Inlägg av ndr

Inlägg som ndr har skrivit i forumet

Har väntat på ett sånt här spel sen Black & White tiden, blir ett köp direkt!

Är det bara jag som tycker att spelet är väldigt innehållsfattiga sen egentligen den första expansionen?

Spelet har ju sedan start haft samma klasser, inga nya har tillkommit?
NPCs (fiender) på dom olika planeterna är ju i princip samma, tror inte jag sett många nya tillkomma?

Nu var det längesen jag körde så mycket har kanske ändrats men av det jag minns var det väldigt innehållsfattigt på den fronten.

Gör man ett bra spel så säljer det bra, svårare än så är det inte.

Ser riktigt roligt ut, har kört Parkitect nu ett tag och älskar den här typen av spel!

Det var nånting med Inside som gjorde mig förälskad i det spelet. Detta ser väldigt lovande ut, blir nog ett köp.

Tittar man på vad den här personen eller personerna sålde för fusk och vad dom tar betalt för det så är skadeståndet troligtvis rimligt.
Ser att dom t ex har Overwatch 2 fusk för 135.00 EUR / mån och det är bara ett utav många fusk dom erbjuder.

Skrivet av Kleptomaniac:

Bra.

Fuskare/fuskförsäljare förstör för alla i spelet.

122 miljoner var kanske liiiiiite väl tilltaget, men likväl bra med avskräckning för andra att ge sig in en spelförstörande bransch.

Troligtvis har han tjänat mycket mer än så.

Ser kul ut, synd att man inte har någon att spela med

Jag har två kontroller som jag eventuellt kan sälja om det är någon i Stockholm som är intresserad (orkar inte skicka med paket).

Har en vit och en svart.

Fick lite feeling att prova detta spel idag igen efter långt avbrott (via Ubisoft) och det tog inte längre än 10min innan det kraschade så jag avinstallerade skiten direkt.

Skrivet av Molotov:

Releaser til PC kommer snabbare och snabbare nu från Sony känns det som?

https://media4.giphy.com/media/l3V0B6ICVWbg8Xi5q/giphy.gif?ci...

Sluta promota detta sk spel Diablo Immortal.
Grafiken må vara bra för ett mobilspel men det finns fan inte mycket mer att hämta, slösa inte er tid på den skiten.

Köpte precis en ny speldator för en vecka sedan med ett 3070 efter att ha varit utan en dator i >6 år.
Väldigt nöjd än så länge.

Skrivet av conthox:

Kan ni inte anställa typ 8 redaktörer som sedan turas om att göra saker som artiklar, recensioner och Fragzone Fredag och sedan får FZ-medlemmarna rösta ut en per månad som inte längre får jobba tills det bara är 1 kvar?

Jag vidareutvecklar din idé

Samla ihop alla kandidater som är lämpliga och sedan kör ni en turnering där dom får mötas i olika spel och i slutet återstår bara en spelare som får anställningen!

Typ Masterchef, Talang, Idol konceptet

Jag tycker variationen på monster är extremt enformig i det spelet, eller var det före iallafall.

Jag kommer spendera halva dagarna på toa så jag kan spela Diablo utan att ungar och fru stör.

Skrivet av Aletheides:

Många i Eve har dessutom fler än ett konto för att kunna spela effektivt solo vilket gör kostnaden än högre.

De med kanske två till tre konton betalar oftast alla konton med riktiga pengar. Folk som har fler konton än så, vissa runt 20 till 30 stycken, betalar dem genom att grinda ISK i spelet genom mining, industry eller "ratting" (döda NPCs för bountes) och köpa plex (RMT valuta) för ISK av andra spelare på ingame marknaden. Sedan används plex för att köpa Omega för en månad på alla konton (subscription). Ett annat sätt vissa använder sig av är att ha några av sina många konton som skill farms. Då skillpoints genereras även när du är offline i EvE så du tränar skills offline, så suger dessa ut skillpoints ur huvudet på dessa karaktärer regelbundet och säljer sedan dessa som skill injectors på marknaden för ISK som de sedan köper Omega/plex för. Vanligt bland de no lifers som har 30 mining konton som de bara behöver träna till Mining Barge. Då kan de använda resterande SP som genereras till att sälja på marknaden.

CCP uppmuntrar att folk ska köpa multipla konton och har till och med anpassat spelets launcher för att kunna launcha grupper av konton.

Jag har personligen 3 EvE konton. Blir 720$ om året. De justerar för valuta dock så hur mycket det blir beror på vad kronan står i räknat mot Euron.

CCP har dock nolltolerans mot botting och mot att folk automatiserar användandet av konton på något sätt, via tredjepartsappar eller vad du vill. De har regelbundet offengliga avrättnignar av spelare de bannar i Jita (huvud market systemet). De teleporterar dit fuskarens alla dyra saker och sätter PvP flagga på dem så får befolkningen lyncha dem utan risk att straffas av polisen.

"Så hur spelar no lifers 30 konton utan att automatisera?"
Mycket bra fråga! Det görs med hjälp av en tredje parts app utan automation eller key injection. Det den gör är att den skapar små tumbnails av game window för alla extra konton på skärmen som spelaren sedan kan tabba mellan. I mining funkar detta då en mining barge strip mining lasers tar en viss tid på sig att slutföra sin mining cycle. Sedan har en mining barge eller Exhumer (t2 varianten) ett Ore Hold som rymmer några cycles innan det är fullt. Så de kan lätt räkna ut hur ofta de måste tabba mellan fönstren och tömma sina barges i det mining support ship som de har i närheten för att ta emot och compressa den ore de minat och lagra den. Oftast en Rorqual Capital industrial ship eller en Orca Industrial command ship. Till försvar så utrustar de alla mining barges med drones som de assignar till ett och samma skepp så kan spelaren välja en attack order med just det kontot så agerar alla drones på den ordern.

Jag gick vilse efter ”ISK” 😂

Skrivet av Johan Lorentzon:

Tror det kommer, Amazon har ju också studios som faktiskt lyckats producera spel. Så jag gissar det blir exklusiviteter i framtiden. Visst sysslar de med något LOTR-projekt?

Japp dom kommer nog lyckas bättre än Stadia.
Tänker du på MMO't? den har dom lagt ner verkar det som:
https://www.polygon.com/22391970/lord-of-the-rings-mmo-amazon...

Lite intressant att spelutbudet i Luna är ganska snarlik Stadia om man kikar på Luna+, många indie titlar osv.
Trodde dom skulle stoltsera sig med fler AAA spel men det kanske kommer så småningom.

Skrivet av Theade:

Vad är GFN? 😅

Geforce NOW