är mot FZ's regler. Trångt att få fram posts med två konton till samma tangentbord? Vorheece och Voorhees. Eller är "det där" nicket mer populärt än jag kunnat tro? Jason-filmerna kommer ju till minnes. Mod, kolla IP-adress?

Vorheece kommer inte från Fredag 13:e. Det är från Star Wars. Get your facts straight son. Att 2 namn liknar varandra betyder inte att det är samma person. Med din logik skulle jag aldrig få svara på något Voorhees skriver. Eller ens något som en person som kallar sig "Jason" skrivit.
Mods, ni har tillstånd att posta vilken ort jag postar från så att denna killen kan sova gott i natt.

Skrivet av Voorhees:

Jag är sugen på detta World of warcraft är riktigt uttjatat nu för mig. Och va fan FZ, var det en bra idé att kunna gilla och ogilla kommentarerna? I alla fall borde ni verkligen ta bort "Toppkommentarer". Drygt som fan.

Ignorera det bara. De används till absolut största del av fanboys som försöker försvara sina favoriter oavsett vad det står i inläggen. Och deras åsikter betyder ändå ingenting.
Men det hade varit trevligt om man själv kunde välja att stänga av den funktionen.

Skrivet av Pettor:

Tror folk tar filmen på för stort allvar. Detta är en extragrej där Blizzard lät en animationsstudio göra en kortfilm baserat på lite bakgrundshistoria till Diablo-serien.

Mycket folk som är griniga över gratis numera. Förstår inte.

Du har rätt. Att något är gratis bör ta ifrån dig rätten att vara kritiskt till det som presenteras. Den är bara en kul grej utan något som helst marknasföringssyfte. [/sarcasm]

OK... Diablo i all ära (eller det var iaf för 10 år sen, återstår att se hur denna genren står sig idag). Men detta kändes extremt tamt. Har de klippt och klistrat ur boken med de mest använda fraserna genom tiderna? Dialogen var skrattretande som bäst.

"If you slay him he will only return in time. But if we imprison him..."
To quote Dr. Evil : Riiiiight... Som sagt, skrattretande.

Skrivet av Bobbey:

att de med största sannorlikhet leder till karpaltunnelsyndrom efter ett par genomspelningar.

Va?! Har du inte redan karpaltunnelsyndrom? Trodde det var något som vi gamers föddes med.

Jag kan förstå hans resonemang att spelet inte är lika viktigt som andra.
Hur mycket spelet kostat att tillverka är inte direkt avvägt med hur viktigt det är.
Battlefield t ex är en spelserie som funnits ofantligt länge och kommer troligen att finnas kvar som spelserie långt efter att SWTOR har gått i graven även om SWTOR skulle leva i 10 år till.

Men detta är EA, så de säger måste väl vara skitsnack, eller?

Skrivet av Hanga:

Hur länge har detta spel varit under utveckling?

Sen 2007 tyckte jag mig läsa på Game Informer för ett par dagar sen. Citera mig inte på året då jag kan ha blandat ihop det med något annat.

Vilken jävla tråd... Varje dag känns det mer och mer lockande att bara lämna FZ/PC Gamer helt, istället för att ha dem sist i listan av spelsiter man kollar genom dagligen. Jävla dryga nötter.
Och det faktum att Bennet och Lind ens får lov att komma till tals är mer än skrämmande. Och nu Sundelius som försöker leka herre på täppan utan att ha koll på vad det är som diskuteras.
Visst, ni har bra folk också. Men de får tyvärr inte lika stor plats som de analytiskt handikappade ********.

Skrivet av FZ.se:

Vad tänker du på?

Torchlight 2