Inlägg av anon80389

Inlägg som anon80389 har skrivit i forumet

1

Aggghhh! Ingen kontroll över servrar längre, blev dom inspirerade av MW2 eller?? Ok, då är det ingen ide att gå över från MW2 till BC2 :(:( Allt blir konsolifierat! Vad ska jag nu spela????

Den här bör alla se som tycker att IWNET är enklare än att välja i en serverlista...

http://www.gametrailers.com/user-movie/mw2-p2p-is-better-than...

Skrivet av c0rn:

Fasiken vad alla klagar! Har lirat sen klockan 15 idag och har haft en (1) sån där migration flytt. Annars så upplever jag inte några allvarliga lagg. Sen, ja visst. Hur vi ska lira klanmatcher får bli en annan fråga. Men jag kan inte tänka mig annat än att dom kommer att släppa något så communityn blir hyfsat nöjd. Dom behöver ju egentligen dunka ut en kopia av promodden till cod4.

Ett tag blev jag orolig och funderare på att avboka spelet. Men SP-delen var riktigt grym och MP delen är helt klart värt att bygga på.

Jag hade nog sisådär 10-20 st migrations igår kväll, och i kanske 1/3 av fallen failade migrationen.
Sedan vore det ju kul att föra statistik på hur ofta folk skriver (eller skriker) "LAAAAGGG wtf omg" och liknande...
Och även om lagget inte alltid är fullkomligt horribelt så är det iaf IRRITERANDE när man dör av omöjliga träffar.

Jag har en stark känsla av att dom som tycker att det funkar bra egentligen är konsolspelare...

Skrivet av Mack3:

Funkar klockrent på min burk !
Som sagt tråkigt utan dedi, servers. men men, kommer säkert någon moddning framöver inte helt omöjligt !!!

Däremot har jag spelat mej upp till level 44, och har stött på 2 servers med dålig ping !
Kör samt med w7, funkar klockrent, så fattar inte varför alla klagar på lagg, köp ny dator ?

Försök inse att det inte spelar någon roll att jag har fet professor, bra grafikkort och 100/100 mbit fiber. När NÅGON ANNAN har kass lina så blir jag lidande av det.
Det är ju bra för dig att du har haft TUREN att bli ihopparad med andra som har finfin lina. Tyvärr kan man inte välja själv, så har man inte helt obegripligt mycket TUR så är det kört. Det finns INGENTING man kan göra för att påverka det eftersom IWnet lever sitt eget liv.
Det är ett uselt system som INTE KAN fungera bra för alla - det är ett systematiskt problem helt enkelt.

Sedan kan man ju också undra vad du menar med "klockrent"... Det finns dom som tycker att 150 i ping är "jättebra", för dom vet inte bättre. Ungefär som folk som tycker att det går "jättebra" att styra och sikta med en sån där konsolstyrmojäng med färgglada knappar på (A, B, X osv). *ryyys*

Jaha, så har man då spelat MW2 online... det var kul de första 5 spelen, sedan blev det irriterande och efter en dag så är man bara jävligt förbannad!

- Grymt lagg som man inte kan bli av med. Man dör av helt obegripliga anledningar och så får man se på killcam hur man blir skjuten typ en hel sekund tidigare av någon som uppenbarligen har kass lina.
- När servern droppar så tar det 30 sekunder innan server byts.
- Max 9vs9 spelare!!!! WTF???? Är dom inte riktigt friska i huvudet??!
- Man kan inte välja vilka banor man vill spela!!!
- Man kan inte välja vilket team man ska vara med i.
- Man kan inte spela t.ex. två mot tio spelare, för det bli autobalanserat hela tiden. T.ex. två grymma spelare mot 20 st nybörjare - glöm det.
- Inga ded-servers, man kan alltså inte spela på några bra ställen som kör ens favoritbanor 24/7 osv. Inga trevliga mötesplatser där man vet att spelarna håller en viss nivå och stil. Inga klanservers, inga svenska/tyska/amerikanska/whatever servers.
- Man kan inte spela mot samma spelare flera gånger eftersom det plockas ihop team slumpmässigt.
- Man får ingen som helst känsla av samhörighet, kontinuitet, utveckling av sin spelstil, osv. Det är bara "sätt dig och spela ett vaniljspel en stund för att döda lite tid".

Ja, just det... leaning saknas ju också. Det är bara att kliva ut och bli skjuten. Tack för det.
*grrrr* :evil:

...och VAC är ju rätt kasst. Det finns ju redan haxx0rs på MW2

Som PC-spelare har jag ju aldrig varit medveten om att det är såhär konsolspelarna har haft det hela tiden!! Stackars jävlar...!!! :\

1